ArhiPatrioţii

Dacă astăzi am dat-o numai în politică, vom continua în acelaşi fel diseară de la ora 20:00, la PatriArhi pe Greenchannel, unde vom diseca finut asa zisele clipuri virale din ultima vreme. Oricum, mai avem câteva zile şi vom scăpa de rahatul ăsta de campanie.

PS: Pentru cei care nu se pot conecta pe chat, mergeţi la http://www.mirc.com, descarcati softul numit mIRC şi conectaţi-vă pe serverul de IRC /server doner.happyfish.ro, iar de acolo daţi join #greenchannel.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

7 comentarii

  1. Mersi frumos pentru sfat, nu stiam de ce nu ma pot conecta la chat, dar acum sper sa rezolv. :)

  2. de ce nu, e chiar o foarte idee

  3. Interesant, v-am urmarit pentru prima data si sincer, mi-a placut. Cred ca o sa va mai urmaresc. :)

  4. multumim frumos. daca nu ne da afara dupa emisiunea asta, o sa ne mai vezi

  5. am urmarit emisiunea si mi a placut…ar fi bine sa continuati

  6. esti vandut si tu draga arhi, cum spune un mare cacat politic roman
    ,, welcome to the club,,

  7. Sincer abia astept sa scap de toata propanganda asta de 0 lei. Sunt asaltat incontinuu cu pliante, brichete si tot felul de nimicuri.

Citește și...

Sunt un tip foarte răbdător și un adept de-al lui Sun Tzu, care te sfătuiește să păzești malul râului, ca să admiri cadavrul dușmanului tău cum trece. Recunosc, am admirat multe. Online, desigur. Nu îmi place să mă uit la seriale care nu s-au terminat, pentru că urăsc să rămân în limbo, așteptând […]

Atunci când politicienii noștri vor păți așa ceva, nu coregrafii șmechere în piață, după care să ne lăudăm ce mișto a fost. PE NET! Dar momentan nu se va întâmpla așa ceva. Momentan încă suntem bine, încă proporția de bine hrăniți versus rupți în cur e bună. Trebuie să înceapă să plece corporațiile […]