Apple Shop eMAG Crangasi

O teorie bazată pe relativitate spune că, cu cât îmbătrânești mai mult, cu atât mai repede percepi trecerea timpului. După ce am făcut 40, am ajuns la concluzia că e posibil să fie adevărată. Pentru că practic ieri mă călcam pe tălpi cu câteva mii de poporeni, la deschiderea Apple Shop de la eMAG Crângași.

Doar că nu era ieri, era chiar fix anul trecut. A trecut deja un an, serios.
eMAG a decis să sărbătorească acest an de Apple Shop cu o petrecere memorabilă pe 16 septembrie, la intrarea eMAG din Sos. Virtutii nr 148. Vor fi activări, DJ și invitat special, quizz cu premii, tot ce e necesar ca să fie frumos și bine. Cei mai matinali clienți vor primi cadouri speciale, așa că grăbiți-vă de la prima oră, petrecerea va fi înainte de deschiderea showroomului.

De ce? Pentru că va fi probabil aglomerație, sunt reduceri speciale doar pentru această zi, exclusiv în locația din Crângași.

 

ProdusPret BazaPret EvenimentReducere
Apple Watch 38mm1699.991299.99-24%
Apple Watch 42mm1949.991399.99-28%
iPhone 6S 16Gb3299.992499.99-24%
iPad Air 2 16Gb WiFi2099.991499.99-29%
MacBook Pro 13″ Retina 1286799.995199.99-24%

Produsele vor putea fi achiziționate și în rate, cu mai multe oferte financiare, de la mai multe bănci.

14 comentarii

 1. #1

  iPhone in rate…jesus nu stiu ce sa mai zic…exista oameni care isi cumpara iPhone in rate?

  0

 2. #5

  ehe, taica, anul trecut la deschidere MacBookul era 4000 lei, l-am mangaiat si eu, alte vremuri, alte posibilitati.

  0

 3. #6

  Ma intreb cum de au stiut cei de la Apple ca se deschide un magazin nou emag si au redus preturile pentru eveniment?

  0

 4. Ma intereseaza cadourile speciale de anul asta … Sa stiu ce caut pe olx or sa apara la juma de pret :) (anu trecut am luat baterii vetter vedem si anu asta ce imi cumpar)

  0

 5. #10

  9 ani fara iphone … and counting

  0

 6. „Pentru că practic ieri mă călcam pe tălpi cu câteva mii de poporeni, la deschiderea Apple Shop. Doar că nu era ieri, era chiar fix anul trecut. A trecut deja un an, serios.”
  Man, tu ai o problema cu statul la coada. Esti ca aia eliberati de la Auschwitz, care 50 ani mai tirziu inca isi ascundeau sub perna coaja de piine ramasa de la cina. Si ce e mai grav e ca mai si propovaduiesti…

  0

 7. Se poate accesa si programul guvernamental ‘Primul iPhone’.

  0

 8. „Pentru că practic ieri mă călcam pe tălpi cu câteva mii de poporeni” – prima data mi s-a parut, dar apoi am recitit si am observat ca ai scris greșit „poponari”.

  0

Citește și...

Știu că abia așteptați articolul cu fizica (not), dar cum ieri am avut creierul praștie, a rămas pe weekend toată munca, deci fizica stă la coadă după viața fizică de data asta. Poate mâine… Acum povestiți-mi voi ceva. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ați făcut din dragoste? V-ați pierdut […]

Tata a fost mare golan. A făcut liceul de fizică nucleară pe platforma de la Măgurele, de unde, pentru că a fugit de la școală de două ori când au venit să-l recruteze cu japca pentru UTC și pentru că a venit de câteva ori beat pulbere la cursuri, l-au dat afară din […]