Arhitectii epocii de aur

As vrea, pe aceasta cale, sa adresez o calda urare tovaraseasca de MUIE arhitectilor care au proiectat tabloul de sigurante si contorul de curent la parterul blocurilor de 4 etaje. Aceeasi urare as vrea sa o adresez celor care au considerat ca la patru etaje nu ai nevoie de lift. Si nu in ultimul rand, as vrea sa mi-o adresez mie ca nu am fost inca in stare sa imi iau vila cu piscina, sa nu trebuiasca sa urc si sa cobor patru etaje de capiu.

6 comentarii

 1. Hai sa va zic eu una cu arhitectii de astazi. Ca mi s-a plans un amic ce trebuia sa faca instalatiile.

  Ei, domnii arhitecti sunt niste firi deosebit de boeme asa ca nu cunosc detalii legate de tevi, conducte si alte chestii ce nu tin de partea artistica a desenarii unei vile de lux verrrry fancy. Asa ca au facut totul fara se se consulte cu prostii ailalti, cu gloata. Si au trantit la om un living imeeens jos si sus la etaj, pe mijlocul livingului au trantit o buda cu wc cu tot.
  Pe bune, caz real! Se rezolva cu o coloana extrem de bine antifonata sa nu auzi cum se duc alte chestii la vale pe conducta cand iti servesti ceaiul in living cu amicii.

  0

  0

 2. si eu am tot bloc de 4 etaje fara lift, dar stau la etajul 2. oricum nu as lua liftul pentru ca nu ma simt prea bine in lift. ce mi se pare gretos e tubul prin care arunci gunoiul de la etaj, la blocurile inalte de 8-10 etaje. ce se intampla daca se blocheaza tubul cu un dop de gunoi?

  0

  0

 3. Ce iz frumos a capatat acest post ! :)) =))

  0

  0

 4. Mi-a venit si mie sa ma bag in seama ca tot intr-un jeg de 4 etaje stau dar din fericire la teaju unu :) deci nu ma plang de lipsa liftului cat despre ghena..aici e mai complicat… merg cam un kilometru k sa am unde arunca guniul deci…c’est la vie…. p’aci prin periferii :)

  0

  0

 5. Si eu ma plangeam ca fac vecinii gratare la ghena…

  0

  0

 6. Bai, da voi aveti o problema cu gunoaiele…produceti mult! :)

  0

  0

Citește și...

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, la „Marius Tucă Show”, că ar candida la alegerile prezidențiale dacă ar fi considerată o soluție optimă de către colegii din PSD, de către partenerul de coaliție ALDE, condus de Tăriceanu, dar și de către foștii colegi de la Pro România. Chestionată dacă va candida […]

Veorika a cerut ca idiotul antenist care a declarat că lumea oricum moare, cu sau fără card de sănătate, să fie dat afară, alături de șeful său. Asta aia caldă. Aia rece e că Curtea Constituțională a PSD a decis că prima de la întrebare e neconstituțională. Întrebarea aia despre care au fost […]