Tu te-ai angaja la Hagi?

Acum, sincer să fiu, eu nu mai evoluez pe piața muncii de când Băsescu încă nu era președinte, deci nu știu care sunt salariile, dar mie 1000 de lei mi se pare puțin, plus o singură zi liberă, și aia marțea…adică îți cam phuți toată vara, pentru un total de 3000 de lei. cam puțin, cam puțin.

Și serios, prețurile la Iaki nu sunt deloc mici, tot timpul este aglomerat și camerele nu sunt chiar cele mai excelente din stațiune.

(angajarea e pentru un magazin din cadrul hotelului)

67 comentarii

 1. #1

  Foarte mic salariul pentru sase zile de munca. Foarte mic si pentru doua zile. Dar nu a vandut hotelul la un moment dat?

  0

  • #2
   Arhi

   s-a razgandit

  • #3

   Ai si comision din vanzari – posibil neimpozabil – hihihi

   0

  • #4

   A stiut sa joace la pariuri pe campiona, anul trecut prin iulie, si s-a scos! N-a mai fost nevoie de sacrificii financiare.
   Ehhh, mare e puterea „baetilor”!

   0

 2. 1000 lei? Serios? E foarte putin. Si pun pariu ca au target pe vanzari.

  0

 3. #6

  Citind anuntul de angajare inteleg ca angajatorul nu este Hagi ( Hotel Iaki) ci Izabela Mandoiu – ce are un spatiu inchiriat in Hotel Iaki.

  0

  • #7

   Exact asta voiam să punctez: cel mai probabil spațiul respectiv este închiriat cuiva, nu este al hotelului.

   0

  • #8

   Sunt curioasa ce chirie plateste la spatial ala ca sa mai aiba si bani sa plateasca o angajata……oricum la cerintele e care le are e cam putin malai

   0

 4. #9

  Tipic romanesc . Salariu de kko si cerinte maxime .

  0

  • #10

   salut Mircea, te rog fa-ti o firma si angajeaza oameni pe salariu maxim si cerinte de kko. sau macar pe 5000lei si sa nu faca nimic. sau aproape nimic. unde pun CV-ul?

   0

 5. #11

  Acum depinde si de cat poti face din comisioane. Cred ca e vorba de job sezonier, deci daca baga si cazare, pentru un student ar putea iesi ok.

  Ce mi se pare mie dubios e aia cu ziua de interviu. De ce e zi fixa?

  0

  • #12

   ziua de interviu e si mai dubioasa, pentru ca ar trebui sa incepi munca pe 1 iunie, dar interviul e de-abia pe 24 iunie?!

   0

  • #13

   si aia, insa probabil voia sa scrie 1 iulie. dar in general te mai uiti si tu la mai multi candidati.
   Daca una din calitatile necesare job-ului e sa fii liber pe 24 iunie…

   0

  • #14

   Din ce stiu eu joburile care presupun comisioane asigura cel putin salariul minim pe economie pe „cartea de munca”. Daca ai pretentii gen „engleza fluenta”, „seriozitate”, cei mai multi ofera mai mult decat salariul minim +comisioane.
   Ca sa nu mai discutam de plata dubla pt zilele libere legale in care se lucreaza (week-end-urile).
   Una din ele se poate acoperi cu o alta zi libera platita, dar aici intervine si problema repausului saptamanal reglementat de codul muncii.

   0

 6. #15

  Bre, nush cat plateste Iaki dar anuntul asta e dat de izabelamandoiu.com care probabil vinde ceva bulendre prin hotel.

  0

 7. Cica omul vrea performanta. Pai asa vede el performanta? Pe un asemenea salariu nu vine nimeni. Poate doar sa faca un selfie.

  0

  • #17

   Ba ej’ nebun? Pai Steve Jobs asa si-a inceput cariera, muncind pa plantatie si nazuind la vremurile cand o sa angajeze si el pe minimum pa economie diversi uvrieri!
   Ce nu va mai place munca moca la unii!

   0

 8. #18

  Depinde acum la cat ajunge comisionul din vanzari. Asta e intrebarea…

  0

 9. #19

  Din cate se stie, media salariului comentatorilor lui Cetin bate spre 2000 euro/ luna. Nu cred ca o sa gaesasca Hagi pe cineva aici, dar poate isi da seama ca 1000 de lei e putin si pentru privit parcarea hotelului. Daca le-a dat si jucatorilor de la Viitorul astfel de salarii, atunci e cu atat mai laudabila performanta lor.

  0

  • #20

   2000 de euro minim pe cartea de munca, multi castiga mult mai mult la negru pe langa ce e pe cartea de munca…

   0

  • #21

   Pentru acuratea comentariului ai uitat sa adaugi aceste cuvinte: Soros, corporatiile, reptilienii…

   0

  • #22

   Sare de 2000, nu suntem saracii de pe zoso cu 2000 de lei.

   0

  • #23

   Primul meu salariu a fost de 2000 euro – bine, echivalentul in lei, dar atat era. Ce vremuri, abia ma descurcam cu intretinerea…

   0

  • #24

   pentru 2.000 euro nici nu ne dam jos din pat …

   0

  • #25

   Cum sa fie 2000 E, la ultimul recensamant media era pe la 5000?!
   Ce ti-e si cu iecsploatarea omului de catre multinationale, fi-le-ar fondul redus de salarii de ras(tigru, pantera, irbis si alte vietati conlocuitoare).

   0

  • #26

   Mă simt prost printre voi cu 1800

   0

 10. #27

  Nu știam de ce nu comentez, sa nu stric media, în jos desigur
  Acum nu m-am putut abține 🙂

  0

  • #28

   Hai ca uite ma sacrific eu cu un comentariu ca sa balansez media.

   0

 11. #29

  Avantajul unui asemenea job este ca poti intalni un baiat serios si heterosexual precum Catalin Bote, Traistariu, Fuego etc, care vin la hotel, vor sa isi cumpere o ie din magazinul ala si hop!! se poate ivi dragostea si te fac mireasa!

  0

 12. #31

  Jobul nu-i oferit de Iaki… asa ca amanunt…
  In al doilea rand, ca om care lucreaza in vanzari , iti spun ca nu salariul e jmekeria – ci comisionul.

  Eu cand angajez oameni in vanzari sunt foarte interesat de cei care ma intreaba de comision, nu de cei care ma intereseaza de salariu.

  Sigur in cazul de fata nu exista data despre comision – dar salariul nu este definitoriu. Salariul in job-uri din astea va fi intodeauna minimul posibil pe economie.

  0

  • #32

   si daca nu intra lumea in pravalie de unde comision prietene?
   sau e tot treaba mea sa atrag lumea in magazin? :))

   0

  • #33

   Prietene – daca nu intra lumea in magazin , iti cauti altceva de lucru… Esti un meserias in vanzari si ai astfel de intrebari?

   0

 13. #34

  Salut. Aici nu sunt de acord cu ce se scrie. Totul depinde de comisionul de vanzare. In orice job de vanzari comisionul e baza. Daca ai un comision bun poti castiga mult. Daca nu , nu. Este un salariu fix dar tu trebuie sa te spetesti pentru comision. La fel functioneaza si la agenti imobiliari/ asigurari de viata etc. Daca salariul fix e suficient de mare fata de la „vanzari” sta in fund toata ziua si nu mai face nimic.
  Avand comision e interesata.

  0

  • #35

   nu se specifica nimic in anunt de comision. si oricum, tot o mizerie ramane.

   de ce sa fie remuneratia unui vanzator dependenta de incasari? poate produsul e de kkt si nu se vinde, sau e o zona fara vad, sau diversi factori ce nu sunt deloc influentati de sales girl
   daca vrei sa motivezi oferi salariu fix omenesc si eventual bonus daca vinde mai mult decat de obicei

   0

  • #36

   Flat – sa motivezi ce anume? Eu as vrea sa motivez vanzarile. Cum crezi tu ca altfel decat prin comision as putea face asta? Eventual cu 2000 eurv( plus bonuri de masa )?

   0

 14. #37

  Si daca dragostea nu se iveste?

  0

 15. #38

  Știu că nu e locul potrivit, însă nu pot comenta la postarea de acum 2 ani despre Prima Casă.

  Așadar, offtopic, am o întrebare de 100 de puncte – dacă am semnat antecontractul pe un apartament cu o adresă, adresă care s-a schimbat de vreo câteva zeci de ani, dar actele erau alandala, există un document recent de la Primărie care atestă asta, însă banca cere un act adițional la antecontract în care să se specifice schimbarea adresei, cine plătește la notar actul adițional? Vânzătorul sau cumpărătorul?!

  0

  • #39
   Arhi

   notarul decide

  • #40

   După cum se înțeleg părțile, iar de nu se înțeleg, cumpărătorul.
   Notarul nu poate decide.

   0

  • @Ovidiu, ce vină are cumpărătorul că vânzătorul nici nu a spus de această problemă, bașca i se pare bătaie de cap să facă alte acte în acest moment? Acte actualizate, că riscăm respingerea la fondul de garantare. Nu ar trebui să își asume vânzătorul această…mmm, eroare, să îi spunem? Adică el vinde un apartament care, fizic, nu există…

   Da, știu că nu ne vom înțelege, dar parcă nu mi se pare ok să achit repararea unei greșeli care nu-mi aparține. Și măcar de-aș fi știut de ea, de la început, de la vânzător. Dar am aflat pe surse, vorba aia. Iar vânzătorul nu dădea semne că ne-ar spune de acest aspect, doar mergea pe burtă. 🙂

   0

  • #42

   Ca de multe ori în viață, plătește cel care crede că are cel mai mult de pierdut în cazul în care pică afacerea.

   Cel mai probabil cumpărătorul, pentru că riscă să piardă avansul, diverse comisioane și onorarii deja plătite băncii, evaluatorului, notarului ș.a.m.d. O parte din sume probabil s-ar putea recupera ulterior dar ar costa mult mai mult decât onorariul notarului pentru un act adițional.

   0

  • #43

   daca vanzatorul a omis sa precizeze un detaliu care poate invalida intreaga tranzactie, si ai timp de omorat pe la tribunal, cumparatorul poate invoca „vicii ascunse” pentru a recupera avansul 😉

   0

  • #44

   @Țâf
   Dacă imobilul este evidențiat în CF (cel mai probabil), atunci ar trebuie să fie suficientă o încheiere a notarului de îndreptare a erorii. Nu văd necesitatea unui act adițional deoarece nu se schimbă obiectul contractului sau alte clauze.

   0

 16. #45

  Pe langa faptul ca e foarte putin…nu respecta legea de a avea liber 2 zile consecutiv.
  SECŢIUNEA a 2-a
  Repausul săptămânal
  Art. 137
  (1) Repausul săptămânal este de 48 de ore consecutive, de regulă sâmbăta şi duminica.
  (2) În cazul în care repausul în zilele de sâmbătă şi duminică ar prejudicia interesul public sau desfăşurarea normală a activităţii, repausul săptămânal poate fi acordat şi în alte zile stabilite prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.
  (3) În situaţia prevăzută la alin. (2) salariaţii vor beneficia de un spor la salariu stabilit prin contractul colectiv de muncă sau, după caz, prin contractul individual de muncă.
  (4) În situaţii de excepţie zilele de repaus săptămânal sunt acordate cumulat, după o perioadă de activitate continuă ce nu poate depăşi 14 zile calendaristice, cu autorizarea inspectoratului teritorial de muncă şi cu acordul sindicatului sau, după caz, al reprezentanţilor salariaţilor.
  (5) Salariaţii al căror repaus săptămânal se acordă în condiţiile alin. (4) au dreptul la dublul compensaţiilor cuvenite potrivit art. 123 alin. (2).

  Detalii: http://legeaz.net/legea-53-2003-codul-muncii/art-137

  0

 17. #46

  Conditiile de munca nu sunt conforme legii. La 5 zile de munca angajatul trebuie sa aiba 2 de repaus. Plus ca pentru munca in weekend se adauga un spor de 1% minim obligatoriu. Poate este cu jumatate de norma sau 6h/zi.

  0

 18. Cam acela-i orice salariu la mare in sezon, in orice domeniu: alimentar, hotelier, inchirieri diverse.
  Se merge pe comision sau bascis. E sclavagism in forma moderna, dar se desfasoara de 27 ani.

  0

  • #49

   Sclavagism: vine negustorul de sclavi, iti pune lanturile, te vinde la stapan, muncesti pe gratis restul vietii.
   Non-sclavagism: te duci de buna voie, muncesti pe bani in conditii convenite de comun acord, nu-ti place poti sa pleci cand vrei.

   Crezi ca meriti mai mult, gen 1000E? Sau 2-3? Sunt joburi destule si d-astea, dar trebuie niste chestii in plus fata de papagal si engleza pe care o stie cam orice tanar nu e analfabet sau cretin azi.

   0

  • #50

   Pe langa faptul ca asta-i cel mai simplu job din cate exista adica tre sa stai cu curul in scaun, sa faci o fata acra si din cand in cand sa vorbesti, salariul e dat de piata muncii. Atat timp cat ai de unde alege pe salariul asta ar trebui sa fii prost sa dai mai mult. Daca ai fi dispus sa dai dublu in speranta ca va veni cel mai bun vanzator din tara sa lucreze pentru 3 luni la tine iarasi inseamna ca esti prost.
   In cazul asta sunt convins ca vor fi cel putin 50 de vorbitoare fluent de romgleza doritoare sa fie remarcate de vreun print care trece pe la yaki.

   0

 19. cat poate sa fie comisionul? m-am uitat pe site si o bluza ajunge si la 2500 lei.. daca e 5% iti trebuie 4 bluze de astea pe luna si mai faci aproape de un salariu.

  0

  • #52

   Voila… si crede-ma, 5% e pistol cu apa…

   0

  • #53

   cred ca ai mers cu ideea prea departe. sa vinzi 4 bluze de 10.000 lei / saptamana ? In Mamaia banii se duc pe sezlonguri, saltele de cauciuc si sampanii…

   0

 20. #54

  Astia se folosesc de numele,,Hagi”pentru a angaja pe cineva sezonier.Dau cat dau sa scoata ochii la cineva pentru sezonul asta estival.Sa va zic o patanie in Mamaia nord(Navodari):hotel nustiu cate stele,camera vreo 250 lei pe noapte,asta acum vreo 5 ani si la parte langa hotel un magazin:intru in el pe la ora 22 si iau ceva de mancare(mezeluri,etc)si ajung la borcanele cu muraturi.patroana cere 7,5 lei pentru un borcan de castraveciori.La intrebarea mea de ce e asa scump raspunsul a fost ,,daca nu ne scoatem in sezon atunci ce facem”.Asa si la magazinul de toale asa mentalitate pe tot litoralul.Concluziile le trageti singuri.Va pup.

  0

 21. #55

  Toate hotelurile de la noi si coasta bulgareasca se dau de ceasul mortii sa gaseasca oameni pe receptie mai ales daca stiu engleza. Pe cel putin dublul salariului. Si Izabela asta vrea pe cineva pe salariul minim plus o zi pe saptamana lucrata ilegal.

  0

 22. #56

  Deci….acela este un magazin?
  Ca nu prea pare.

  0

 23. mno am fost la GOTG Vol 2 si ai avut dreptate: char e fain.

  0

 24. Da, m-as angaja la Hagi !
  Acum este VICTORios si are si VIITOR echipa lui !!!

  0

 25. #60

  Mai nou vânzătoare se cheamă consultant vânzări?

  PS: bags boss si $atra BENZ, au perfecționat ideala cu domnul Gică Hagi https://youtu.be/LromCKqCWJA

  0

 26. DA! Răspunsul la titlul acestui articol este „Da”. M-aş angaja, indiferent de salariu. O mie, două, nouă, zero – nu mă interesează, m-aş băga doar pentru experienţă. Problema este la mine, nu la ei. Nu sunt în stare să împart eficient timpul. Dacă aş reuşi să „feliez” timpul, să curgă simultan mai multe cursuri ale timpului (bine, „simultan” nu este termenul potrivit în situaţia de faţă), m-aş băga cu mare drag la activitatea asta. Să zicem că între 1 iunie şi 1 iulie, pentru mine curg 9 cursuri diferite ale timpului. Într-un limbaj tehnic, avem T1, T2, T3… T9, iar fiecare dintre aceşti timpi ocupă întregul interval dintre 00:00:01 şi 00:00:02. Păi în secunda aia, pot să fac 9 activităţi complet diferite. Răspunsul la întrebarea din titlu este „DA!”, vreau să vând fuste pe plajă.

  0

 27. #62

  Trebuie sa fii disperat si
  http://imgur.com/a/nMLiy
  ca sa te duci la asa un job.

  0

 28. #63

  Mulțumim pentru postare, cu siguranță ar fi fost mult mai interesată cu o abordare corectă. Acesta este un articol scris în necunoștință de cauză. Supărător este că se puteau adresa câteva întrebări, pentru a se ști exact care este conceptul, cât ajunge comisionul și a nu induce în eroare. Comisionul este destul de mare, produsele care vor fi în shop sunt de calitate, se vând de la sine putere, iar cerințele nu sunt de Universitate Harward. Căutăm doar o persoană care vrea să muncească. Titlul este unul care include un neadevăr, angajarea nu o face deținătorul hotelului. Ar trebui să știm că e bine să scriem adevăruri, nu presupuneri, chiar dacă statutul acestui site este blog de opinie. Mulțumim!

  0

  • #64
   Arhi

   si cu o singura zi libera pe săptămână cum e? știm că e ilegal?

  • #65

   O zi din săptămână cel puțin noi vom fi acolo, deci nu este cazul. Nu putem da o zi exactă, de aceea detaliile nu își aveau rostul. Repet, câteva întrebări ar fi fost de bun augur. 🙂 Aveți un mail. Mulțumesc.

   0

  • #66
   Arhi

   doamna, conform legii trebuie sa oferiti, OBLIGATORIU, altfel este ilegal, 2 zile libere pe saptamana. dumneavoastra promovati public ceva ce este la limita infractiunii, oferind angajatilor o singura zi libera, marti. stiti asta sau lasa ca merge, e comert de litoral, cine stie ce facem noi acolo, nu?

 29. #67

  Așa vom face, cu siguranță. Mulțumim pentru interesul manifestat.

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Am încercat ieri să merg la cumpărături la Auchan, că e mai aproape de casă, ceva lejer și era să rămân blocat în trafic. Cred că și acum zăceam undeva, pe o stradă, tânjind să ies la libertate, la aer, la viață. Sfat: Carrefour are una din cele mai mișto chestii. Aplicația lor, […]

M-am uitat ieri sau alaltăieri la unul din ultimele episoade din Southpark, în care cable guys se revoltau împotriva serviciilor de streaming. Bine, cred că e o reclamă deloc mascată la DIsney+, că l-au menționat de 100 de ori, plus cât de mult place The Mandalorian tuturor. Azi, de curiozitate, am apăsat iconița […]

Am pe facebook o tipă așa și-așa, nici prea prea, nici foarte foarte, nici prea tânără, nici prea bătrână, aurea mediocritas. Și, din când în când, bagă câte un rant despre cum pe ea, ca să o impresionezi, trebuie să fii nuștiu cum, să vorbești nuștiucum, să te porți nuștiucum, să să fii […]