14 comentarii

 1. #1

  A scris cetin.ro acolo >:)).

  0

 2. eh, ramane arhiblog:)

  0

 3. Atata timp cat te tine bandwidth-ul, no problem :)

  0

 4. cred ca am trafic mai mare decat ei. e chestie de mandrie, zic:))

  0

 5. daca scrii bine normal ca ai trafic , ti ai format brigada de cititori :))

  0

 6. o sa ai trafic mare pt ca tu ai un stil foarte interesant de scris

  0

 7. Arhi, ca tot veni vb de presa, ia da tu citire la articolul asta din Jurnalul National, http://www.jurnalul.ro/articole/133162/discriminarea-tiganilor-o-gluma-proasta/operatii_diverse . Parcă nu are iz de nazism situatia reala de acolo, asa?

  0

 8. Au vrut si ei sa-ti faca reclama….dar ti-au facut-o si pe asta proasta:). E bine sa te mandresti oricum

  0

 9. #9

  Inainte de a ma judeca si injura, cititi va rog cu atentie ceea ce am scris.
  Nu va ia mai mult de 3 minute si va promit ca nu veti regreta.
  Va multumesc

  DORINTA UNUI OM DE RAND

  Buna seara, sunt un om de rand.
  Ceea ce va voi spune mai jos sunt lucruri deja spune. Acum insa ele va vor fi spune de un om de rand care le va spune din suflet si fara nici un fel de obligatii fata de nici un personaj din fotbalul romanesc. Tocmai de aceea aceste lucruri vor avea un ecou mult mai mare….caci sunt spune de un om de rand la fel ca milioanele de romani.
  Ca sa fac o scurta introducere la ceea ce va voi spune mai jos trebuie sa va precizez cateva aspecte:
  – Sunt un om de rand
  – Stau in Timisoara
  – Imi place fotbalul dar nu sunt un microbist inrait
  – Poate ca sunt mai necinstit decat marea majoritate a celor care vor auzi aceste cuvinte, poate ca sunt mai putin lipsit de moralitate decat majoritatea celor care vor auzi acestea ….cu toate astea cred ca orice om de rand are dreptul de a vorbi despre moralitate
  – Nu sunt purtatorul de cuvant al nici unui om din nici un oras…dar oricine gandeste ca si mine, indiferent de orasul din care face parte, este binevenit alaturi de mine.
  – Sunt un om de rand din ROMANIA. Intamplarea face sa ma fi nascut in Timisoara, dar ceea ce va voi spune mai jos este valabil pentru toti oamenii de rand din toata tara, care subscriu opiniei mele.
  Nu vreau sa va vorbesc despre legalitate si ilegatitate deoarece nu sunt avocat. Nu vreau sa va vorbesc despre corectitudine si incorectitudine deoarece nu sunt judecator. Vreau sa va vorbesc despre moralitate fiindca sunt un om de rand si consider ca oricine om de rand are dreptul sa vorbeasca pe tema acestui subiect.
  Nu pot sa spun daca este legal sau ilegal ca Timisoara a fost depunctata, deoarece nu am pregatirea necesara in a vorbi pe marginea acestui subiect. Pot insa sa va spun cu certitudine ca nu este moral ca niste oameni sa alerge pe un teren de fotbal pentru a castiga niste puncte iar mai apoi aceste puncte sa le fie luate.
  Eu, un om de rand, ca majoritatea oamenilor de rand nu am avut ocazia sa-l cunosc personal pe domnul Mircea Sandu. Mi se pare total anormal ca eu, un om de rand, sa judec pe cineva si mi se pare dea dreptul absurd ca eu,un om de rand, sa judece un om care imi este necunoscut. De aceea nu voi dori sa discut despre domnul Mircea Sandu deoarece nu am acest drept. Ca orice om de rand ,insa, care participa la acest fenomen care se cheama fotbal, cred ca am dreptul sa discut pe marginea acestui subiect.
  Eu, un om de rand, care fac parte din acest fenomen care se cheama fotbal, nu consider ca ceea ce se intampla in acest moment in fotbalul romanesc este moral. Cred ca asta este lucrul cel mai important daca este moral sau nu ceea ce se intampla.
  Eu, un om de rand, nu vreau sa schimb pe nimeni din fotbalul romanesc.
  Eu, un om de rand, vreau doar sa discut despre moralitate, un cuvant pe care probabil l-au uitat si de care nu doresc sa-si mai aduca aminte. Eu, un om de rand, sunt sigur ca in momentul in care isi vor readuce aminte despre acest cuvant isi vor schimba radical pozitiile.
  Nu sunt adeptul schimbarilor in forta, iar in cazul fotbalului romanesc cu atat mai putin. Sa va spun si de ce: oamenii care se afla acum la conducerea fotbalului romanesc sunt de multi ani de zile in acest domeniu. Acesti oameni au facut lucruri bune dar sa nu uitam ca si ei au fost oameni de rand, si ca orice om de rand au facut si lucruri rele. Eu, un om de rand, nu sunt in masura sa judec daca au facut mai mult bine sau mai mult rau fotbalului romanesc. Eu, un om de rand, consider ca acesti oameni pot face in continuare bine fotbalului romanesc.
  Poate parea paradoxal ceea ce vi-am spun dar imaginativa urmatoarele scenarii:
  1. la vointa oamenilor de rand, ca mine si ca toti cei care imi impartasesc aceleasi pareri, conducerea fotbalului romanesc este schimbata. Acei oameni vor pleca si impreuna cu acei oamani vor disparea si relatiile inter-umane pe care si le creasera de-a lungul timpului. Vom fi pusi in situatia in care vom avea niste conducatori noi care vor incepe sa bata la niste usi care au fost ferecate de oamenii care au fost demisi. Poate ca noii conducatori vor reusi sa deschidem aceste usi, dar vor pierde foarte mult timp.
  2. Conducerea fotbalului romanesc isi da seama ca este pe un drum gresit. Isi va da seama ca nu mai poate schimba acest drum, deoarece de-a lungul timpului a facut si lucruri gresite ca orice om de rand, iar aceste lucruri gresite atarna prea puternic de gatul lor si nu le mai pot controla. Isi dau vor da seama ca trecut ii conduce si in prezent. Si nu in ultimul rand isi vor da seama ca fotbalul trebuie sa fie condus de oameni care gandesc in viitor, nu de oameni care se gandesc la trecut. In momentul in care vor realiza acest lucru se vor da la o parte dar nu vor fereca usile dupa ei. Cu cunostintele lor, cu experienta lor, vom putea incepe reconstructia fotbalului romanesc. Vreau ca acei oameni sa dea pentru fotbalul romanesc tot ce este mai bun in ei fara a da nimic rau. Orice om are partile lui bune si partile lui rele.Vreau sa luam de la acesti oameni toate partile bune si sa dam uitari partile rele. Cred ca acesta este scenariul ideal care se poate intampla.
  Pentru a duce la indeplinire acest scenariu ideal,noi, oamenii de rand, avem nevoie sa fim uniti si sa vorbim aceeasi limba, daca se poate spune asa. Mai jos va voi spune cum vad eu,un om de rand, ca putem ajunge la acest scenariu ideal:
  1. Trebuie sa fim uniti si toti cei care cred si isi doresc sa se ajunga la acest scenariu ideal sa trimita un mail la adresa: oameniderand@yahoo.com cu numele sau, adresa si numarul de telefon.
  2. Sa protestam fata de toti care se vor opune acestei schimbari. Cum putem face asta? Foarte simplu. In ziua de astazi se stie ca mass media are o putere foarte mare. Este foarte probabil ca nu toti oamenii din mass media sa promoveze idealurile noastre, a oamenilor de rand. Atunci trebuie sa protestam impotriva lor. Cel mai simplu mod de a protesta este ca daca un post de televiune sau un ziar nu va transmite mesajul nostru, noi oamenii de rand sa nu mai urmarim acel post de televiziune sau sa nu mai citit acel ziar, deoarece acel post sau acel ziar nu reprezinta interesul oamenilor de rand. Asta ii va durea cel mai tare si numai astfel vom putea sa ne facem auziti. De exemplu daca ceea ce va voi spune asta seara va fi promovat doar pe 2 posturi de televiune, noi oamenii de rand care subscriu pareri mele sa nu mai urmarim decat cele 2 posturi de televiune, caci inseamna ca doar acele posturi sunt alaturi de noi, oamenii de rand, si au aceleasi interese ca noi, oamenii de rand. Ne trebuie foarte multa vointa sa facem acest lucru dar daca in prima saptamana nu vom urmari alte posturi de televiziune decat 10.000 de oameni, in a doua saptamana numarul nostru va creste la 100.000 iar dupa prima luna vom ajunge sa fim milioane. Important este sa credem ca putem schimba ceva si sa ne dorim sa schimbam ceva. Tine doar de noi sa facem acest lucru.
  3. Fotbalul nu ar insemna nimic fara noi, oamenii de rand. Inchipuitiva cum ar arata un meci de fotbal intre 2 echipe, iar in tribune sa fie doar conducatorii celor 2 echipe iar acel meci sa nu fie urmarit nici la televizor de nici un om de rand. Puterea acestui fenomen care se cheama fotbalul este data de noi, oamenii de rand. Daca toti oameni de rand, care cred ca putem schimba ceva si isi doresc sa schimbe ceva nu s-ar mai uitat la nici un meci de fotbal atata timp cand nu se va schimba nimic in fotbalul romanesc, lucurile se vor schimba de la sine. Deoarece nici o televiziune nu va mai fi interesata sa transmita meciurile de fotbal, nici un club nu va mai fi finantat de nimeni si tot fotbalul romanesc va muri.
  4. Noi oamenii de rand putem schimba toate lucrurile din fotbalul romanesc. Stiu ca este greu sa nu mai mergem la stadion, stiu ca este greu sa nu ne mai uitam la meciuri la televizor, stiu ca este greu sa nu mai citim nimic despre clubul nostru, dar ganditi-va ca daca reusim sa nu mai facem toate aceste lucruri vom schimba fotbalul romanesc. Ganditi-va daca este greu sa facem aceste sacrificii atata timp cat,stiind ca dupa aceea, fotbalul ni se va reda noua, oamenilor de rand. Eu, un om de rand, va pot promite ca daca toti oamenii de rand vom protesta de asa natura vom putea schimba orice. Important este sa ne dorim, indiferent de cat de greu ne va fi. Ganditi-va ca dupa acest greu va veni un bine. Ganditi-va ca dupa furtuna va iesi soarele. Ganditi-va ca daca nu vom face acest sacrificiu ne vom bucura de fotabal atata timp cat ne vor acesti conducatori. Ganditi-va ca lucrurile imorale nu se vor opri doar la momentul Timisoara. Ganditi-va ca acum este momentul cel mai bun sa schimbam ceva. Ganditi-va ca dupa sacrificile care le vom face o perioada de timp ne vom putea bucura pe deplin de ceea ce inseamna fotbalul si nu ne vom bucura doar atata timp cat conducatorii actuali ne vor permite. Ganditiva ca dupa aceste momente grele fotbalul ni se va reda noua, oamenilor de rand si pe vom putea bucura pe deplin de el.

  Dupa cum v-am spus la inceput, aceste lucruri au mai fost spune. Ce vreau eu,un om de rand, este ca toti oamenii de rand care subscriu acestei pareri sa ne unim si impreuna, sa schimbat starea de fapt care exista in acest moment.
  Nu uitati trimiteti un mail cu numele, adresa si numarul de telefon la adresa oameniderand@yahoo.com si haideti sa urmam cu totii acelas drum. Numai daca vom merge toti pe acelas drum vom putea schimba ceva. Poate ca nu este cel mai usor drum, poate ca nu este cel mai bun drum, dar va pot spune cu siguranta ca daca noi toti, oamenii de rand, vom urma acest drum vom putea schimba orice.

  0

 10. Cat iai dat lu Manafu :)

  0

 11. #11

  Man, get a life… (and your own blog)

  0

 12. Felicitari si la cat mai multe aparitiii. ;)

  0

 13. bravo !

  0

 14. Felicitari. Pana la urma urmei vine apocalipsa maine sau nu?
  O zi minunata iti dores si la multi ani de sf. Ana, daca ai pe cineva in jur cu acest nume.

  0

Citește și...

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]

Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again” Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe […]