18 comentarii

 1. Este, că aveam și gagici! Amu, dacă suntem prosrcrastinați…

  0

 2. #5

  Arhi, cand ai spus ca iesea mai bine daca o faceai tu si cu Sarb, te refereai ca el facea clipul, canta, monta, procesa, iar tu stateai tolanit pe canapea ?
  :)

  0

 3. #8

  tipic rromanesc, imi vine sa vars

  0

 4. #9

  se putea si mai rau :)))

  0

 5. #10

  Piesa „orifinala” e o paradio in sine …

  0

 6. #11

  Cu catrinta se imbraca moldovencele. Slaba in rest

  0

  • #12

   verbul „a tzapa” parca e moldovenesc. Am primit eu ca premiu’ o carte, „Drumul uriesilor” si n-am putut s-o citesc din cauza graiului. Acolo am mai intalnit cuvantul asta.

   „Tzapa sporishelul jos, zise vulpea.” Sporishelul ala cred era un spin care-i intrase in laba din cate am reusit sa deduc.

   0

  • #13

   nu, e ardelenesc

   0

 7. #14

  Cioaca condamnat la 22 de ani de inchisoare. Justice has been done!

  0

  • #15

   super! de maine vom trai cu totii mai bine si mai mult!

   0

 8. #16

  Uaaauuuu ce ma doareee capuu!!! mi sa zbate si ochiu drept

  0

 9. #18

  imi vine sa borasc! si la original aveam aceiasi senzatie!

  0

Citește și...

Persoanele care cauzează statului prejudicii prin nereținerea sau neîncasarea, reținerea și neplata, respectiv încasarea și neplata în cel mult 30 de zile de la termenul scadent a unor impozite și contribuții vor fi pedepsite cu închisoare de la 1 la 6 ani, prevede un proiect de lege introdus acum în Parlament, ca senator, […]

Președintele SNPPC, Dumitru Coarnă, a declarat, sâmbătă, la Digi24, că nu s-a schimbat nimic după tragedia din Caracal, astfel că dacă Alexandra Măceșanu ar suna din nou la 112, situația s-ar repeta, la două luni de când nu a fost salvată. „Nu s-a schimbat nimic. Nu contează cât e tura, că e de […]