Anunţ de angajare pe bune

Şi uite-aşa, apare şi primul anunţ video de angajare pe bloguri. Normal, făcut de băieţii de la Happyfish. Da, anunţul e pe bune, priviţi-l cu atenţie şi dacă aveţi tangenţă cu domeniul, noroc şi fericire, sunteţi angajaţi.
Priveşte şi dă mai departe!

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. Nu imi merge playerul 😐

 2. activeaza javascript sau da disable la adblocker

 3. #3

  SGT PL! :))

 4. Gata, a mers.
  Interesanta initiativa celor de la Happyfish 🙂

 5. A mai fost un video anuntz pentru webdesigneri parca …

 6. hmmm.. prima video-reclamă de angajare n-a fost aia de la MB Dragan?

 7. pe bloguri? nu stiu, nu am vazut, nu am auzit. deci probabil irelevant :satansmoking:

 8. M plct pst frt mlt :))

 9. Cel care vine cu idei inovatoare, care poate aduce un plus companiei si care, prin competenta si profesionalismul de care da dovada, pun pe picioare compania, impreuna cu ceilalti angajati, ce salariu castiga ?

  Intreb, pentru ca nu putine minti sclipitoare sunt platite in bataie de joc, iar dupa ce targetul este indeplinit, compania vine cu un anunt de genul celor de la happyfish : dam afara angajatii nostri pentru a angaja pe ai altora!
  Interesant mod de a face angajari, totusi.

 10. Nu e primul….Primul a fost de la MBDragan

 11. n-am auzit

 12. #13

  Arhi, stiu ca n-are legatura cu acest post, dar trebuie sa citesti asta:
  http://www.tusiromania.ro/pages/posts/ministerul-educatiei-introduce-in-scoli-teste-semestriale-de-virginitate-pentru-elevi3406.php
  A innebunit lumea! Ok … nici eu nu sunt de acord sa-ti incepi viata sexuala la o varsta fraceda, dar totusi … de la 17-18 ani nu vad care ar fi problema.

 13. E na acu am inventat noi roata 🙂
  Ariel mie mi se pare f corect aia cu testele de virginitate ce plm pan la 18 ani nare voie dupa treaba ei da nici sa mai stea in casa mea ..

 14. ba, sa moara ma-sa daca nu ar trebui cu adevarat introduse teste de astea. BAAAAAAAAAA, E UN PAMFLET, SCRIS DE TIMES.RO, NU E REAL. VAI DE CAPU VOSTRU.

 15. @Ariel

  Pwned!

  Ar trebui introduse teste de IQ

 16. Asa stiam si eu, ca nu e prima reclama. Prima a fost la MBDragan. Oricum, e super interesanta ideea happyfish-tilor, prima de genul asta 😛

 17. Bai ariel:)) tu-ti dai seama ca e imposibil asa ceva:)) ai luat-o de buna…tu-ti dai seama ca 99% din elevii unui liceu s-ar muta in scoli de corectie? hai sa nu ne kkm in sus si sa gandim inainte . Ce fac profesorii? predau la cate un elev doi?? :whatever: :finger: :shake:

 18. ami caut loc de muca pt mam plictisit acasa 😥