9 comentarii

 1. Ce sărăcie de mall, pustiu ..

  1

 2. #2

  pai altfel cum sa se usuce apa de pe ea boss?
  daca faceau si o nefacuta, si poate nu aveau carnet, intrai si ca le-ai incredintat masina deci esti bun de plata. ei avand cheia de la tine.
  pe a mea o mai spala ploaia

  12

 3. Off-topic: nu poți face cumva ca imputitul ăla de video sa se redimensioneze la lățimea textului pe telefon? Sa nu tot învârt telefonul și să dau zoom out. Sau fac eu ceva greșit?

  3

 4. Welcome to Ploiesti

  0

 5. curentul electric este scump pentru aeroterma aia de uscat mașini, iar șefii lor cred că le dau tot timpul ordin să facă economie de energie electrică… așa că… au găsit metodă să îndeplinească ordinele primite.

  și da… cred că nu le pasă de mașini și de consumul de combustibil fiindcă nu cred că a stat careva să facă fișă pentru mașinile încredințate … e.g. intră cu X km la bord… la plecare ar trebui să aibă cel mult 100 metri în plus pe kilometraj.

  1

 6. Cauta parcare boss

  2

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.