Artboard este in Top 5 Publisheri Google Maps in Europa

Artboard este un boutique specializat in productie si postproductie fotografica, video si 360.

Cu o experienta de 5 ani in crearea si publicarea de tururi virtuale online si prin prisma colaborarilor externe, anul acesta urca in Top 5 publisheri de tururi virtuale pentru clientii sai pe platforma Google Maps.

O data cu expansiunea in mediul online, tot mai multe companii doresc sa fie ”vazute” si in Google Maps iar o simpla pagina de prezentare nu mai este suficienta.
Artboard creaza tururi virtuale customizate pentru paginile companiilor.
Avantajele principale sunt cresterea vizibilitatii, performante mai bune din punct de vedere SEO, o imagine mai curata si posibilitatea de a evidentia spatiile si produsele afisate mai eficient.
Artboard este o companie tanara dar cu ambitii, infiintata de doi freelanceri, care au facut de-a lungul timpului produse de imagine pentru un numar mare de companii de pe piata din Romania si cea internationala.

Aceasta pozitionare in primii 5 publisheri la nivel european este datorata colaborarii cu Imagera, o companie specializata pe astfel de servicii. Avantajele clientilor ale caror tururi virtuale sunt publicate de o agentie de top sunt ca au garantia unul produs mai bun si mai apreciat din punct de vedere SEO.

“Am decis sa adunam sub aceeasi umbrela toate serviciile pe care le ofeream clientilor nostri direct sau prin intermediul colaboratorilor. Din postura de freelancer, perceptia e ca nu poti de unul singur sa te ocupi de toate.
Sa faci si filmele si fotografiile si tururile virtuale pentru o companie, cu toate ca nu ia nimeni in calcul ca ai in spate alti oameni care te ajuta si iti ofera suport. Multa vreme lucram cu diverse companii facand pentru fiecare altceva. Nici nu aveam cum sa le explic ca noi putem sa facem profesionist mai multe produse daca ei ne stiau ca suntem furnizorul lor pe o singura categorie. Asa am ajuns sa punem la punct Artboard, un proiect lansat pe 3 directii (productie si postproductie fotografica, video si 360).” – Adrian Holerga ‘in charge of production’.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

Citește și...

Din păcate, va fi un sezon greu. Cel ce administrează balta Nana s-a dovedit a fi un jeg uman, la Solacolu prinzi loc din an în paște…Greu, o să fie greu, până găsim o băltoacă mai aproape, cu umbră, pontoane foișor, grătar, poate și piscină, cine știe. Oricum, declar deschis sezonul de pescuit […]

Adrian Papahagi: Cea mai bună lecție de educație sexuală rămâne tot ora de religie, unde se învață cuviința, responsabilitatea, respectul pentru sine, pentru celălalt și pentru Viață zicea un creștinopat, prea mult băgat în seamă, la un moment dat. Iată, se pare că avea dreptate. Cum poți lăsa însărcinată o minoră, mai sfânt […]