Arhanghelul Raul și Eftimie

eftimie-raul

Eftimie. Unul din cei mai inteligenți și mai spontani oameni pe care îi cunosc. Un om care te poate umili cu nesimțire într-o conversație directă, dacă are chef, sau care îți dă haina de pe el și berea-i din pahar, dacă plouă, ți-e frig și nu ai chef să îi auzi elucubrațiile.

Eftimie a scris o carte SF, Arhanghelul Raul. Zic mai mulți din cei ce au citit-o pe sub mână, că ar fi o carte bună. Nu mă pronunț, dar știu că Eftimie e urmașul lui Vlad Mușatescu, deci ceva, o rămășiță de talent acolo tot o avea. După scandalul pe care deja l-a generat în comunitatea SF, cu tupeul și lipsa de conformitate caracteristice, cred că promite a fi bună.

Aveți șansa să faceți precomandă la ea. Vă zic sincer, e posibil să merite. Aș fi extrem de fericit ca după Abația lui Doboș, să mai avem MĂCAR un scriitor român de science fiction, în afară de erotomanii care, cat și realizatorii de filme românești, se învârt atât de mult și de filozific în jurul pietrei filozofale, încât o tranformă în jir.

Eu am comandat. Dacă nu vă place, veniți aici, puneți poză cu voi și cu cartea și vă las să comentați ce doriți la adresa mea. Vedeți, ATÂTA încredere am în el, în răul arhanghel al internetului…

arhanghelul-rau

25 comentarii

 1. #1

  misto ca l-a pus pe domnul Raul Gheba pe coperta, fin

  0

 2. #2

  Imi place, Xavi e prin gari, cu luptatori temporali sau astrali, cum plm le mai zice… Baga si ceva cu Zamolxe, cre-ca zice si de Bafomet, fara indoiala.

  Super eroul Lorin Fortuna e asteptat; dar neaparat, trebuie neaparat sa apara cam pe la pagina 15, si bulangii de la Nemira nu zic nimic.

  0

 3. Primul client nemultumit : Mircea Badea.

  0

 4. #4

  Da da da. Plus că ai băgat „jir”, n-am mai auzit cuvântul ăsta de ani. Mersik

  0

 5. Un articol cu hackeri geniali, altul cu scriitori fabulosi… Daca mai intra si unul cu psihologi cu viziune, as zice ca deja miroase a terebentina si rasini ardelenesti si ca toate trei articolele de fapt il au in epicentru pe magnificul Razvan T Coloja.

  0

  • Cetin, uite cum cu toată inteligența cuprinsă în două capete luminate nu putem ascunde evidentul de oameni dibaci precum Radu…

   0

  • ai fost prins…

  • Io-ți tot spuneam s-o luăm mai încet cu promovarea mea pe-aici, că se prinde lumea, iar tu nu și nu. Și – poc – uite: Radu a prins miros.
   Într-o notă mai serioasă, chestia scrisă de ăsta de mai sus e fix ca aia de pe vremuri cu ”Cypress e Manowar și Manowar e Cypress” (pentru cunoscători).

   0

 6. Prin tarile calde cum putem face sa o primim? :)

  0

  • #10

   Știu eu un cămilar destoinic care bate Drumul Mătăsii de ceva vreme. Quaeritur: de ce se răsfață expații?

   0

 7. #11

  Multumesc de recomandare. Dupa ce am vazut la tine articolul cu Abatia am cumparat cartile si au fost surprinzator de bune.

  0

 8. No ebook in 2016?

  0

 9. #14

  Oau. A mai citit cineva Vlad Musatescu!

  0

  • #15
   Arhi

   suntem mult mai multi decat ai crede

  • #16

   Ma bucur.

   0

  • #17

   personal fac cate un maraton vlad musatescu cam 1 data pe an (in concediu si nu numai).
   e scriitorul meu favorit.

   si damn, mi-am amintit ca am pierdut pe undeva „cei trei veseli naparstoci”, tre sa o comand.

   0

  • Matusa Ralita all the way!

   0

  • #19

   Probabil unul din cei mai buni dintre cei mai buni ai iepocii.
   Aia cu cleiul si cerbul lopatar a facut deliciul unei copilarii…

   0

 10. #20

  Cartea este buna dar prezinta miximblisme.De fapt,aceasta nu este decat o dezamfocosare fridoasa incioptibila la tars.Cu simandicoc la cocarmanda si strobloscopie apoasa!
  Super carte,recomand in curele de dezintoxi…
  E si cu Apoca-lipsa,deci inchinatorii la icoane o vor venera,dar si cei aflati in nevoi personale!Din lipsa de…..prinos.

  0

  • #21

   M-am blocat pe miximblisme si m-am apucat sa caut pe google. Dupa 2 minute, nesatisfacut, am revenit si am citit restul comentariului. GG

   0

  • #22

   Deci trei minute din viață pierdute. #ȘerbanFoarță

   0

 11. #23

  Arhi, am incercat … dar ca sa ajunga undeva in Europa … costa cat juma de asigurare de sanatate(ca deh, trebuie sa mananca toate gurile)…poate-o iau cand ajung in tara, la anu’ … sorry

  0

 12. #25

  Primita de la curier ieri. Citita azi. Capitolul 14. Doar atat am de zis.

  0

Citește și...

Citeam spamul ăsta primit de dimineață, cu conferințe de alea de fericire. E ceva tedex, la promenada, mergeți, dacă vă interesează, eu am cunoscut acolo oameni foarte interesanți și diferiți de mine, cu care mi-am extins bula în moduri nebănuite. Despre Șora, ok, e clar, are 100+ de ani, a văzut totul, e […]

Pe Platon îl chema Aristocle. Puteți închide internetul pe ziua de azi. „Platon” este o poreclă derivată din cuvântul grec pentru „lat”. Unii spun că a fost poreclit așa de profesorul lui de lupte, pentru că era mare în piept. Aristocle însuși afirma că îl cheamă Platon pentru că o are lată. Fruntea […]

sâmbătă 17 august, în jurul orei 3,00, şoferul de 27 de ani al unui autoturism ce rula pe DN 22, dinspre cariera de piatră Sitorman către localitatea Lumina, la km 280+700 m, a accidentat o trotinetă electrică, fără elemente de semnalizare, condusă în aceeaşi direcţie de mers de către o femeie de 43 […]