Angajatii Fondului de Garantare a Creditelor – Programul Prima Casă luau mită

Deci cum, angajații Fondului de Garantare a Creditelor – Programul Prima Casă întârziau aprobările tocmai pentru a putea crea un lanț infracțional de urgentare? Cine ar fi crezut, acum, serios, că românii s-ar preta la așa ceva?

Acum știți, dacă ați avut dosar depus la bancă și aprobarea de la Fondul de Garantare a Creditelor – Programul Prima Casă a întârziat cu lunile, este din cauză că nu ați cotizat acolo unde trebuie. Unii, săracii, au așteptat până s-au terminat și fondurile pe anul respectiv, ca idee. Iată, ghinion, nu?

Ghiionistă țară, ghinioniști oameni. Partea proastă este că vorbeam azi dimineață cu niște oameni și concluzia lor era că oricare din noi, dacă ajungea acolo, făcea la fel, pentru că nu ai cum să refuzi banii.

Bravo, băbăeț.

10 comentarii

 1. #1

  până n’o să se reintroducă și să se și aplice PEDEAPSA CU MOARTEA rromânii o să se preteze la toate găinăriile

  0

  • #2

   si dupa, ca unii o fac pentru adrenalina, nu pentru bani. nu uita de ala cu dosarul caltabosul

   0

 2. #3

  Doar 100 euro de dosar in bucuresti pt a urgenta .

  0

 3. #4

  obțineau foloase necuvenite doar pentru soț, soție sau rude de gradul 2?

  0

 4. #7

  Pai asta e problema: (aproape) toti avem principii, injuram PSD ul etc, dar cand avem posibilitatea sa obtinem niste avantaje materiale, aruncam principiile la gunoi.
  Am avut si am, din pacate, din ce in ce mai des, dezamagiri din partea oamenilor din jurul meu, oameni pe care ii credeam cu coloana vertebrala.
  Injuram coruptii, dar, cand avem ocazia, ne corupem si noi ( daca imi este permisa expresia).

  0

 5. #8

  Pe mine m-au anuntat telefonic la 1 saptamana dupa ce am depus cu greu tot dosarul ca s-au terminat fondurile. Le-am luat peste 1 an.

  0

 6. #9

  Nu pot sa cred, pesedisti care au luat spaga? Imposibil …

  0

 7. #10

  Asta cu refuzi banii nu e valabilă. Prin natura locului meu de muncă aș putea fura destul de mult, dar îmi place să dorm liniștit, ar fi nasol să îmi bată poliția la ușă.

  0

Citește și...

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Am găsit soluția, este INCREDIBILĂ, click aici să AFLI SECRETUL incredibil. În primul rând, trebuie să îți găsești, după masa, o poziție confortabilă pe canapea. După care, deschizi situl emagului și cauți ce te interesează. Aici vine șmecheria. La căutare, bifezi să fie livrat exclusiv de emag. Desigur, searchul de la emag e […]

Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului. După care Ponta și-a dat […]