Armeni prosti

As vrea sa strangem randurile si sa strigam in cor „Avem o tara plina de armeni prosti, exceptand un medic de la Spitalul Militar”.

7 comentarii

 1. Da’ ne promiti ca, strangandu-le (randurile, af cors) nu ne vom pip

  0

 2. de ce nu?:P

  0

 3. #3

  Whitewolf, tocmai lupul dacilor sa aiba asemenea dileme???
  Ma declar dezamagit. Stiam despre daci ca erau agresivi in lupta sau putin betivi/afemeiati in afara ei, dar niciodata nu am auzit sa fi fost poponauti.

  0

 4. #4

  Deci: de ce i-ai banui pe urmasii lor ca ar avea astfel de obiceiuri…dosnice?
  Sau vrei sa stringem randurile cu alde Monica Barladeanu, Delia… si cu voia dvs ultima pe lista Simona Sensual? :)
  In cazul din urma ma inscriu si eu pe lista (daca exista una).

  0

 5. Relaxedman, aproape corecte remarcile. Da’ ia sa judecam mai drept in timp ce stam putin stramb. :)
  In primul rand ca , in subiect, se face vorbire despre armeni
  In al doilea rand, apelul vine de la Constanta care, n’asa, prin natura sa de oras port, e absolut cosmopolit.
  In al treilea rand si -cu voia ta- in concluzie, n-am avut onoarea si bucuria sa ma vad (inca) cu Arhi. De un’ sa stiu eu ca e sau nu urmas al celor mai buni si mai drepti dintre traci ?
  Vezi, asadar, e putin mai complicat decat pare la prima vedere. De asta am preferat sa fiu precaut :)

  0

 6. adika daca e oras port, noi ne futem in cur??=))

  0

 7. Daca e sa o dam pe repede inainte, cel mai bine ar trebui sa stii tu, ca sa zic asa. :P
  Daca e sa dezvoltam, prefer sa il consider cosmopolit. Vrei sau nu, intr-un asemenea loc, obiceiurile se amesteca, sunt mai diverse. Inevitabil sau, mai pe romaneste „cate bordeie, atatea obiceie”.
  N-am io dubii in ceea ce te priveste; nici altii cred, la cate ai scris si ti-ai asumat cu si despre GayFest-uri and so on.
  Still, Constanta e un oras mare :)

  0

Citește și...

Pentru că știm cât de greu este să sincronizezi timpul tău cu cel al copilului și pentru a te elibera de grija transportului celui mic, am creat KidsCab, un serviciu special la care poți apela pentru transportul copilului de acasă la școală, de la școală către casă sau către after school. Șoferii […]

Circulă chestia asta pe facebook, de la URS-PLUS, legat de votul din diaspora. Și nu e rău, dacă statul român nu face nimic pentru informarea cetățenilor săi, facem noi. Și, din ce mailuri am mai primit și mi-au făcut inima cât china, facem bine. Doar că, din ce am citit noi, din feedbackul […]

Ca în fiecare an, am plecat, exultând de fericire, să cumpăr, din nou, de toate pentru toți copiii, pentru că știi tati, ghiozdanul cu care am terminat anul trecut, vechi deja de vreo 5 luni, nu mai e ceea ce trebuie, da? Și nici penarul și nici nimic. Așa că avem, desigur, ghiozdan […]