AMR 1

Maine dimineata se pleaca spre blogaria. Eu, ca fiind cel mai smecher blogger, plec si cu soacra-mea drept bagaj, pe motiv s-o duc la casa dumneaei. Acum, sunt intr-o dilema. Sa fiu trist ca o sa petre doua ore cu ea inchis in masina sau sa fiu vesel ca am scapat de ea pentru o perioada de timp?
Oricum, baieti, faceti-va rezerve de bere romaneasca, ca eu Zagorska de aia nu beau.

6 comentarii

 1. #1

  Nu au bere buna bulgarii? Inseamna ca d-aia ne-au batut la Sofia: i-au intoxicat pe baietii nostri cu pisulica de-al lor.

  0

  0

 2. propuneti data viitoare sa fie Blogaria in Cehia. (la bere ii zice Pivo si e printe cele mai bune din lume si mai ieftina chiar decat asta romaneasca)

  0

  0

 3. ?i de data asta face?i pi?u

  0

  0

 4. BlindGirl, nici nu stii cata dreptate ai :))

  0

  0

 5. BlindGirl, mare dreptate ai :))

  0

  0

 6. Ba stiu si sper sa scriu despre prima mea iesire din tara in care chiar daca a fost tot prin preajma Craciunului si nu eram (si nici nu sunt) o bautoare de bere, nu am reusit sa ma abtin de la muuulte randuri de bere, sau sa uit cum se comanda berea acolo.

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]