ARHI-arhiva videobloggingului românesc

O să citez din pagina de ABOUT:

Cetin.tv iniţial s-a vrut a fi arhiva video a drumului meu prin internetul românesc. De-alungul anilor am făcut foarte multe filme care, din punctul meu de vedere, ar fi fost păcat să se piardă prin toate cotloanele siturilor video de pe internet. Din păcate, filmele mele de pe trilulilu.ro s-au pierdut atunci când mi-am şters userul, brightcove, unul din siteurile de video sharing cu care lucram nu mai funcţionează şi tot aşa, ajungând ca, din păcate, să recuperez mult prea puţine clipuri.

După o lungă şi matură chibzuinţă, am ajuns ca concluzia că e absolut necesar ca acest site, cetin.tv să devină ARHI-arhivă a clipurilor UGC (user generated content) de calitate din online-ul care îmi este mie accesibil.
Alături de asta, clipurile video produse de mine, să sperăm într-o cantitate şi un ritm mult mai mare, vor coexista tot pe cetin.tv, îmbogăţind conţinutul sper eu bun de pe site.

Desigur, dacă aveţi clipuri BUNE ce vă aparţin, nu vă sfiiţi să îmi trimiteţi linkul la video la cetin punct tv. Dacă va fi bun (desigur, conform criteriilor mele) va fi publicat pe site, însoţit de numele şi linkul autorului. Dacă nu, cu scuzele de rigoare, îl voi refuza (scuzele vor fi pentru a nu vă răni amorul propriu.

2010 va fi cu video, sau nu va fi DELOC!

Cam atât, nu?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

11 comentarii

 1. mersi, cu ocazia asta vad si eu ce-ai mai facut … inainte de-a te citi saptamanal :)

 2. #2

  eh, eram si eu mai tanar, mai zburdalnic

 3. #4

  Aha, deci nu accepti videoclipuri de pe iutub.

 4. care e filmuletul ala cand dansai tu de revelion sau alte sarbatori, iar la final ai facut un gest de lehamite? :D

 5. Arhi, super-off-topic, dar sunt curios: de neam esti cerchez?!?

  http://theblacksea.eu/sochi-capitala-unui-popor-disparut-734

  Intreb fiindca mergand de curand in Crimeea, am aflat istoria lor, care m-a fascinat…

 6. Moldoveanul Cetin! :-)))

 7. @ tizul, da Moldoveanul – un produs ARHI :))))

Citește și...

În imaginile de mai jos, filmate de colega Iulia la Munchen, sunt excepții, da? MAE, adică securistul de Meleșcanu, a decis că votul s-a desfășurat bine și normal peste tot, cu mici excepții care, în principal, se datorează votanților. Asta deși erau cozi kilometrice la toate secțiile de votare iar angajații, SALARIAȚI […]

După fiecare moment de alegeri din ultimii ani, caut antena 3 ca să pot savura lacrimile și zvârcolelile tututor gunoierilor din platou. Astăzi am savurat fața de mort al lui Tăriceanu, complet distrus de tot ce s-a întâmplat și ușor abulic. Bine, probabil va intra în parlament, ora la care scriu asta e […]