ArhiForum, partea a 2 a

Forumul a avut un succes neașteptat. În 2 zile au fost 600 de posturi în 55 de threaduri deschise. Dar, ca de obicei, când un lucru merge bine, trebuie să fac eu ceva să meargă prost.
Și uite-așa, am distrus baza de date, încercând să bag nuștiuce pluginuri de video și audio. Desigur că nu am avut nici un fel de back-up, iar la baze de date nu mă pricep, așa că totul s-a dus pe apa sâmbetei.

Așa că, acum, forumul este refăcut, de data asta pe platforma phpbb3. Am adus mici modificări ideii inițiale. Adică, la ce m-am gândit. Nu mai facem din start toate categoriile si threadurile care erau.
Fiecare dintre useri își deschide propriul topic pe forum, exact așa cum îl taie capul. În funcție de popularitatea categoriei, ea se va transforma în categorie oficială, iar cel ce a deschis-o va fi singurul și unicul moderator.

În rest, ca de obicei, libertate ca la banul Ghika.
Enjoy!

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

18 comentarii

 1. Macar nu ai zis ca „s-a stricat” si ai recunoscut 🙂

  Thumb up 0
 2. #2

  dude, nimic nu se strica fara interventie

  Thumb up 0
 3. Eu am intrat ieri pe Forum si am vrut sa ma autentific :)) si tot zicea Numele sau parola nu exsta sau ceva de genu :)) apoi am vazut ca nu mai sunt nici acele categorii :)) care le-ai creat :)) si apoi am vazut ca ai frecat baza de date :)) sper sa nu mai faci de`astea 🙂

  Thumb up 0
 4. #4

  mihai, si eu sper:))) oricum, acum fac backup zilnic

  Thumb up 0
 5. asa sa faci 🙂

  Thumb up 0
 6. OMG si eu ma chinuiam sa imi amintesc ce parole mai folosesc ,si doar cand am incercat sa imi recuperez parola a spus user incorect

  Thumb up 0
 7. #7

  [me very ashamed]

  Thumb up 0
 8. ahhhh…..si cat suflet am pus in vechiul forum….. :))

  Thumb up 0
 9. Data viitoare lasa-l cateva luni pana sa il strici ;))

  Thumb up 0
 10. gata cu răutăţile
  acum daţi-i cu laude!!!!

  Thumb up 0
 11. Arhi is the best !
  Good enough micu’TZUle?

  Thumb up 0
 12. #12

  ar fi necesara optiunea de editare a posturilor

  Thumb up 0
 13. #13

  De aia nu-mi mergeau userul si parola? 🙂

  Thumb up 0
 14. Eu propun o categorie pentru nenea „absolut necesar”… Ceva de genul „blame me” sau „daca te gandeai ca nu e nimeni mai prejos de tine” sau.. „how to use a plastic woman” :))) Si multe imi vin acum imi minte.. .:)))

  Thumb up 0
 15. #15

  poti sa creezi topicul, daca are succes, se va transforma si in categorie. la fel si cu partea cu misoginismul. nu pierde trenul, poate il creeaza altcineva si nu mai o sa fii tu moderator:))

  Thumb up 0
 16. Pot sa il creez si sa il dedic? 😀

  Thumb up 0
 17. cui?
  sa vedem pe cine identifici drept miso

  Thumb up 0
 18. Frumoasa idee Arhi, dar phpBB3 ai grija ca este foarte usor de hack-uit nu prea sunt de acord cu platforma, ramane de vazut si success 🙂

  Thumb up 0