Apocalypse now

Astazi e 07.07.07. Zi fatidica in unele culturi. In urma unui mass pe messenger, am stat sa cujet la o chestie.
Daca asta este cu adevarat ultima zi din viata pamantului, din viata mea?
Sunt multumit de mine? Pot sa ii astept cu sufletul impacat pe cei patru cavaleri apocaliptici? Sunt impacat cu familia mea?
Stiu ca daca as muri acum, mi-ar parea rau ca nu mi-am sarutat sotia dimineata, inca o data. Ca nu i-am spus ca o iubesc, inca o data. Ca nu m-am pierdut in albastrul ochilor ei, inca o data.
Mi-ar parea rau ca nu l-am mai vazut pe fratele meu, pe care nu l-am vazut de jumatate de an. Mi-ar parea rau ca nu am apucat sa ma impac cu sora mea. Mi-ar parea rau ca nu mi-am vazut parintii ultima oara cand am fost in Bucuresti.
In rest, nu as avea regrete. Am avut o viata plina, am ras si am plans, am iubit si am urat.
Asa ca, daca e sa fie, primeste doamne pe robul tau…

Asta in cazul in care esti pe-acolo.

[tags]apocalipsa, apocalypse[/tags]

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

21 comentarii

 1. hai ma … nici chiar asa, fi ca mine, militeaza pentru incalzirea globala :)

  0

  0

 2. e cazul sa ne pregatim, deci:)))

  0

  0

 3. Eu nu cred ca vine sfarsitu lumi, inca. Eu ma intreb ce o sa se intample dupa 2012… 13.13.2013?

  0

  0

 4. da, asta ar trebui sa fie a 777-a oara cand o serie de paranoici ne anunta ca se termina lumea. ne vedem maine dimineata

  0

  0

 5. Haoleo, sa moara Pepe!!
  Pai nu puteai vere sa anunti si tu macar cu doua zile inainte, sa-mi fac provizii de bere sa nu mor nefericit si deshidratat?
  Acuma io ce fac?!

  0

  0

 6. Definitie: Termenul grecesc Har-Ma-ge-don , derivat din limba ebraica si redat de multi traducatori prin ”Armaghedon” inseamna ”Muntele Meghido” sau ”Muntele adunarii trupelor”.Biblia nu pune in legatura numele acesta cu un holocaust nuclear,ci cu viitorul razboi al ,,zilei celei mari a Dumnezeului Atotputernic.(Apocalipsa 16:14,16).Acest nume se refera in particular la locul spre care conducatorii politici ai pamantului sunt adunati in opozitie cu Iehova si dreptul sau Regat de sub Isus Cristos.Aceasta opozitie isi va gasi expresia intr-o interventie globala impotriva slujitorilor de pe pamant ai lui Iehova,reprezentanti vizibili ai Regatului lui Dumnezeu.

  0

  0

 7. nu am inteles. deci mai exact, la ce se refera?

  0

  0

 8. #8

  Le va permite oare Dumnezeu oamenilor sa ruineze pamantul prin ceea ce unii numesc ”Armaghedon termonuclear”? Psalmul 96:10:Iehova insusi a devenit rege,solul productiv,(pamantul fertil si locuit,globul locuibil) se afla de asemenea solid stabilit,asa incat nu poate fi facut sa se clatine. Psalmul 37:29:Cei drepti vor stapani pamantul si il vor locui pe vecie.

  0

  0

 9. #9

  Se refera la razboiul pe care Dumnezeu il va purta impotriva celor ce ii persecuta pe membrii poporului sau si asupra acelora care nesocotesc legile sale.Apoi,pe intregul pamant va fi insurat un paradis,prin intermediul Regatului lui Dumnezeu.

  0

  0

 10. #10

  Daca mai aveti vreo intrebare legata de Dumnezeu,voi incerca cu placere sa va ajut.:)

  0

  0

 11. multumesc, nu. cam asta stiam si eu ca inseamna. desigur, nu atat de bine documentat:)

  0

  0

 12. #12

  Mi-a parut bine sa te ajut!:)

  0

  0

 13. #13

  Si daca vreti sa fiti siguri ca veti muri impacati,traiti fiecare zi ca si cum ar fi chiar ultima!;)

  0

  0

 14. #14

  Apropo,noapte buna,k e tarziu,incepeti de maine sa-mi puneti sfatul in practica.:));)

  0

  0

 15. #15

  Se pare ca majoritatea oamenilor cred ca sfarsitul lumii va veni in urma incalzirii globale,intr-o zi fatidica,de ex.07.07.07. sau 13.13.013 sau a unui dezastru nuclear sau poate chiar in urma unui razboi mondial.Biblia ne spune ca ultima varianta este cea corecta(apocalipsa :16:14,16,Daniel 2:44-ordinea versetor nu este intamplatoare).Dar vor exista supravietuitori?Cititi Tefania 2:3;Romani 10:13;Psalmul 37:34;Ioan 3:16 ; Apocalipsa 7:9,10.Nu uita de Matei 13:30!

  0

  0

 16. #16

  Totusi,nu v asteptati la un razboi uman,ca conducatorul acestui razboi va fi Dumnezeu,reprezentantul sau fiind Isus Hristos.

  0

  0

 17. :)):)):)) … „asta in cazul in care esti acolo”… :)):)):))

  0

  0

 18. #18

  :));)Dar,mai exact,ce-ai vrut sa spui cu asta,Robintel?

  0

  0

 19. :) Asta ii ceva in genul… „sunt ateu, da’ daca n-am de ales…” :)):)):)) Mai vazusem undeva o faza de genul… Daca n-aveam probleme cu memoria spuneam si unde :D

  0

  0

 20. #20

  Apocalipsa nu o sa fie cum va asteptati.Adik demoni chestii ci o sa provina dintr-un razboi mondial.

  0

  0

 21. #21

  Nu mai spune!De unde stii tu,Marius?

  0

  0

Citește și...

Cea mai recentă versiune de Windows a fost lansată pe 21 mai 2019. Este primul update major al sistemului de operare de la Microsoft și vine cu o serie de îmbunătățiri și de buguri reparate. Dacă aveți nevoie de licențe pentru acest sistem de operare și pentru multe alte softuri, prietenii de la […]

Desi, ca sa fim corecți, de fapt ar fi Ciolos arde de problemele grave ale tarii, cum ar fi interzicerea fumatului, iar Valerica se piaptănă cu mindfulnessul in drum. Cateodata ma gandesc cu drag la lepre precum Nastase sau Basescu. Indiferent cat de lepre erau ei, sotia era în treaba ei, nu se […]