Anunț pentru userii înregistrați

Am pus, pentru voi, o funcționalitate, în conturile voastre de user, cu care vă puteți schimba avatarul cu ce poză vreți voi, un fel de gravatar, dar local. Mi s-a părut un gimmick simpatic și na, l-am pus.
Mă gândeam dacă să pun și o funcție de chat între useri, dar nu sunt foarte sigur. Ar fi interesant pentru voi, ați vrea să vorbiți unul cu celălalt?

Alte propuneri de chestii care v-ar ajuta/simplifica viața pe site? Nu folosesc alte situri/sisteme și nu știu dacă mai există chestii simpatice pentru useri, așa că sunt dispus la sugestii, dacă sunt fezabile pe wordpress.

În continuare, înregistrarea e aici, contul de patreon unde vă lăsați obolul e aici.

42 comentarii

 1. #1
  George M

  Maximum upload file size: 0KB. Allowed Files: jpg jpeg png gif

  Da bre si tu macar 1KB

  0

 2. cer prea mult daca as vrea sa fie activat un buton de editare mesaj la primele x (sa zicem 30 secunde) dupa ce am postat un mesaj?

  0

 3. #4

  Editare (60 sec, varsta inaintata oblige).
  Chat intre useri, oui, d’accord.

  0

 4. #7

  Eu as vrea sa-mi vad ultimele comentarii facute sa pot urmari unele din thread-uri daca ma intereseaza discutia.

  0

  • sunt 678,126 de comentarii. daca as face asta, as avea nevoie de serverele amazon…

  • #9
   Dani Corban

   Păi vreo 6 mii am doar eu, adică 1%

   0

  • #10

   Cred ca nu m-am exprimat bine. Ziceam gen ultimele 5 comentarii ale mele gen. Mi se intampla des sa comentez la un articol si as vrea sa stiu ce zic altii, eventual ce-mi raspund, dar in 90% din cazuri uit ce si pe unde am comentat si nu mai revin. Asta cu mailul cand se fac comentarii noi nu ma pasioneaza deloc, e obositor sa sterg la spam.

   0

  • faza e ca, daca ar exista asa ceva, de fiecare data cand ceri tu sa vezi comentariile, ar face query la toate comentariile din database. cel putin in acest moment, nu imi trece vreo solutie prin cap, sau unde sa fie afisate

  • #12

   Pai teroretic n-ar trebuie sa faca load pe baza sau ceva de genu’ si nici greu de implementat.
   Ce-i drept nu stiu daca exista, dar m-as fira sa nu fie. Adica acum imi arata in dashboard, comentarii recente de pe tot blogul. Ar fi acelasi lucru sa ai comentarii recente ale userului tau.

   Ar fi sunt select * from $tabela_comentarii where userid=$user_id_curent and „conditie ultimele x comentarii”.

   PS: f. buna optiunea de a putea da edit intr-un minut. Felicitari !

   0

  • dupa ce am vorbit cu tine, am cautat vreo 2 ore ceva. nu am gasit nimic, macar in dashboard sa afiseze. afiseaza doar pentru administrator

  • #14

   Nu-i bai, mersi pt. interes. Dar de curiozitate, voi asa urmariti comentariile, gen sa fiti notificati pe mail de fiecare data cand cineva raspunde pe undeva? Mi se pare f. obositor, mai ales pentru tine :)) Tot respectul daca da. De fapt si daca nu :))

   0

  • le urmaresc in dashboard, la comments

  • Pt ce plm sa iti citesti ineptiile?

   0

 5. #17

  Chat între useri? Probabil ar fi util sau distractiv. Eu nu sunt amator, mulțumesc.
  Editarea mesajelor la ceva timp după ce le-am scris ar fi de un real folos. Văd că mai zic și alții mai sus. O juma’ de minut sau un minut maxim ar fi de ajuns. Mulți scriu de pe telefoane, din trafic, de pe budă, din frig de la țigare sau pitiți pe sub birouri, se mai strecoară greșeli de exprimare, de gramatică, care sunt observate abia la recitire.

  0

 6. #23

  „Mă gândeam dacă să pun și o funcție de chat între useri, dar nu sunt foarte sigur. Ar fi interesant pentru voi, ați vrea să vorbiți unul cu celălalt?”
  Nu.

  0

  • da, am inteles asta deja:))))) tu ORICUM nu ai user, deci nu ai fi eligibil. bosorog dus cu pluta:))

 7. #25
  Furiad

  Comentariu fără rost prea mare, testez avatar.

  0

 8. #26
  Furiad

  Nice.

  0

 9. #27

  e ok așa cum este

  0

 10. #28
  Anton

  Editare comentariu da, chat intre useri nu.
  Nu-l iubesc decat pe Bigone

  0

 11. #31
  Dani Corban

  Of, nu încape toată coperta. Revin la oaie :(

  0

 12. #32
  Alexandra

  Nais! :) Multumim!
  Simpatica si ideea cu chat-ul, eu zic da. Dar si la cea cu posibilitatea de editare a comentariului.

  0

 13. #33

  heh, până azi n-am mai auzit-o pe asta: „poți să te loginezi”

  0

 14. User unic?

  Ca ma confunda Genghis la un moment dat cu un alt „DanC” in pofida celor 50 de comentarii ale mele.

  0

 15. #37

  Eu zic nu chat-ului. Aberam suficient in comentarii.

  0

 16. #38

  Oare cum se schimba parola?
  E un buton cu „Genereaza parola” dar nu as vrea sa nu fie o parola generata de altineva si salvata in browser ci una pe care s-o pot tine minte…

  0

 17. Ok, eu m-am inregistrat acum niste timp (cred ca la tura anterioara de useri), nu mai gasesc user, please advise

  0

Citește și...

Pornind de la postarea lui Cristian Iosub despre faptul că Telekom lasă la liber absolut toate datele personale ale clienților, inclusiv facturi lăsate la indexare în google, am găsit în comentarii un search de google care m-a îngrozit. Băăăăăi, nu e posibil așa ceva. Tot felul de instituții care au date […]

Lasă un #amin dacă ți-era dor de mine și voiai să știi ce mai fac, cum mai arăt, cât de sexy sunt și restul. Și da, puteți să o faceți și voi, ăia 500 care ați comentat pentru prima dată în 13 ani :))

Am avut azi, de dimineață, unul din momentele alea când a trebuit să merg cu altceva decât mașina proprie și am mers cu un Uber, pentru că, la Clever, după ce am băgat cardul în aplicație, brusc, nu a mai fost nicio mașină prin zonă, de niciun fel. Și eram pe fucking splaiul […]

Dânsa este doamna Ramona Ioana Bruynseels, candidatul partidului umanist la președinția româniei. Doamna Ramona Ioana Bruynseels are în CV, drept cea mai mare realizare a vieții, căsătoria cu un bancher simpatic, care, până de curând, a fost șef la banca aia cu nume american, venită curând în românia. Serios, asta a făcut în […]