Arsenal Park

Citeam zilele trecute la Ariel pe blog despre Arsenal Park și aproape nu mi-a venit să cred. Am niște amintiri atât de plăcute de acolo, încât chestiile astea mi se par rupte dintr-un film prost. Dar îi recunosc pe cei doi, Olav şi Ştefan, care și atunci când am fost eu, s-au purtat exemplar. Și totuși, 50E pe zi un minicar de ăla, ziua încheindu-se la 19, când pleacă lumea acasă? E scump pentru că nu aveți unde mânca în altă parte?

Trist. Întotdeauna angajații jalnici strică intențiile bune

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

9 comentarii

 1. Romania, inca o data. O idee absolut geniala, o promovare pe masura, oameni incantati la inceput. Mi-am dat suturi in ouale pe care nu le am pentru ca nu am prins ocazia sa merg acolo, pentru ca ideea mi se pare absolut desteapta.

  Se pare ca probabil am pierdut ‘trenul’. Acum, ca au destui clienti si profit, probabil au incetat sa mai aiba dureri de cap sa ofere serviciile pe care le-au laudat cu totii la deschidere.

  Exista si happyend, daca aceste articole vor fi citite de cine trebuie si se vor face ajustarile de rigoare. Ar fi pacat ca un proiect atat de frumos sa cada in dizgratie din cauza fugii dupa profituri rapide, ce dau preturi de Monte Carlo si servicii in dorul lelii.

  0

  0

  • dojo » eu o stiu pe sefa mare a lor, care e o uber femeie. sunt absolut sigur ca habar nu are de manifestarile astea. sa speram ca citeste…

   0

   0

  • Asta e si speranta mea. De multe ori angajatii ‘ard’ renumele unui business, asa ca ar fi bine daca ar citi cine trebuie si ar lua masurile necesare. Pentru ca din pacate, niste derapaje din astea strica o afacere cu potential.

   0

   0

  • #4

   Din pacate asa se intampla in Romania cu majoritatea afacerilor…

   0

   0

  • #5

   Mai exista o probabilitate la fel de des intalnita : sa fie patronul de vina.
   Stim cu totii ca banii veniti in cantitati mari si fara investitii majore iau minitile oamenilor.
   Poate ca pe aia ii munceste mult peste program, poate ii pune vreun sef sa ii spele masina ca nu are 20 lei sa dea la spalatorie, poate ii injura , etc.
   Stiu, ar trebui sa isi caute altceva daca nu isi pot face datoria cum trebuie.
   Dealtfel patronul stie ca nu sunt angajati , ca nu au instalator si alte rahaturi, de ce nu ia masuri ? Sa angajeze inca 4-5 oameni, sa lucreze in 2 schimburi, sa puna totul la punct. Normal ca asta inseamna sa investeasca niste bani castigati din 50 euro/titicar .
   Este de cacat sa nu fie nimeni acolo dupa ora 19:00 in conditiile in care ai minim un grup.
   In alte tari iti inchiriezi masina de 10.000 euro pentru o zi cu banii aia , si o ai 24 H .
   In Grecia inchiriezi atv de 250 cm3 cu 25 euro pe 24 H .
   Dealtfel replicile lor sunt de toata jena, de ferentari . Oamenii astia ar trebui batuti .

   0

   0

  • maniak » patroni sunt fratii cristescu, cu averi de genul sute milioane euro. investitia acolo a fost uriasa, nu majora

   0

   0

 2. Nu stiu cum sunt angajatii de la Arsenal Park………….insa proprietari au cam distrus Timisoara in fuga dupa profit,..

  0

  0

 3. #8

  Am mâncat azi o ciorbă ca lumea cu nişte ardei iuţi. Da’ iuţi rău, ca dracu. Când e ardeiu iute aşa se zice că s-a băşit când i-a pus. Când a pus ardeii, cine i-a pus, s-a băşit.

  0

  0

 4. Dacă e aşa e păcat. Aşa cum spui, şi noi avem amintiri plăcute. Chiar ne-am cunoscut acolo :).
  PS. tiroliana si minigolf aveau la momentul acela

  0

  0

Citește și...

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]

Desigur ca, din motive de bună gospodărire pesedistă, bugetul a ajuns la fund, iar CNAS dă din colț în colț, lună de lună, pentru că, evident, nu are bani. Problema care apare este că, de fiecare dată, apar articole în media, la fel de reale ca acelea cumpărate de Iqos, tot în media, […]

Ca să începem cu începutul. De ce am mers în Thasos, deși acum 2 ani am înjurat de toți sfinții. În primul rând, insula e de vis, oamenii, grecii, sunt incredibili și știu să facă turism la un nivel la care noi nu vom ajunge niciodată. Ca idee, singura acritură scârbă din […]