Arhiblog, subiect de studiu in scoli

Da, nu radeti, ca e serios. Multumita lui Victor Kapra, blogul meu a fost folosit drept studiu de caz la Scoala de Afaceri ePayment. Adică de ce e imperios necesar să ai reclamă pe bloguri și de ce Microsoft a fost extrem de mulțumit de campania desfășurată pe blogul meu.

Pe undeva e pomenit și Dehelean, care am înțeles că s-a apucat să sune pe la Microsoft, să le arate ce posturi pornografice pun pe blog. Găsiți despre ce e vorba la minutul 17.

Mulțumim lui Marius Ciocan pentru că a avut amabilitatea să filmeze și să ne pună la dispoziție această piesă de istorie a internetului.

My value my value, nobody has it!

15 comentarii

 1. cine – i dehelean?

  0

 2. un tip care se baga in seama neintrebat

  0

 3. Dulcea dragoste a sexului anal :)

  0

 4. Felicitari ! Ce urmeaza ? Arhiblog – cartea ? Si apoi filmul ? Universitatea Media Arhiblog ?
  ;)))

  0

 5. hehe … la mai mare, la mai lunga si la mai groasa :D

  0

 6. De parcă Microsoft nu ştia ce pui tu ocazional pe blog. :)):)):)) Şi de parcă le-ar păsa. :)):)):)) Aici este vorba doar de biznis. Mă mir că X-ulescul ăla a fost la e-payments şi n-a priceput nici măcar atâta treabă… :)):))

  0

 7. #7

  My value my value, nobody has it!

  I LOLED :)))))

  0

 8. #8

  ce plictisiti par aia :)) daca incerci destul de mult , poate vei ajunge subiect la bac :)))

  0

 9. da, eu si cu Esca

  0

 10. cine are valoare? cine-i number one?

  0

 11. #11

  Mai bine asa,cu arhi tot inainte,decat sa puna subiect de studiu specii pe cale de disparitie,gen becali si alti politicieni romani cu averi colosale care si`au facut blog,dar ei nici nu shtiu cum sa aprina modemul de la click,sau net`ul de la zapp,s.a.m.d.

  0

 12. #12

  Foarte tare, Arhiblogul e un adevărat izvor de cunoştinţe. Azi mâine o să-i îndemne pe piticii din clasa I să citească Arhiblog – Abecedarul micului internaut.

  0

 13. Aoleu ce matori erau in sala vai de bizu online din romania asta e un material bun de anti propaganda NU mergeti la seminarii pierdeti vremea …

  0

 14. #14

  Felicitari, ai intrat in ANALele internetului romanesc :))

  0

 15. Da, corect. Primul lucru pe care l-am facut – i-am dat telefon lui Gates.

  0

Citește și...

În jurul anului 1900, doi băieți s-au jucat cu fizica și au stricat-o. A fost nevoie ca omenirea să-și cumpere altă fizică, și de un creier ca al lui Einstein ca-i facă rodajul, după aia. Pe cei doi băieți îi chema Lord Rayleigh și Sir Jeans, chestie pe care probabil o veți uita […]