ArhiForum, partea a 2 a

Forumul a avut un succes neașteptat. În 2 zile au fost 600 de posturi în 55 de threaduri deschise. Dar, ca de obicei, când un lucru merge bine, trebuie să fac eu ceva să meargă prost.
Și uite-așa, am distrus baza de date, încercând să bag nuștiuce pluginuri de video și audio. Desigur că nu am avut nici un fel de back-up, iar la baze de date nu mă pricep, așa că totul s-a dus pe apa sâmbetei.

Așa că, acum, forumul este refăcut, de data asta pe platforma phpbb3. Am adus mici modificări ideii inițiale. Adică, la ce m-am gândit. Nu mai facem din start toate categoriile si threadurile care erau.
Fiecare dintre useri își deschide propriul topic pe forum, exact așa cum îl taie capul. În funcție de popularitatea categoriei, ea se va transforma în categorie oficială, iar cel ce a deschis-o va fi singurul și unicul moderator.

În rest, ca de obicei, libertate ca la banul Ghika.
Enjoy!

18 comentarii

 1. Macar nu ai zis ca „s-a stricat” si ai recunoscut :)

  0

 2. #2

  dude, nimic nu se strica fara interventie

  0

 3. Eu am intrat ieri pe Forum si am vrut sa ma autentific :)) si tot zicea Numele sau parola nu exsta sau ceva de genu :)) apoi am vazut ca nu mai sunt nici acele categorii :)) care le-ai creat :)) si apoi am vazut ca ai frecat baza de date :)) sper sa nu mai faci de`astea :)

  0

 4. #4

  mihai, si eu sper:))) oricum, acum fac backup zilnic

  0

 5. asa sa faci :)

  0

 6. OMG si eu ma chinuiam sa imi amintesc ce parole mai folosesc ,si doar cand am incercat sa imi recuperez parola a spus user incorect

  0

 7. #7

  [me very ashamed]

  0

 8. ahhhh…..si cat suflet am pus in vechiul forum….. :))

  0

 9. Data viitoare lasa-l cateva luni pana sa il strici ;))

  0

 10. gata cu răutăţile
  acum daţi-i cu laude!!!!

  0

 11. Arhi is the best !
  Good enough micu’TZUle?

  0

 12. #12

  ar fi necesara optiunea de editare a posturilor

  0

 13. #13

  De aia nu-mi mergeau userul si parola? :)

  0

 14. Eu propun o categorie pentru nenea „absolut necesar”… Ceva de genul „blame me” sau „daca te gandeai ca nu e nimeni mai prejos de tine” sau.. „how to use a plastic woman” :))) Si multe imi vin acum imi minte.. .:)))

  0

 15. #15

  poti sa creezi topicul, daca are succes, se va transforma si in categorie. la fel si cu partea cu misoginismul. nu pierde trenul, poate il creeaza altcineva si nu mai o sa fii tu moderator:))

  0

 16. Pot sa il creez si sa il dedic? :D

  0

 17. cui?
  sa vedem pe cine identifici drept miso

  0

 18. Frumoasa idee Arhi, dar phpBB3 ai grija ca este foarte usor de hack-uit nu prea sunt de acord cu platforma, ramane de vazut si success :)

  0

Citește și...

A trecut o lună de când m-a dat prima oară voievodul acestui blog la gazetă. Acum vreo două săptămâni am avut o discuție care începea cu „puii mei, pe tine te citesc doar bărbați, unde sunt toate doamnele?” Seniorul mi-a indicat atunci un procent estimativ de cititoare, pe care eu, bineînțeles, nu l-am […]

-M, de sub acoperișul tău iese fum! Mult! E roz! Nu, vecină-mea nu fumase nimic (în ziua aia). Domnul inimii mele făcea auditul energetic al casei noastre. Spoiler: n-a trecut. Ne mutasem de doi ani într-o casă nouă și nu eram tocmai mulțumiți de confort. Problema nu era că înghețam în izmene, ci […]

Scris de Joyanna Zilele trecute mergeam pe strada iar in fata mea era un tip vizibil disperat. Plingea si murmura „5000 de euro! 5000 de euro!” Era clar ce pierduse. Mi-a fost mila de el. As fi vrut sa il ajut cumva, dar nu as fi putut in nici un mod: 5000 de […]