Apple rulez!

Nu, sa nu se inteleaga ca sunt vreun fan apple. Nici pe departe. Mi se par niste chestii extraordinar de scumpe, care stiu prea putine chestii fata de ceea ce pot/stiu sa faca.
Vreau doar sa subliniez de ce Apple vinde cate 600 de iPhone-uri pe ora, iar celelelate filme de telefonie vand toate la un loc mai putin.
Pentru ca Apple e cool. Pentru ca e trendy. Pentru ca intotdeauna creeaza chestii funny si simpatice pentru gadgeturilelor, pe cand ceilalti, desi au poate terminale mai bune si mai puternice, baga doar un joculet de sarpe si un Prince of Persia; Sands of time, si gata, l-au rezolvat.
Stiti care e ultimul gadget pentru iPhone? Un programel care il face sa vajaie ca sabia lui Luke Skywalker (da, ala din Razboiul Stelelor) atunci cand il misti rapid sus/jos.
Este ca nu exista telefon clasic care sa aiba asemenea appsuri?
Acum urmeaza sa faca un decodor de voce pentru iPhone, ca sa vorbesti ca ala negru, care respira greu si, da, era tac`su.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

 1. #1

  Normal ca nu esti fan de aplea. Strugurii sunt prea acri, arhi?

 2. #2

  Pe cand un i-phone care sa traga basini atunci cand il misti repede?
  :)

 3. cum nu trage basini deja?
  apropos arhi, apps care modifica voce exista pentru telefoanele cu symbian de ceva vreme ;)

 4. #4

  Si treaba cu vajjjjjjjjjjjjjjjjjjj e de ceva ani pe telefoane cu G-sensor. So…Apple shall not rule.

Citește și...

O mai țineți minte pe Ioana Stăniloiu? Tipa a cărei mare realizare în viața era că se juca cu mica realizare a lui Remus Cernea? Adică devenise metresă de deputat, prin urmare avea opinii, forma curenți de opinie, feministă și tot tacâmul. Ioana Stăniloiu a dispărut din peisaj. După ce Remus nu a […]

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]