Arhiblog, subiect de studiu in scoli

Da, nu radeti, ca e serios. Multumita lui Victor Kapra, blogul meu a fost folosit drept studiu de caz la Scoala de Afaceri ePayment. Adică de ce e imperios necesar să ai reclamă pe bloguri și de ce Microsoft a fost extrem de mulțumit de campania desfășurată pe blogul meu.

Pe undeva e pomenit și Dehelean, care am înțeles că s-a apucat să sune pe la Microsoft, să le arate ce posturi pornografice pun pe blog. Găsiți despre ce e vorba la minutul 17.

Mulțumim lui Marius Ciocan pentru că a avut amabilitatea să filmeze și să ne pună la dispoziție această piesă de istorie a internetului.

My value my value, nobody has it!

15 comentarii

 1. cine – i dehelean?

  0

  0

 2. un tip care se baga in seama neintrebat

  0

  0

 3. Dulcea dragoste a sexului anal :)

  0

  0

 4. Felicitari ! Ce urmeaza ? Arhiblog – cartea ? Si apoi filmul ? Universitatea Media Arhiblog ?
  ;)))

  0

  0

 5. hehe … la mai mare, la mai lunga si la mai groasa :D

  0

  0

 6. De parcă Microsoft nu ştia ce pui tu ocazional pe blog. :)):)):)) Şi de parcă le-ar păsa. :)):)):)) Aici este vorba doar de biznis. Mă mir că X-ulescul ăla a fost la e-payments şi n-a priceput nici măcar atâta treabă… :)):))

  0

  0

 7. #7

  My value my value, nobody has it!

  I LOLED :)))))

  0

  0

 8. #8

  ce plictisiti par aia :)) daca incerci destul de mult , poate vei ajunge subiect la bac :)))

  0

  0

 9. da, eu si cu Esca

  0

  0

 10. cine are valoare? cine-i number one?

  0

  0

 11. #11

  Mai bine asa,cu arhi tot inainte,decat sa puna subiect de studiu specii pe cale de disparitie,gen becali si alti politicieni romani cu averi colosale care si`au facut blog,dar ei nici nu shtiu cum sa aprina modemul de la click,sau net`ul de la zapp,s.a.m.d.

  0

  0

 12. #12

  Foarte tare, Arhiblogul e un adevărat izvor de cunoştinţe. Azi mâine o să-i îndemne pe piticii din clasa I să citească Arhiblog – Abecedarul micului internaut.

  0

  0

 13. Aoleu ce matori erau in sala vai de bizu online din romania asta e un material bun de anti propaganda NU mergeti la seminarii pierdeti vremea …

  0

  0

 14. #14

  Felicitari, ai intrat in ANALele internetului romanesc :))

  0

  0

 15. Da, corect. Primul lucru pe care l-am facut – i-am dat telefon lui Gates.

  0

  0

Citește și...

Din surse extrem de sigure, aseară, la concert, domnul Jovi a fost execrabil și a cântat de mai bine nu cânta, toată lumea a fost fericită când a ieșit de pe scenă și a cântat formația. Acum, sincer, și domnul Bon are o vârstă, destul de venerabilă. La viața lui nu a fost […]

Sursa foto Am citit acest minunat articol, care pune extrem de bine problema. Citiți-l ți voi, după care răspundeți la întrebare. Voi știți ce veți face la vârsta la care oamenii, astăzi, ies la pensie? Realitatea este că, împreună cu bunul meu prieten Paul, noi discutam despre pensie de acum 15 […]