Am dat si merceologia

scoala.jpgDin pacate, am impresia ca seria norocoasa se apropie de final. Dupa 10-le de la Economie, a venit si neagra merceologie, cu ale sale spirale ale nustiucui si graficele calitatii in functie de implicarea angajatilor.
Mai pe scurt, m-am simtit atat de varza si de pe langa subiecte, incat imi venea sa plec acasa. Vecinul Dan intrase in transa de a incerca sa copieze, si fosgaia ca soarecele prin banca. Desigur, daca nu stii nici macar ce cauti, sansele de a gasi sunt slabe spre nule.
Asa ca am bifat si noi ca la alba neagra „ba, am prea multe „a”-uri, hai sa dau si un „b” „, si acum asteptam emotionati. Luam 3 sau 4?
Imaginea este de pe hol, unde lumea, ca de obicei, se inghesuia de zici ca se dadea ratia de zahar. Si toti stateau pe hol, ca locurile de sus in amfiteatru se ocupasera, si nimeni nu voia in primele banci. Si a venit doamna profesoara, si i-a asezat in mod ordonat, incepand cu primul rand. Noi macar am ales sa stam in fata. Desigur, alegere gresita.
Ce face comunismul din om….

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

  1. Poate impuscati un 5 din nimereala…:)

  2. mie mi-a placut merceologia, sau macar discutiile din jurul ei.

  3. Hai mai ca poate tragi pe un 5 :)

  4. Vecinu Dan Vecinu Dan pe cand o poza cu el ca sa avem si noi habar cum arata ??

  5. vecinu dan e un tip mai retras si nu doreste sa aiba poza pe bloguri :))

Citește și...

Astazi am avut program de vaccinare a copiilor, pentru ca ramasesem putin in urma. De fiecare data cand le faceam programare, zbang, raceau. Asa ca daca i-am prins pe amandoi fara virusi, am si fugit. Nu fiți idioți, vaccinati-va copiii, daca tineti la viitorul si la sanatatea lor.