10 comentarii

 1. ” Browser-ul folosit nu va permite sa vizualizati corect site-ul nostru.
  Va recomandam sa efectuati un update la Internet Explorer 7.”
  Normal, eu am Internet Explorer 8…
  Anyway nice shirt dar muzica o suge la greu…

  0

  0

 2. salut,
  eram abonat la blog-ul tau pentru articole interesante, piperate cu informatie reala, insa chestii de genul „aveti toate sansele” denota putin cam multa infatuare pentru gustul meu, motiv bun sa imi curat lista de feed-uri :)
  succes in continuare.

  0

  0

 3. @dani, ceea ce-ai scris si mai ales faptul c-ai scris denota de 100 de ori mai multa infatuare din partea ta …

  0

  0

 4. formularea lui arhi putea sa fie putin mai descriptiva, despre ce o sa discute acolo, cu cine se intretine live, daca accepta interventii via telefon, discutii,etc. nu doar o propozitie seaca..

  0

  0

 5. acum la ce ora?

  0

  0

 6. @dani: Poate a scris din studio repede si nu a avut timp sa dezvolte! A vrut sa ne avertizeze sa intram si noi sa il vedem! De ce nu ai intrat sa vezi exact despre ce e vorba??????? Daca intrai pe site, pe prima pagina scria tot ce vroiai sa aflii…..

  0

  0

 7. pai Boris, nu m-a convins sa „intru” .. ;-)

  0

  0

 8. dani, nu era intentia nimanui sa convinga. aici nu e taraba la piata. succesuri majore in viata

  0

  0

 9. salut arhi,
  imi pare rau ca ti-am starnit fanii, eu doar mi-am exprimat pina la urma parerea (si sfaturile sincere) atita tot.
  spor la radio!

  0

  0

 10. Şi nouă ne-a făcut plăcere să te avem invitat! Te mai aşteptăm şi cu alte ocazii…de ce nu, poate la un show cu VisUrât şi Andressa :))

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]