Anunt de maxima importanta pentru tara

Incepând de mâine, redirectul de pe domeniul cetin.ro către cetin.ro NU VA MAI FUNCȚIONA. Repet, NU VA MAI FUNCȚIONA!.

Așa că dacă doriți să vă mai adăpați sufletele la comoara de înțelepciune a lui Arhi, sunteți rugați să vă updatați feedurile dând click pe căcăciosul din sidebar sau de aici din post.

29 comentarii

 1. #1

  OK! E mai bine pe .ro decat pe .com? De ce? Avantaje – dezavantaje? Cred ca daca ar fi si terminatie de .rro ai fi primu`… http://www.arhiblog.rro :P

  0

 2. mie mi s-a dublat traficul cand am trecut pe .ro

  0

 3. #3

  Bravo si la mai mare!

  0

 4. @blogmentator

  Cred că este mai bine să fii pe .ro pentru că la căutarea google din România contează şi domeniul. Rar dacă am primit ceva de pe .com .

  0

 5. adica apasam pe nenea ala de pe banca, urmam pasii si gata?
  super tare

  0

 6. #6

  iti dai seama daca treceai pe .rro cum era :D

  0

 7. #7

  In alta ordine de idei (ca n-am mai putut sa editez comentariul precedent), pe .rro n-ai full feed sau e defectu’ stricat pe undeva?!

  0

 8. da sa-l ia dracu de feed, ca tot timpul face figuri de astea, zici ca e blestemat

  0

 9. orice ai face sa nu schimbi iconu de la rss. tot timpul am impresia ca ala se caca acolo, da e prea cool :) oricum nice de notice, ca pe .com aveam si eu readeru setat

  0

 10. #10

  Untitled

  0

 11. #11

  deci a se remarca, e setat pe full, si totusi imi arata feedul partial. pai sa nu te futi pe ea de viata?

  0

 12. Incepand de cand ti-ai schimbat designul, blogul ARATA FOARTE SEXY. Repet, ARATA FOARTE SEXY!

  :)

  0

 13. #13

  doopezi, ARATA CA STAPANUL SAU! repet, ARATA CA STAPANUL SAU!

  0

 14. io intru fara rss deci te voi gasi si daca te muti cu domeniul intre blocuri

  0

 15. #15

  Vezi bre daca injuri biserica? Ti-a blestemat careva feedul, acu’ tre’ sa chemi un sobor de preoti sa-l rezolve :))

  0

 16. #16

  Multi ar vrea sa iasa, sa scape de dupa blocuri, sa traiasca linistiti undeva in alte locuri. Aici e ca la noi si doar noi putem sa stim asa cum simtim, asa cum traim.Cum pula mea sa fie altfel cand te doare-asa? De cand sunt eu aici nimic nu s-a schimbat. Aceleasi blocuri gri si dupa ele faci de toate, dintre noi toti multi,scapa cine poate. Poate ca guvernul te vede curva frate’ din banii care-i faci, la ei ajung jumate’.Si atunci ce sa faci, sa supravietuiesti? Te gandesti sa tepuiesti, te gandesti sa jefuiesti. Sa te combini si tu la ceva sa iasa in plus, sa faci bani, sa traiesti, sa fii un pic mai sus. Nu stiu ce crezi tu, poate nu este ca mine, dar cu banii-n buzunar te simti mult mai bine!

  0

 17. #17

  acum vrei sa facem citat contest ? ar fi ceva sa faci un post in care fiecare sa citeze posturile preferate . sau macar un topic pe forum D

  0

 18. #18

  …Amin !

  0

 19. #19

  Tracker, esti invitatul meu sa il creezi pe forum:)))) ba chiar te fac si moderatorul topicului:)))

  0

 20. Trebuie să mergi cu blogul la mănăstire! Trebuie făcute „neşte” chestii bisericeşti sau dacă nu crezi poţi merge la vrăjitoare! Cred că blogul tău are farmece!

  0

 21. Of, daca-mi cumparam si eu domeniul acum cativa ani cand era liber. La momentul ala am considerat ca nu e necesar. Acum …
  Poate introduc astia valabilitatea pe un an ca toata lumea.

  0

 22. si cu cel de pe com ce se va intampla?

  0

 23. Mdea, si eu primesc feed partial, dar demult – de cand te-ai mutat pe .ro. Citesc cu Opera. Dar pe alte bloage wordpress nu am problema asta. La tine, finu’ si Cabral sunt partiale. Dar la Zoso, Piticu, NWRadu etc. sunt full. Ciudat.

  0

 24. expiră domeniu .com ? sa vezi de nu ţi-l cumpără careva :))

  0

 25. „cacaciosul din sidebar” ce m-am amuzat ..tare funny suna =))

  0

 26. x-(
  googler reader-ul imi citea bine mersi pe feedul de .com si content de .ro. da’ s-a dudat la un moment. cam de cand ai anuntat separarea cuplului ro-com. :)
  solutia? simplu: adaugam si versiunea .ro in lista. da’ crezi ca s-a lasat convins? si da-i si lupta si lupta si dai… si clopotei clink-clink-clink… si azi m-am enervat si-am cautat buba. care este… e musai sa ai www. in fatza????????????????

  0

 27. da, altfel google vede 2 situri separate

  0

 28. good point.

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]