Am pus Vista

Urmare a postului de aici, mi-am luat inima intre dintisori, si am instalat minunea mea de DVD cu licenta de Windows Vista. Desigur, ca prima surpriza, a trebuit sa pierd 100 GB de date, pe motiv ca nu a mers upgrade-ul.
Desigur, dupa instalare, m-a pocnit cu toate brizbrizurile alea, dar, iarasi mirare, marea majoritate pot fi dezactivate foarte usor. SI merge uns.
Partea cu adevarat geniala este ca DVD-ul meu cu licenta de Windows Vista nu are serial key-ul bun. Adica nu pot sa il inregistrez, zice ca e wrong serial key. Foarte tare. Multumesc Microsoft. Multumesc pigule:)
Am gasit o varianta Eth0…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

6 comentarii

 1. Pai nu pot sa-ti urez decat mult spor in „blogareala” cu sau fara Windows Vista. Adica ce ma intereseaza pe mine direct, sa scrii in continuare ca si pana acum. 😉 :))

  Thumb up 0
 2. Hai mai ionutz, chiar asa, sa vorbesti si cu compul meu, ca nu a auzit ca trebuie sa mearga prost fara nici un motiv evident desi are Vista de luni bune.

  Thumb up 0
 3. din cate am citit, incepe sa mearga prost daca ai varianta neactivata

  Thumb up 0
 4. eu nu am mers niciodata pe os nou fara sa fac backup inainte. Pe langa asta, nu tin nimic pe c: decvat sitemul de operare. Pacat ca nu-mi merge tvtunerul pe windows 2008 ca e mai misto ca vista ca vine cu toate alea deja scoase si poti sa il faci sa arate ca vista doar daca te mananca…

  Thumb up 0
 5. Pingback: Vista feedback