Ce fac angajații de la Intact după ce își primesc plata

Vita asta, Anca Florea, a fost ceva reporter la antene. După ce și-a mâncat porția de coproculturi, și-a primit plata și a fost făcută consilier la primărie, din partea PSD.
Acum regurgitează.

Aștept cu interes momentul când maimuța de la intact, mirciulică, va fi și el consilier de ceva pe undeva. Va fi mai distractiv.

via Tudor

19 comentarii

 1. #1

  Sa nu uitam ca are si marea calitate de mama de antenista ( a produs-o pe Sabina Iosub), deci motivatie dubla la mancat rahat.

  0

 2. Se pare ca rahatul de varan creaza dependenta mai rau ca drogurile.

  0

 3. #3

  Eu cred că Dragnea a pus focul, ca să abată atenția de la adevăratele probleme ale țării, recte el.

  0

  • #4

   rect e el, e corect

   0

  • Nah, e o simpla coincidenta. Inainte de a arde colectiv nu scria toata presa doar de izmanarul ala cu girofar din cauza caruia a murit un politai?

   0

 4. #6

  Laba, fac laba :))

  0

 5. #7

  Din moment ce ai fost infectat de varan nu mai poti fi o persoana rationala si singurul tau scop in viata este sa pupi cu patos bucile lui Dan „Varan” Voiculescu.

  0

 6. #8

  Aseara dupa 12 ma uitam la stiri pe a3. Nu-i bine, stiu, da e una buna rau si nu ma pot abtine. Andreea Nustiucum, ceva blonda gen rusoaica, big boobs … stiti genul. Aseara vorbea de roaming, ca dispare in UE din iulie si ca-ti poti pastra „minutele, semeseurile si mega…aaa…megabaițurile” in orice tara. Exact asa a spus.

  0

  • #9

   offtopic: roaming tot dispare din UE de cand eram eu la master in 2010…

   0

  • #10

   Pare ca-i sigur din vara http://www.mediafax.ro/economic/parlamentul-european-a-decis-eliminarea-tarifelor-de-roaming-incepand-din-iunie-2017-14864339
   Sa vedem cum vor reactiona ceilalti la milioanele de gigabaițuri de la digi. Daca va fi liberalizare totala cred ca toata europa va avea cartela digi de 2 euro.

   0

  • #11
   Arhi

   cuiul lui pepelea e asta

   Dacă operatorii pot dovedi că nu pot recupera costurile şi că acest lucru afectează preţurile interne, autorităţile naţionale de reglementare îi pot autoriza să impună taxe suplimentare minime în circumstanţe excepţionale, pentru a acoperi aceste costuri.

  • #12

   Da, si asta Pentru a proteja industria de abuzuri cum ar fi „roamingul permanent”, operatorii pot în anumite condiţii să fie autorizaţi să aplice o taxă modică, mai mică decât limitele actuale, conform unei politici de „uz corect”, detaliile urmând să fie definite de Comisie împreună cu regulatorii din telecom.

   0

  • #13
   Arhi

   o laba caracteristica UE

  • #14

   Test

   0

  • #15

   Ce UE? Mai mult mUiE.

   0

 7. Mirciulica e dependent de Varan, daca dispare Varanul de tot…Sigur va intra in depresie Badea cu tot staful de la antene.

  0

 8. #19

  Fun fact: prin 2008-2009 avea emisiune la Giga Tv. 🙂

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Primul ginecolog la care am mers, cea de care am povestit aici, a decis că Luna nu poate să nască decât prin cezariană, pentru că poartă ochelari și, dacă naște natural, va avea probleme mari de vedere, îi vor crește dioptriile, va fi un dezastru. Cumva, minciuna asta sfruntată se potrivea și […]

Ce incredibil, declanșatorul mișcării #metoo a ajuns la o înțelegere de 25 de milioane cu reclamanții săi. Și uite-așa se demonstrează două chestii interesante. Prima ar fi că femeile care s-au trezit pipăite brusc de HW voiau bani și nimic mai mult, adică un fel de prostituție prin tribunal. O femeie CU […]