Ce fac angajații de la Intact după ce își primesc plata

Vita asta, Anca Florea, a fost ceva reporter la antene. După ce și-a mâncat porția de coproculturi, și-a primit plata și a fost făcută consilier la primărie, din partea PSD.
Acum regurgitează.

Aștept cu interes momentul când maimuța de la intact, mirciulică, va fi și el consilier de ceva pe undeva. Va fi mai distractiv.

via Tudor

19 comentarii

 1. Sa nu uitam ca are si marea calitate de mama de antenista ( a produs-o pe Sabina Iosub), deci motivatie dubla la mancat rahat.

  0

 2. Se pare ca rahatul de varan creaza dependenta mai rau ca drogurile.

  0

 3. #3

  Eu cred că Dragnea a pus focul, ca să abată atenția de la adevăratele probleme ale țării, recte el.

  0

  • #4

   rect e el, e corect

   0

  • Nah, e o simpla coincidenta. Inainte de a arde colectiv nu scria toata presa doar de izmanarul ala cu girofar din cauza caruia a murit un politai?

   0

 4. #6

  Laba, fac laba :))

  0

 5. #7

  Din moment ce ai fost infectat de varan nu mai poti fi o persoana rationala si singurul tau scop in viata este sa pupi cu patos bucile lui Dan „Varan” Voiculescu.

  0

 6. #8

  Aseara dupa 12 ma uitam la stiri pe a3. Nu-i bine, stiu, da e una buna rau si nu ma pot abtine. Andreea Nustiucum, ceva blonda gen rusoaica, big boobs … stiti genul. Aseara vorbea de roaming, ca dispare in UE din iulie si ca-ti poti pastra „minutele, semeseurile si mega…aaa…megabaițurile” in orice tara. Exact asa a spus.

  0

  • #9

   offtopic: roaming tot dispare din UE de cand eram eu la master in 2010…

   0

  • #10

   Pare ca-i sigur din vara http://www.mediafax.ro/economic/parlamentul-european-a-decis-eliminarea-tarifelor-de-roaming-incepand-din-iunie-2017-14864339
   Sa vedem cum vor reactiona ceilalti la milioanele de gigabaițuri de la digi. Daca va fi liberalizare totala cred ca toata europa va avea cartela digi de 2 euro.

   0

  • #11
   Arhi

   cuiul lui pepelea e asta

   Dacă operatorii pot dovedi că nu pot recupera costurile şi că acest lucru afectează preţurile interne, autorităţile naţionale de reglementare îi pot autoriza să impună taxe suplimentare minime în circumstanţe excepţionale, pentru a acoperi aceste costuri.

  • #12

   Da, si asta Pentru a proteja industria de abuzuri cum ar fi „roamingul permanent”, operatorii pot în anumite condiţii să fie autorizaţi să aplice o taxă modică, mai mică decât limitele actuale, conform unei politici de „uz corect”, detaliile urmând să fie definite de Comisie împreună cu regulatorii din telecom.

   0

  • #13
   Arhi

   o laba caracteristica UE

  • #14

   Test

   0

  • #15

   Ce UE? Mai mult mUiE.

   0

 7. Mirciulica e dependent de Varan, daca dispare Varanul de tot…Sigur va intra in depresie Badea cu tot staful de la antene.

  0

 8. #19

  Fun fact: prin 2008-2009 avea emisiune la Giga Tv. :)

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]