ArhiPhil, punct final. Sau nu

arhiphil

Vă mai aduceți aminte de Sam? L-ați cam tăvălit, acum aproape un an. Prin urmare, revenim cu știri.

Salut. Au trecut 8 luni de la postul „Arhiphil” si am cateva noutati despre viata mea.

Nici nu stiu de unde sa incep: incepand cu anul 2014 viata mea a devenit mai buna decat speram. Nu este mult dar consider ca este mai bine decat ce aveam.

Am o prietena fantastica, frumoasa si inteligenta, pe care o iubesc enorm si alaturi de care ma simt extraordinar. In curand ne vom muta impreuna, momentan asteptam sa isi termine studiile iar apoi ne vom cauta o chirie.

Familia e la fel dar oarecum am devenit indiferent pentru ca acum imi concentrez atentia si grijile asupra iubitei.

Lucrez in aceasi fabrica dar pentru ca sunt apreciat de superiori am ajuns sa imi cresc venitul de la 570 lei ( atat castigam la data primului mesaj ) la 1200, pot spune ca sunt multumit.

Nu va mai ocup timpul, multumesc tuturor pentru sfaturi si vizionare placuta @CM.

Aaa da, multumesc Dr.Arhiphil.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

19 comentarii

 1. #3

  Salariu dublu si o pereche de sani si de gauri. Pentru 8 luni nu este rau. La mai mare. Bravo! 🙂

 2. #9

  Bravo mama. La cat mai bine. Intr-adevar, in opt luni e ceva. Ma bucur pt tine.

 3. #10

  M-am trezit în miez de noapte, plin de stropi vârtoşi de lapte. Mai la vale, de sub şură, m-a trezit o mare hulă. Ies să văd cine se-ncură. Dezbrăcat până la puţă. Băi, pe marginea la lac. Simt că pute a căcat. Ce să fie-n puii mei? Doi răcănei. Pe ce am mai scump vă jur. Se ardeau în cur.

 4. #11

  peste 6 luni – 2400 roni si avansat la mic project manager iar peste 1 an 1k si alta firma/post beton!
  hai ca poti!

 5. #12

  Playactive care s-a mutat cu chirie, Spanac a ajuns la 3 unici pe zi, acu’ baiatu’ asta…
  Da’ misca-ti posterioru’, nea_zapada, lumea se schimba si tu stai pe loc!

 6. Se discută aprins. Tu ce crezi?

 7. fin

 8. #16

  Frumos salariu la ce cheltuieli cred ca are. Eu am tot 20 de ani, sunt inca in scoala, bani ceva gen 40 de lei pe luna, fara posibilitatea de a munci si inca dependent de parinti (care nu au cine stie ce venituri desi lucreaza amandoi de peste 20 de ani si eu sunt singur la parinti)…

 9. #17

  tot e bine pentru el, sa puna mana sa citeasca niste carti sa-si mai imbogateasca vocabularul, sa se intereseze putin ( daca nu are habar ) despre chestii gen fibra, 3g, telefoane, etc. si sa se angajeze la call center , initial la easycall sau ceva ce plateste subtire fiind subcontractori pentru orange sau vodafone si ulterior sa aplice la un post la rcs – rds, acolo salariul pe call center e cam 2000 lei / luna, prime, concediu, tot ce vrei . Altfel se poarta fata cand o scoti si la mall la shopping 🙂 Daca e apreciat acolo are sanse sa ajunga departe, totul e sa isi vada de treaba si sa fie f serios.
  Cand eram ca el eram si eu cu 100 lei/luna venit in bucuresti, luni ajungeam miercuri eram inapoi acasa si cheltuiam toti banii cu fata, ea mai avea la liceu. Am inceput la 20 ani la un call center pe 230 lei , primeam bonusuri lunar pentru performante, am incercat un job la Zapp unde salariile erau pe vremea aia ( 2006 ) cam 2000 lei dar nu eram pregatit. Ma chinuiam din banii aia sa mai scot si eu fata la restaurant, la idm, poate la mare, ma ajutau si parintii. Si acum radem de cum ne bucuram noi de o excursie cu ia-ma nene la targoviste sau la miniprix la otopeni iar acum nu ne mai ajunge dubaiul. Totul e sa fii serios si sa iti vezi de treaba ta.

 10. #18

  Dați oamenilor speranțe! Că altceva, ce, tăticule?
  Ideal e să stai cu ochii pe speranțele alea, nu ca mine care la un momentdat mi-am băgat-o vârtos și-am șters-o de pe plaiurile mioritice. Acum nu pot să spun nici că-i greu, nici că-i ușor.

 11. #19

  Ha, mi-ați adus aminte de chestie mișto.
  Pe tavanul unei camere era un poster:
  You got a coupon for looking up!
  This will expire when you look down.