Angajatii Fondului de Garantare a Creditelor – Programul Prima Casă luau mită

Deci cum, angajații Fondului de Garantare a Creditelor – Programul Prima Casă întârziau aprobările tocmai pentru a putea crea un lanț infracțional de urgentare? Cine ar fi crezut, acum, serios, că românii s-ar preta la așa ceva?

Acum știți, dacă ați avut dosar depus la bancă și aprobarea de la Fondul de Garantare a Creditelor – Programul Prima Casă a întârziat cu lunile, este din cauză că nu ați cotizat acolo unde trebuie. Unii, săracii, au așteptat până s-au terminat și fondurile pe anul respectiv, ca idee. Iată, ghinion, nu?

Ghiionistă țară, ghinioniști oameni. Partea proastă este că vorbeam azi dimineață cu niște oameni și concluzia lor era că oricare din noi, dacă ajungea acolo, făcea la fel, pentru că nu ai cum să refuzi banii.

Bravo, băbăeț.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

10 comentarii

 1. #1

  până n’o să se reintroducă și să se și aplice PEDEAPSA CU MOARTEA rromânii o să se preteze la toate găinăriile

  Thumb up 7
  • #2

   si dupa, ca unii o fac pentru adrenalina, nu pentru bani. nu uita de ala cu dosarul caltabosul

   Thumb up 3
 2. #3

  Doar 100 euro de dosar in bucuresti pt a urgenta .

  Thumb up 0
 3. #4

  obțineau foloase necuvenite doar pentru soț, soție sau rude de gradul 2?

  Thumb up 17
 4. #7

  Pai asta e problema: (aproape) toti avem principii, injuram PSD ul etc, dar cand avem posibilitatea sa obtinem niste avantaje materiale, aruncam principiile la gunoi.
  Am avut si am, din pacate, din ce in ce mai des, dezamagiri din partea oamenilor din jurul meu, oameni pe care ii credeam cu coloana vertebrala.
  Injuram coruptii, dar, cand avem ocazia, ne corupem si noi ( daca imi este permisa expresia).

  Thumb up 21
 5. #8

  Pe mine m-au anuntat telefonic la 1 saptamana dupa ce am depus cu greu tot dosarul ca s-au terminat fondurile. Le-am luat peste 1 an.

  Thumb up 1
 6. #9

  Nu pot sa cred, pesedisti care au luat spaga? Imposibil …

  Thumb up 4
 7. #10

  Asta cu refuzi banii nu e valabilă. Prin natura locului meu de muncă aș putea fura destul de mult, dar îmi place să dorm liniștit, ar fi nasol să îmi bată poliția la ușă.

  Thumb up 3