Am mahmureală cronică

Aseară a venit în Constanţa prea stimabilul Crivăţ, cu care ocazie am avut onoarea şi plăcerea de a-l cunoaşte pe Adi Hădean, care îl însoţea.

Şi Crivăţ, normal, a venit cu palinca de Zalău după el. Aşa că ne-am instalat la restaurant, unde am degustat pe îndelete până s-a terminat sticla.
După care am trecut pe bere, ca să stingem dogoarea de la ţuică şi de la pastrama de berbecuţ consumată anterior.

Şi m-am trezit acasă. Cam aia a fost, că în afară de nişte flashbackuri scurte şi o cruntă durere de cap, nu îmi mai aduc aminte de nimic.

Aşa că, vă rog, luaţi-mă uşor.
Am mahmureală cronică.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

33 comentarii

  1. 2/3 bere + 1/3 sampanie intr-un pahar mediu si te dregi

    Thumb up 0
  2. inseamna ca erai nitel baut cand ai deschis arhimama?
    apropo, ca tot datorita tie mi-am facut curaj si am gustat sandwichurile petrom (sunt ok, ai dreptate)… cum e pastramioara aia de berbec? 🙂

    Thumb up 0
  3. envi, sunt mortale. te duci la restaurantul hotelului Palace in constanta si ceri pastrama de berbecut cu ciuperci. deci innebunesti de bun ce e. iar eu NU MANANC CARNE DE OAIE!

    Thumb up 0
  4. sfat: seara la culcare sa te intinzi in pozitia beatului. pe burta cu fata in palme. camera nu se va mai invarti. bautura nu va mai veni pe nas. capu’ nu va mai durea a doua zi. 😀

    Thumb up 0
  5. aoleuuuu daca nu incetati cu pastrama de oaie eu va parasesc ca deja imi zemuie tastatura de la curs balele, nasc live pe blog …

    Thumb up 0
  6. frm, am mai cerut o portie, pe langa ceafa de porc cu cartofi prajiti, consumata anterior, asa era de buna…

    Thumb up 0
  7. aa aaaaa aaaaa respira … inspira …. aaaaaaaa

    Thumb up 0
  8. ultima data cand mi-a recomandat stimabilul ceva a iesit de bine. asa ca, frm, sa nu te miri ca mi-am notat in telefon – note to self: data viitoare in constanta fugi la palace si incearca pastramioara de berbec! 🙂

    Thumb up 0
  9. Ai nevoie de un remediu ? 🙂

    Eu stiu unul si mai si.. Zeama de varza.. dar sa fie rece..
    Pastrama de oaie sa-ti mearga la suflet.

    Thumb up 0
  10. @arhi Si te mai miri de ce iei proportii. 😀 😛

    Thumb up 0
  11. Io aş vrea nişte pastramă de iepure în aspic… 😀

    Thumb up 0
  12. Am auzit ca zeama de varza face minuni.. 😀

    Thumb up 0
  13. te-a tunat rau palincutza din salaj :)) la noi se lasa mai tare, deci nu intrece masura…

    Thumb up 0
  14. Ti-am spus mai ARHI sa nu mai bei?:))

    Thumb up 0
  15. nasol că ţi s-o rupt filmu’.
    da’ nu te enervezi când ţi se rupe ?

    Thumb up 0
  16. nu, sunt bland

    Thumb up 0
  17. Pentru mahmureală cronică recomand câteva guri de Cola RECE şi apoi obligatoriu apă la greu.

    Thumb up 0
  18. napster, de la apa te reimbeti

    Thumb up 0
  19. Atunci când bei ca spartul tu de fapt îţi dezhidratezi corpul. Apa aia trebuie băgată înapoi cumva, nu?

    Thumb up 0
  20. dude vechiul tau blog era cu arhiduke ?
    ca am gasit comentarii la zoso si ma gandeam ca esti tu 😛

    Thumb up 0
  21. Off topic: Băi palconi, ştiu că vrei să urci scara ierarhică a blogosferei dar nu te lua după toate sfaturile pe care le găseşti. Pierzi multi vizitatori dacă iţi linkuieşti comentariile cu feedul integrat din WP. Baga feedburner sau deloc.

    Thumb up 0
  22. Adi Hadean face papa bun. Am avut ocazia, anul trecut, sa papam niste carnaciori pe gratar si dovleac tot pe gratar… Dementiale!

    Thumb up 0
  23. Ţuică de Zalău ? Glumeşti ? Vino la Maramureş să vezi cum e o ţuică de 10 ani, ţuică adevărată de Maramureş.

    Thumb up 0
  24. @Napster gata am modificat ms de sfat.
    nu inteleg insa de ce nu era bine ce am facut eu 😀
    adica nu inteleg de ce acel sfat nu a fost bun 😛
    poti sa imi pui un coment la mine pe site sa nu il suparam pe arhi si sa imi explici acolo faza mai bine?

    Thumb up 0
  25. eMarian ţuica de MM e bună rău Nu de mult am fost prin zonă de am amestecat niste ţuică de MM cu coniac zaraza si nu mai ţin minte ce am facut vreo 3 4 ore şi cum am ajuns acasă….trst.

    Thumb up 0
  26. #26

    Palinca de Zalau ii buna, da` s-o bei p`aia de Bihor iti bati copii nu alta si asta ti-o spune unu care nu prea e cu spirtoasele. 😛 Confirm ce a zis Lilisor mai sus, Adi face o mancare dementiala. Plus ca dupa retetele publicate poti sa faci mancare si fara prea multa bataie de cap.

    Thumb up 0
  27. vezi ca mahmureala ta e acuta, nu cronica. daca era cronica, te-ai fi trezit cu ea in fiecare dimineata :))

    Thumb up 0
  28. bine ca n`ai facut nic ..sau orice e posibil..

    Thumb up 0
  29. evita mahmureala…ramai beat!

    Thumb up 0
  30. Săracu` de tine, e frumos când bei, e urât când te trezeşti…

    Thumb up 0
  31. Parerea mea, nu tin s-o impun nicaieri si nu te poti amesteca fizic in gusturile omului: palinca de Maramu ii buna. Palinca de Bihor ii buna si ea, nu la fel, da’ buna oricum. Palinca de Zalau ii a mai buna si mai buna. Palinca de Zalau de 18 ani e insa tip top. N-are rival in spirtoasele din toata lumea (tineti cont ca sunt un pasionat bautor, colectionar si cunoscator de single malt-uri).
    PS: Emarian, daca insisti, iti pot demonstra cu oaresice argumente ca a de Zalau ii mai buna decat a de Maramu. Cu argumente de degustare, zic.

    Thumb up 0
  32. PS2: Bai nene, ce frumos o fost la Constanta, cu Arhi si Nevasta lui… doamne ce m-am distrat si ce oameni faini is si ce ma bucur ca mi-s prieteni… asa, ca sa stiti si voi si sa ma invidiati.

    Thumb up 0
  33. mahmureala cronica o sa am eu dimineatza. acu doar vadf dublu

    Thumb up 0