Ce fac angajații de la Intact după ce își primesc plata

Vita asta, Anca Florea, a fost ceva reporter la antene. După ce și-a mâncat porția de coproculturi, și-a primit plata și a fost făcută consilier la primărie, din partea PSD.
Acum regurgitează.

Aștept cu interes momentul când maimuța de la intact, mirciulică, va fi și el consilier de ceva pe undeva. Va fi mai distractiv.

via Tudor

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. Sa nu uitam ca are si marea calitate de mama de antenista ( a produs-o pe Sabina Iosub), deci motivatie dubla la mancat rahat.

 2. Se pare ca rahatul de varan creaza dependenta mai rau ca drogurile.

 3. #3

  Eu cred că Dragnea a pus focul, ca să abată atenția de la adevăratele probleme ale țării, recte el.

  • #4

   rect e el, e corect

  • Nah, e o simpla coincidenta. Inainte de a arde colectiv nu scria toata presa doar de izmanarul ala cu girofar din cauza caruia a murit un politai?

 4. #6

  Laba, fac laba :))

 5. #7

  Din moment ce ai fost infectat de varan nu mai poti fi o persoana rationala si singurul tau scop in viata este sa pupi cu patos bucile lui Dan „Varan” Voiculescu.

 6. #8

  Aseara dupa 12 ma uitam la stiri pe a3. Nu-i bine, stiu, da e una buna rau si nu ma pot abtine. Andreea Nustiucum, ceva blonda gen rusoaica, big boobs … stiti genul. Aseara vorbea de roaming, ca dispare in UE din iulie si ca-ti poti pastra „minutele, semeseurile si mega…aaa…megabaițurile” in orice tara. Exact asa a spus.

  • #9

   offtopic: roaming tot dispare din UE de cand eram eu la master in 2010…

  • #10

   Pare ca-i sigur din vara http://www.mediafax.ro/economic/parlamentul-european-a-decis-eliminarea-tarifelor-de-roaming-incepand-din-iunie-2017-14864339
   Sa vedem cum vor reactiona ceilalti la milioanele de gigabaițuri de la digi. Daca va fi liberalizare totala cred ca toata europa va avea cartela digi de 2 euro.

  • #11
   Arhi

   cuiul lui pepelea e asta

   Dacă operatorii pot dovedi că nu pot recupera costurile şi că acest lucru afectează preţurile interne, autorităţile naţionale de reglementare îi pot autoriza să impună taxe suplimentare minime în circumstanţe excepţionale, pentru a acoperi aceste costuri.

  • #12

   Da, si asta Pentru a proteja industria de abuzuri cum ar fi „roamingul permanent”, operatorii pot în anumite condiţii să fie autorizaţi să aplice o taxă modică, mai mică decât limitele actuale, conform unei politici de „uz corect”, detaliile urmând să fie definite de Comisie împreună cu regulatorii din telecom.

  • #13
   Arhi

   o laba caracteristica UE

  • #14

   Test

  • #15

   Ce UE? Mai mult mUiE.

 7. Mirciulica e dependent de Varan, daca dispare Varanul de tot…Sigur va intra in depresie Badea cu tot staful de la antene.

 8. #19

  Fun fact: prin 2008-2009 avea emisiune la Giga Tv. :)

Citește și...

Știți, atunci când sfârșitul e aproape, șobolanii sunt primii care părăsesc locația. Inundații, incendii, vapoare scufundate, primii care pleacă sunt șobolanii. Se pare că domnia PSD e aproape, pentru că cel mai căcăcios șobolan din barca securistă, domnul jurnalist Mircea Badea, a cotit barca brusc: Ușor diferit față de limba zemoasă de aici, […]

Vă spun, am râs cu hohote la chestia asta, este incredibil câtă muncă au depus cei de la Joe pentru clipul acesta. Incredibil de bine făcut, excelența la un nivel dumnezeiesc. Rar mă entuziasmez așa de mult la un clip, mai ales că nu sunt un fan al clipurilor video pe net. […]