Arhi TV

Nevoind sa amestec in continuare genurile, am decis sa imi urc videourile pe un site separat, unde sa nu fie incurcate de scris, de blogging, de nimic. Video simplu si pur. Imagine.

Asa ca am creat Arhi TV.

Tot eu sunt, acelasi Arhi, mic, gras si afurisit, dar numai in ipostaza video. Mi se pare ca vom putea sa comunicam mult mai intim asa.

Vom vedea.

[tags]Arhi, Arhi TV[/tags]

13 comentarii

 1. Am exprimat ganduri si simtziri pe noua locatie; aici am sa adaug niste nelamuriri.
  Daca exista deja blogul asta caruia i-ai alaturat cel nou -daca am inteles corect, centrat mai ales sau poate chiar exclusiv pe continut video- cum vor functiona ?
  Concret, eu ca si net surfer, va trebui sa le „strabat” pe amandoua pentru a mai vedea ce e nou ? Sau va fi vorba de acesta principal si celalalt ca si suport video ? Vor functiona in paralel si mai apoi, functie de reactii, ai sa renunti la unul din ele ?
  Le-ai gandit, asadar independente sau complementare? – sau, nah, se poate si asa, inca nu ai nimic concret.
  Dar, oricum, intrebarile mele raman.

  0

 2. sunt independente. blogul ramane, in formatul creativo-liric obisnuit, iar arhi.tv va avea numai video.
  O sa postez si creatii ale userilor, creatii originale, nu youtubeane. Depinde, vedem cum evolueaza. Eu branciul i l-am dat, sa vedem cat zboara

  0

 3. interesant proiect.astept sa vad ce bagi la tv :)

  0

 4. Lol! Am vizitat sait-ul celalalt, m-am bagat in seama nitzel. Acuma, o fac si aici. Nu pot sa ma opresc sa nu observ asemanarea izbitoare dintre Arhi.TV si aiureala de BusinessTV. Ca realizare, zic. Ca gandire, concept, plan, alea. Tipic romaneste, ii dam drumul, nu stim ce vrem sa facem, mai vedem pe parcurs. Din gresala in gresala – la victoria finala!
  Ori, mai degraba (si mai potrivit) „Las’ca merge”! (

  0

 5. Blegoo, credeam la fel.
  Da-i din ala cu robot si telecomenzi smechere.
  Nu distrugem proiectul omului :) – pur si simplu ne-a tampit caldura

  0

 6. nu-i deloc rea ideea dar…o intrebare daca se poate. don’t get me wrong dar de ce apari dezbracat in toate filmarile :)?

  0

 7. #7

  Brad Pitt de Romania.

  0

 8. @WhiteWolf: Nu distrugem nene, doamne fereste! Incercam din rasputeri sa il prevenim pe Arhi de a distruge ceva care arata foarte bun!

  @Ahilosu: Cum, nu te-ai prins? Arhi.TV e un sait de pornache!

  0

 9. Ahilosu, ma simt mai liber si fara prejudecati

  0

 10. tot gol, tot gol? cer drept de copyright, desigur

  0

 11. cred ca trebuie sa initiem o miscare „Sa burtim cu totii” :))

  0

 12. #12

  :)))))Poate fi o idee buna!Glumeam:P;)

  0

 13. #13

  De ce nu scrii si ceva teorie despre unele posturi tv ce merita toata atentia?;)

  0

Citește și...

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]