Am schimbat hostul

Din motive ca ne aglomeraseram deja prea multi, am facut imensul sacrificiu da a cumpara un hosting separat pentru blogul meu si al finului. Din pacate, in operatiunea de translatare s-au pierdut cateva zeci de comentarii, facute in dupa masa asta, dupa ce am scos baza de date.
Sper ca nu e suparare prea mare, si ca, incepand de acum, jucarioara o sa mearga mai binisor, desi, din ce vad eu pana acum, merge execrabil. Sper totusi sa isi revina, pentru ca e acelasi baby croc ca si dincolo.
Maine urmeaza si visurat.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

5 comentarii

  1. si unde te-ai mutat?

  2. la HG, pe un cont nou

  3. cati aveai in ograda?

  4. Nu stiu cum e pe WordPress, de obicei pe forumuri inactivez scriptul si nu se pierd mesaje in timpul propagarii. Nu stiam ca vis e „ruda” .. incantata ;)

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex