11 comentarii

 1. #1

  „având în vedere că situaţia nu e rea pe mapamond şi nici în România”
  I-auzi. Azi dimineata pe la vreo 6, mergand la serviciu, la radio se aude o stire: „o treime din romani nu reusesc sa isi plateasca la timp darile”. Nu mai stiu exact procentele, dar era vorba de la cei 25% ce intarzie la rate pana la 52% la electricitate etc.
  Daca nu e rea, de ce cacat nu poate omu sa-si plateasca darile? de ce cacat e exodul asta de care se plange preapurcia sa? De ce cacat ma chinui eu, ca cetatean roman, sa traiesc de la o luna la alta, fiindca nu-mi ajunge salariul sa imi platesc si chirie/taxe/etc si sa si mananc decent? DE CE, futu-ti mortii ma-tii de „intelectual” infect?
  S-acum intreb, ca-s om prost si dau cu pietre fara sa stiu de ce: De ce cacat e relevanta opinia politica a acestui individ (asta ca sa nu imi dau drumu la parada de sfinti) comunist? Il cauta moartea acasa si el merge pe la televiziuni. fmm de scarba.

  0

  0

 2. vina psd -ului este ca a format/intretinut o intreaga generatie de slugi .Intreaga societate este imbacsita cu astfel de oameni.In 2 saptamani am sa comentez cu ip de Franta- vreau doar sa ma laud

  0

  0

  • #3

   Auzita de la un prieten: „Ip de franta nu e motiv de lauda”.

   0

   0

 3. #4

  Prostii stau in evidenta IUTR si el era „de 40 de ani pe lista lui Lucan”. Nu ca plebea, la IUTR. Nu as vrea să fie uitate declarațiile lui, așa că:

  „În condițiile în care pe lista de așteptare se aflau 1.700 de persoane care aveau nevoie de transplant renal, operația a stârnit un scandal imens, actorul fiind acuzat că a fost luat în evidențele Instiutului de Urologie şi Transplant Renal (IUTR) din Cluj cu doar trei zile înainte să primească rinichiul unui donator de 23 de ani.

  „De 40 de ani sunt în evidenţa spitalului Davila. De 40 de ani. Am avut peste 30 şi ceva de colici renale care mi-au terminat rinichiul, mai funcţiona 6%. De 40 de ani se ştia. Pe lista spitalului, a lui Lucan. De 40 de ani”, a spus Arșinel la Digi24. Întrebat de jurnaliști cum s-a simțit când a văzut criticile, Arșinel a răspuns: „Oribil, ca un gazetar să-mi spună să-mi moară un copil ca să știu și eu ce înseamnă să-ți moara cineva în familie. Nu vreau să-mi mai aduc aminte. Poate că am și greșit, nu știu, Dumnezeu o să-mi arate. Mult nu mai e”.”

  0

  0

  • #5

   Surpriza surpriza, acelasi Lucan care e acuzat de delapidarea a 1 milion de euro, acelasi Lucan care aproape a adus IUTR Cluj in pragul falimentului, acelasi Lucan care de ani de zile a facut ce a vrut muschiu lui si nimeni n-a putut sa ii faca nimic.

   Nici nu are rost sa mai zic ceva.

   0

   0

 4. arsinel e o scursura, la fel ca atat de multe figuri publice doritoare de bani de la buget pentru cateva limbi in curul conducerii statului. dupa ce moare probabil o sa fie un alt gunoi ordinar intrat in randul artistilor emeriti ai neamului care au lins si pupat sfincterul puterii.

  0

  0

 5. Domnul arsinel avea ceva maro la colturile gurii

  0

  0

 6. primului nesimtit care ma enerveaza ii zic ”bai arsinelule”!

  0

  0

 7. #9

  Mda,dar un porc cu viată lungă, pe care l-a ocolit și gripa porcină.
  Părerea mea este ca jignim porcii când comparam astfel de dejecții umane cu ei.

  0

  0

 8. #10

  mi-a placut un comentariu legat de „marele artist” arsinel: primul artist care , in loc sa intre in istorie cu opera, va intra cu operatia

  0

  0

 9. Un gunoi de om, la fel ca majoritatea pseudovedetelor ăstora de la noi. Sper să moară în chinuri.

  0

  0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]