Apple a copiat Samsung, încheiere

Ca să încheiem odată pentru totdeauna disputa asupra aşa zisei jurisdicţii germane prin europa, acelaşi tribunal din Dusseldorf a ridicat restricţia pentru Europa, păstrând-o pentru germania. Motivul?

Sales of the device were originally banned following an Apple lawsuit alleging patent infringement, but were permitted to resume after a realization that a German court may not have the authority to halt sales of a South Korean company’s device outside of Germany.
de aici.
Point, ca să zic aşa. Mâine poimâine voi da şi eu ordin ca americanii să stopeze cursa înarmărilor şi să nu mai invadeze iranul.
Pentru că pot.

14 comentarii

 1. Incearca, numai…

  0

  0

 2. p.s.crezi ca mai spune cineva ca a gresit?

  0

  0

 3. #3

  Si prusacii este oamini ? Mai greseste si iei ?

  0

  0

 4. Partea amuzant este ca Apple a folosit niste imagini trucate legate de dimensiunea tabletelor pentru a influenta decizia mirificului judecator.

  0

  0

 5. judecatorul ala cred ca a picat ieri cu capul in tribunal :))

  0

  0

 6. Asta nu raspunde la intrebarea daca judecatorul ar fi avut autoritatea sa blocheze vanzarile in afara Germaniei a produselor incalcatoare de copyright facute de o companie germana sau dintr-o alta tara UE.

  0

  0

 7. Având în vedere motivele pentru care a oprit vânzările…cred că între timp s’a trezit din beţie judecătoru’ :P

  0

  0

 8. #9

  Sa nu spui ca nu-ti placa asta Badea si tractiunile la bara http://www.youtube.com/watch?v=1hqQFll341w

  0

  0

 9. #10

  Sa nu spui ca nu-ti place asta: Badea si tractiunile la bara http://www.youtube.com/watch?v=1hqQFll341w

  0

  0

 10. l-a copiat bravo lor ,eu am samsung si ce?

  0

  0

 11. Un judecator din Germania nu putea sa interzica vanzarea in toata Europa, putea sa interzica numai in Germania sau exportul din aceasta tara catre alte tari.

  0

  0

 12. Sincer nu stiu cine, ce, cum a copiat sau care e problema germanilor in toata treaba asta, dar stiu un lucru si bun: Samsung face electronica pentru cel putin inca 5 mari producatori de terminale mobile printre care si Apple, iar in conditiile in care Apple se stie ca a mai dat cu bata in balta pana acum, eu zic ca bine le’au facut nemtii. Ia stati voi frumos pe pres. K Thx Bye. Asa ca nu stiu cine cui a incalcat patentele si drepturile?!?!?

  0

  0

Citește și...