Am pus Vista

Urmare a postului de aici, mi-am luat inima intre dintisori, si am instalat minunea mea de DVD cu licenta de Windows Vista. Desigur, ca prima surpriza, a trebuit sa pierd 100 GB de date, pe motiv ca nu a mers upgrade-ul.
Desigur, dupa instalare, m-a pocnit cu toate brizbrizurile alea, dar, iarasi mirare, marea majoritate pot fi dezactivate foarte usor. SI merge uns.
Partea cu adevarat geniala este ca DVD-ul meu cu licenta de Windows Vista nu are serial key-ul bun. Adica nu pot sa il inregistrez, zice ca e wrong serial key. Foarte tare. Multumesc Microsoft. Multumesc pigule:)
Am gasit o varianta Eth0…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

  1. Pai nu pot sa-ti urez decat mult spor in „blogareala” cu sau fara Windows Vista. Adica ce ma intereseaza pe mine direct, sa scrii in continuare ca si pana acum. 😉 :))

  2. Hai mai ionutz, chiar asa, sa vorbesti si cu compul meu, ca nu a auzit ca trebuie sa mearga prost fara nici un motiv evident desi are Vista de luni bune.

  3. din cate am citit, incepe sa mearga prost daca ai varianta neactivata

  4. eu nu am mers niciodata pe os nou fara sa fac backup inainte. Pe langa asta, nu tin nimic pe c: decvat sitemul de operare. Pacat ca nu-mi merge tvtunerul pe windows 2008 ca e mai misto ca vista ca vine cu toate alea deja scoase si poti sa il faci sa arate ca vista doar daca te mananca…

  5. Pingback: Vista feedback