Sa mai spuneti ca blogurile nu au influenta. Dupa ce am scris aici ca Huawei U1220S este disponibil optional, adica daca are chef nenea agentul de la digimobil, astazi mi-a batut la usa un domn de la RDS, cu o mare cutie in brate, si m-a blagoslovit cu telefonul aferent.
Ce sa zic, telefonul este foarte simplu, nu are absolut nimic pe el in afara de reportofon. Si de aceea imi place. Am un nokios plind de gadgeturi si porcarii, si nu il folosesc decat sa ma joc biliard pe el cand sunt la buda.
Deci, un telefon pe gustul meu.
L-am testat, am sunat in Deva si in Constanta. Merge perfect, se aude foarte bine. Soneria este tare, ca pentru urechile mele batrane, are si vibratii, deci, cam tot ce am nevoie la el. Nu ramane decat sa imi activez telefonul fix din casa, si de-acum, conversatiile din familia Arhi se vor purta via digi.mobil.
Si da, sunt extrem de satisfacut ca e moca, stiu ca e in custodie, dar nu intentionez sa il pierd. Iar tarifele sunt o lovitura pentru oricine. 1 cent in reteaua RDS, 2 centi in orice retea fixa si 8 centi in orice retea mobila.
Beat that!