Analiza pe text

Se da un blogger cu state vechi de serviciu. Sa presupunem ca acel blogger are o categorie pe blogul sau, sa-i zicem…nu stiu…quickies. Avand el acea rubrica de cativa ani.
Si se mai dau vreo trei bloggeri, care, in ultima vreme, apar cu posturi in diferite categorii, cum ar fi scurtissime, sau scurte, sau…
Eu, care ii citesc pe toti, si vad cum copiaza stilul primului, din dorinta disperata de a copia ce e bun, cum sa reactionez?
Sa rad de ei? Sau sa imi fie jena de jena lor….

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

14 comentarii

 1. mah, titlul ca titlul, ca doar nu a pus zoso monopol pe el, problema apare cand isi schimba felul de postari ca sa il imite cat mai bine

  Thumb up 0
 2. Alex, si postarile sunt identice. paginare, stil, totul. jenant

  Thumb up 0
 3. Arhi, stiu…vad si eu unele din blogurile care se chinuie sa il imite la perfectie (damn, am si eu 3 postari cu titlul de Scurte)

  Thumb up 0
 4. da alex, dar eu vb de blogurile unor autointitulate vedete…

  Thumb up 0
 5. stiu sau cred ca stiu de ce bloguri vorbesti…lasa-i sa se creada originali

  Thumb up 0
 6. De ce nu dai nume?

  Thumb up 0
 7. Cum era faza aia: plagiatul e cea mai sublima forma de exprimare a admiratiei? 🙂

  Thumb up 0
 8. nicole, se recunosc ei singurei, nu e nevoie sa ii fac eu de kko

  Thumb up 0
 9. fara nici o legatura cu postul asta: frumos plugin-ul care iti arata ce vizitatori sunt pe blog, cu ce nick comenteaza si ce blog au…e nevoie de un anumit numar de comentarii pentru a te trece acolo asa sau te pune direct, imediat ce pui un comentariu si mai stai pe site?

  Thumb up 0
 10. te pune direct

  Thumb up 0
 11. zoso ii ala cu quickies? aste e clar, oi fi aburita acuma dar il citesc de mult. imitatorul nu stiu care e, da nume arhi.

  Thumb up 0
 12. nu stiu la ce anume te referi. Eu am inteles cam pe dos problema daca e vb de care de la care.
  Titlul „Scurte” la stiri sau altceva se trage de la tv de la stirile pe scurt care „s-au inspirat” de la rezumatul pe scurt din cl a 2-a – manualul vechi de compunere (de prin 1968 toamna). Cine l-a tradus in engleza sau de unde l-a preluat ala in engleza e problema lui.

  daca vrei sa priceapa si baba oarba da exemple clare ca e posibil sa nu stie toti bloguri celebre. Multi adora underground-ul.

  Thumb up 0
 13. vad ca sunteti copii destepti, ceeati si pagini in care noi parintii sa mai cautam niste idei de compuneri. uite acum caut o idee despre cum sa fac o compunere despre baba oarba si nu am gasit nimic. dar oricum va iubesc oricine ati fi. pa

  Thumb up 0
 14. Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet, lumina vine din inima fiecaruia! Va urez un PASTE FERICIT

  Thumb up 0