Vazand ca inca primesc raspunsuri revoltate AICI, legate despre cat de bun e AMWAY, si cum nu ii inteleg, as vrea sa fac o retractare, in primul rand.
Da domnilor, AMWAY nu este o firma care fura piramidal. Faptul ca vanzarile se fac prin actiunea de strangere piramidala de clienti este doar o intamplare.
Da, AMWAY nu inseala pe nimeni, spune de la inceput ca poti sa te imbogatesti la maxim, aducand cat mai multi eventual cumparatoro/platitori de bilete la intrare, trebuie numai sa vrei.
Da, produsele de la AMWAY sunt minunate, si folosirea lor iti aduce numai beneficii pentru tot restul vietii.

Si acum, intr-un alt registru.
Spuneti ca detergentul rezista la multe spalari. La fel rezista si Persilul la 10 kilograme. Si e mai bun decat levantica de la AMWAY. SI nu trebuie sa ma umilesc, eu in fata mea, incercand sa imi pacalesc prietenii sa isi dea banii intr-un caritas, ca sa castig si eu de-un covrig.
Oameni buni, cum puteti fi atat de incuiati? Veniti la mine in casa si ma injurati cu nesimtire, pretinzand ca o chestie AUTODECLARATA Multi Level Marketing (adica sistem piramidal), nu e sistem piramidal. Ma injurati cand va spun ca iau cu japca banii de la oameni si ca folosesc strategii ca sa nu afli pana in ultimul minut de ce esti acolo. Voi cum ati ajuns acolo? Nu cu un prieten ca v-a zis ca va face om, numai sa il intalniti in cutare loc la cutare ora? Si cand ati intrebat pentru ce, vi s-a spus ca veti vedea la momentul potrivit? Nu ati platit taxa de intrare ca sa ii auziti pe cretinii aia rupti in cur cum se lauda ca au ajuns miliardari vanzand detergent de mana a treia si samponele cu floarea soarelui?

Toate astea vi s-au intamplat si voua. Oricat ati nega, astea sunt principiile MLM. Principii de baza, si ma indoiesc ca au fost sarite doar pentru niste agarici care se dau pe internet.
Si atunci, daca toate astea sunt adevarate, de ce le negati? Poate in speranta ca din comentariile ce se strang o sa atrageti vreun prostanac dispus sa faca un ban, pacalindu-si prietenii si sperand ca ce scriu nu e adevarat?
Si ce o sa faceti cand o sa ajunga in fata usii de la intrarea in sala unde va mintiti unul pe celalalt…si o sa i se ceara taxa de intrare?
Nu credeti ca o sa i se deschida ochii?