Anunț umanitar

Astăzi, cineva a pierdut, în Segafredo-ul de la Iulius Mall Timișoara, un tenculeț de câteva sute de euro, probabil i-au căzut din buzunar. Am avut grijă ca șefa localului și chelnerii să vadă că cineva a observat că au găsit banii. Suma este la ei la bar.

Am scris asta pentru că, la sugestia mea de a folosi imaginile de la cameră, mi-au spus că nu e nevoie, sigur se întoarce cine i-a pierdut. Argument irefutabil, așa că, dacă știți sau ați auzit, share pe unde vreți voi.

28 comentarii

 1. pai sa se duca se declare la politie. sa manance si gura politiei ceva, nu?

  cum era… „noi cand gasim un portofel, un portmoneu, un port-visit…”

  0

 2. … sanse sa ii zica ca nu i-au gasit?

  0

 3. #6

  Bravo!!! Eu am uitat portofelul la un fast-food si nu l-am mai găsit, chiar daca nu aveam bani in el. Dor CI, permis, talon, carduri si alte acte…

  http://m.youtube.com/watch?v=NwRem6EiAWI

  0

 4. Problema e acum ca n-au cum sa verifice ca banii sunt ai celui care vine dupa ei.

  0

  • ba da, trebuie sa stie ce suma era

  • Ah da, nu m-am gandit.

   0

  • #10

   Ce sa-i faci, greu la deal cu boii mici.

   0

  • #11

   =)) Excelenta concluzie! Many lols.

   0

  • #12

   E tare asta cu „trebuie sa stie ce suma era”. Daca scot 4-5 bancnote nimeni nu reuseste sa ghiceasca suma exacta…nici macar adevaratul posesor.

   0

  • se presupune ca patronul localului e cinstit. iar daca tipul care a pierdut banii chiar i-a pierdut, vine cu politia dupa el si nimeni nu risca asa ceva pentru cateva bancnote.

  • #14

   Atita timp cit nu are nici o dovada citi bani au fost in portofel politia nu are ce face. E cuvintul unei persoane impotriva altei persoane.

   0

 5. „aş dori să-i dau o dedicaţie”

  0

 6. #16

  Am noroc că-mi merge capu’
  Numai unu e băiatu.
  Mare, mare și mai mare
  Sunt șmecher ca tata-mare!

  0

 7. #17

  Am noroc că-mi merge capul
  Cu dușmanii mă joc teatru!

  0

 8. #18

  Asta e vrajeala. Ai aruncat o soparla, un prieten se duce si zice ca erau ai lui si tu erai martor…

  0

 9. #19

  Suma trebuie sa ajunga la politie.

  Citam din lege:
  Articolul 324. Bunul găsit

  (1) Bunul mobil pierdut continuă să aparţină proprietarului său.

  (2) Cel care a găsit bunul este obligat să-l restituie proprietarului sau fostului posesor, ori, dacă acesta nu poate fi identificat, să-l predea autorităţilor administraţiei publice locale sau organului de poliţie din localitatea în care a fost găsit.

  (3) Bunul găsit într-o încăpere publică sau mijloc de transport public se predă posesorului încăperii sau mijlocului de transport, care preia drepturile şi obligaţiile celui care l-a găsit, cu excepţia dreptului la recompensă.

  (4) Cel care a găsit bunul poartă răspundere pentru pierderea sau deteriorarea acestuia doar în caz de intenţie sau de culpă gravă şi doar în limitele preţului lui.

  (5) Organul abilitat căruia i s-a predat bunul găsit afişează la sediul său un anunţ despre bunul găsit, având obligaţia de a-l păstra timp de 6 luni, fiind aplicabile în acest sens dispoziţiile privitoare la depozitul necesar.

  (6) Dacă, datorita împrejurărilor sau naturii bunului, păstrarea acestuia tinde să-i diminueze valoarea ori devine prea costisitoare, el este vândut conform legii. În acest caz, drepturile şi obligaţiile aferente bunului se exercită în privinţa sumei încasate din vânzare.

  0

 10. #20

  Ia să vă scriu o poezie/ Ceva spontan, ce-mi vine chiar în acest moment. Chiar acuma.. Ia să vedem. Deci ce-mi vine acum pe loc. I-auzi. uazi inspiratie. Totul la moement, spontan, Cu TÂLC!
  I-auzi

  Măi frate mă!
  De ce dracu nu ai tras cu tunul!!!
  Trei ghiulele zboară ca berzele în stuf!
  Mămăliga a făcut buf!

  Vrei să jucăm poker sau popice?
  Acum cântă la harpă,
  Dar vezi să nu cânți ca la acordeon!
  A înviat Platon din morți
  Și joacă cu mine șotron!

  Treieră spicele pe câmp,
  Ca mă-ta în hambarul cu porumb!
  Cine a dat foc la cerul înstelat!
  Îți dau foc cu lumânarea la curul catifelat!

  Câte grade sunt acum la umbră? Dar la soare?
  Presiunea este mare! Mare mare și mai mare!
  Aceasta este foarte important
  Fiindcă trebuie să te închini cu fața spre Est!

  0

 11. #22

  Emisiune muzicala la Radio 21 cand suna telefonul in direct:
  – Buna ziua, sunt Arhi, am gasit un teanc de cateva sute de Euro in Mall in Timisoara…
  – Si, doriti sa aflati cine i-a pierdut?
  – Nuuu… doresc sa-i fac o dedicatie …

  0

 12. #23

  Am gasit acum doua zile un portofel in Mall, am cautat o carte de vizita, nimic. Am gasit inauntru un card de la Sephora, am mers si am explicat situatia, am luat nr. de telefon si a venit cucoana sa-i inmanez portofelul. Mai vazusem filmul asta o data, acum cativa ani, numai ca eu fusesm neatenta si niste oameni de bine mi-au restituit geanta gasita pe marginea drumului, langa un camp.

  0

 13. Nu inteleg ce-l fute pe asta grija. Il inteapa inima ca a gasit el banii?!
  Am lucrat intr-un restaurant, si cam asa se face, banii stau in birou pana se intoarce omul dupa ei, indiferent de timp.

  0

 14. tocmai bun! un bacsis binevenit. in cazul in care se va intoarce cel de i-a pierdut mai mult ca sigur sefa localului si chelnerii se vor face ca n-au gasit nimic

  0

 15. #26

  300 de euro. Ai mei sunt. Am plecat la Timisoara!

  0

 16. N-ai buton de share pe feisbuci, numa de like? cu un like nu-l ajuți pe ăla de l-a pierdut…

  0

 17. #28

  Frumos din partea ta, Arhi!

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]