Apple rulez!

Nu, sa nu se inteleaga ca sunt vreun fan apple. Nici pe departe. Mi se par niste chestii extraordinar de scumpe, care stiu prea putine chestii fata de ceea ce pot/stiu sa faca.
Vreau doar sa subliniez de ce Apple vinde cate 600 de iPhone-uri pe ora, iar celelelate filme de telefonie vand toate la un loc mai putin.
Pentru ca Apple e cool. Pentru ca e trendy. Pentru ca intotdeauna creeaza chestii funny si simpatice pentru gadgeturilelor, pe cand ceilalti, desi au poate terminale mai bune si mai puternice, baga doar un joculet de sarpe si un Prince of Persia; Sands of time, si gata, l-au rezolvat.
Stiti care e ultimul gadget pentru iPhone? Un programel care il face sa vajaie ca sabia lui Luke Skywalker (da, ala din Razboiul Stelelor) atunci cand il misti rapid sus/jos.
Este ca nu exista telefon clasic care sa aiba asemenea appsuri?
Acum urmeaza sa faca un decodor de voce pentru iPhone, ca sa vorbesti ca ala negru, care respira greu si, da, era tac`su.

4 comentarii

 1. #1

  Normal ca nu esti fan de aplea. Strugurii sunt prea acri, arhi?

  0

 2. #2

  Pe cand un i-phone care sa traga basini atunci cand il misti repede?
  :)

  0

 3. cum nu trage basini deja?
  apropos arhi, apps care modifica voce exista pentru telefoanele cu symbian de ceva vreme ;)

  0

 4. #4

  Si treaba cu vajjjjjjjjjjjjjjjjjjj e de ceva ani pe telefoane cu G-sensor. So…Apple shall not rule.

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]