ȘOCANT! Iată cum arestul la domiciliu distruge destine!

casuneanu

Vedeți voi, cred că Nelu Iordache e distrus, în arestul său de la domiciliu. La fel și Gruia Stoica. Nu știu în ce situație e Cășuneanu, a cărui arest îl aveți în imaginea de mai jos.

Îl și văd pe Nelu Iordache, cum se trezește el dimineața și cere menajerei, trist, o cafea, pentru că simte cum îl apasă duritatea arestului la domiciliu.

După care se aruncă în piscina sa din curtea de 2 hectare a căsuței sale de doar 6000 de metri pătrați și înoată câteva ture de bazin, deși sufletul îi este greu, teribil de greu, din cauză că se simte reprimat, arestat la domiciliu.

Din același motiv, nici nu simte gustul ouălor Benedict de la micul dejun, care îi mai și cad greu la stomac, motiv pentru care e obligat să ia un păhărel de Remy Martin vechi de 80 de ani, în butoi de stejar.

Nici nu se uită la cele două fete care îi fac blowjobul de după dușul de dinainte de prânz. Nu poate, e gol pe dinăuntru, e arestat la domiciliu. Abia se atinge de caviarul din farfurie și aruncă consome-ul direct în capul bucătarului Michelin ce îi pregătește masa.

Tenisul pe propriul teren de tenis, din spatele casei, cu Pescariu, antrenorul său personal, nu mai e ce a fost. Cum să mai ai rever, când tu ești în arest la domiciliu? Cum să mai ai forehand, când tu ești psihic în spatele gratiilor?

Și așa se scurge în continuare ziua, tânjind după libertate, după străzile care se cer sub tălpi, după colbul ce se vrea asfaltat, după cumpărăturile la Kaufland. Sufletul său strigă mut DE CE NU AM DREPTUL SĂ MĂNÂNC UN MIC ÎN PARCARE LA KAUFLAND? SUNT UN ANIMAL?

Prin urmare da, e normal ca toate aceste zbateri, acest zbucium, să conteze și, doamne ferește, în cazul unei condamnări, aceste zile de tortură să fie echivalate cu zilele de penitenciar.

Pentru că și la penitenciar se mănâncă pâine uscată, așa cum mănâncă Nelu.
Pune caviarul pe un colț uscat, ușor prăjit și înghite cu noduri.

art. 399 al.9 Cod procedură penală prevede: „Durata măsurii arestului la domiciliu se deduce din pedeapsa aplicată prin echivalarea unei zile de arest preventiv la domiciliu cu o zi din pedeapsă”.

casuneanu

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

37 comentarii

 1. #1

  La tati ni-i greu!

  • #2

   Dar nu la fel…

  • Eu ca sa intru in asa „casa” trebuie sa platesc 50 lei / intrare … ala e arestat. Vreau si eu arest la domiciliul lui ! 😀

 2. #4

  Daca e insurat ar trebui sa ii echivaleze una de stat acasa cu 2 de inchisoare.

  • #5

   … iar daca mai sta si cu soacra… scapa instant! …e ca si cum ar face munca silnica!

 3. justitia din romania e lipsita de orice urma de umanitate

 4. #11

  Uitaţi-vă la Excelenţa, Maiestatea şi Alteţa Sa Vlasov cum suferă…mi-e şi ruşine…

  • #12

   vai, uitasem de zbuciumul vlasovian…

  • #13

   eh, nu toti suntem nobili…

   n-am nimic impotriva arestului la domiciliu ca masura in sine, pana la urma cel care „beneficiaza” de asta nu-i condamnat, prezumtia de nevinovatie, bla bla. dar sa se echivaleze cu o zi de puscarie, nu-i normal.

 5. the pain…the caviar…the pool….the horror…

 6. #15

  Mie-mi place labirintul din gardulet viu…

 7. #19

  Cand ma gandesc la saracul Vlasov cum va trebui sa joace poker pe net si nu la cazino parca-mi vine sa vars o lacrima. Voi va dati seama cum bitii unei indeletniciri sacrosancte a nobilimii se vor intersecta cu bitii taranoilor doritori de porn, filme si muzica piratata, softuri crack-uite? Romania asta chiar nu mai are nimic sfant, nu numai ca judecam patura nobiliara dar vrem sa le si intinam obiceiurile. Sa va fie rusie ba, mojicilor!!!

  • #20

   niște țărani

  • #21

   Din câte am înţeles Excelenţa, Sanctitatea şi Maiestatea sa Regală va instala o linie separată până la serverul pokerstar, constituită din fibră optică aurită, media convertoare de platină, şi toată rutarea pachetelor până la server vor fi manual verificate de către angajaţii RDS pentru a nu se interesecta cu pachetele muritorilor de rând pe conductă.

 8. Vazand cat patimesc acum oamenii astia, as renunta din start la orice tentativa cat de mica de a fura niste milioane de euro din buget :))) Cateva zeci-sute de milioane de euro nu merita riscul unei asemenea suferinti 😀

 9. #23

  Ba, iejti niebun? Vreau arest la domiciliul ala!

  • #24

   tu vei face pe circa, nu esti destul de infractor

  • Cum ar fi sa-i transfere cativa baieti de la Rahova sa faca si aia parnaie tot la el acasa? Asa, vreo 50, ca loc are.

 10. #27

  Bai, in Romania nu era interzisa tortura?

 11. #29

  Cășuneanu e ala care i-a vandut lui basescu un mercedes clasa s pe 2 lei ? E ala care a vandut terenu ala pe 2 lei lui basescu ?

 12. superb articol! :)))
  unul dintre cele mai bune din ultima perioada.

 13. #31

  bine ca are palmierii lui 🙂

 14. #32

  cel mai funny ARHIpost din ultimii 10 ani..si din urmatorii 10.

 15. punem pariu ca dupa arestu asta iese cu depresie si cu cateva boli grave, abslout netratabile la zdup ?

  • #34

   nu are cine sa iti tina pariul:)))

  • #35

   plus de asta va da statul roman in judecata pentru rele tratamente si ingradirea libertatilor unui cetatean EUROPEAN ….si va urma ca$h ca$h

 16. #36

  Mi-e mila de el, ca poate sufera de agorofobie si cand esti „inchis” intr-un spatiu cat un judet, aceasta fobie se manifesta intr-un mare fel.

 17. Câta Disneylandul are ãsta!!! Mã întreb, în câte sute de ani, prin muncã cinstitã, pot avea și eu așa ceva? Și câte sute de ani din viitorul nostru sunt bãgate în grandomania animalului ãsta? Câte școli, câte spitale, câți km de autostradã puteau fi construiți cu banii ciordiți și bãgați în magaoaia asta?