3 comentarii

 1. #1

  Daca cineva de 40 ani spera ca Romania sa se mai faca bine in timpul vietii lui se inseala. Pupincurismul, durerea’n cur de cei din jur, indiferenta, imbecilitatea, incompetenta dusa la extrem, etc etc nu se vor curata prea curand.
  Incep sa am idee nastrusnice cu un faliment al tarii (bine, eu ca mic patron asupritor al sarmanilor angajati – rahat, n-am angajati ca n-am gasit pe nimeni sa vrea sa castige bani dupa munca lui in vanzari – o sa mi-o musc adanc), cu o concediere colectiva a tuturor bugetarilor si o blocare a tarii pentru cateva luni si dupa aia o reconstructie de la zero.
  Tot timpul am zis ca mai bine sa n-ai treaba cu organele statului in calitate de victima pentru ca vei fi muit de mai multe ori – prima data de infractori si dupa aia de organe in cardasie sau din cauza incompetentei.

  1

 2. eu nu-l mai votez pe iohannis pentru ca ar desemna in 2020/2021 un premier usl, asa cum si-a dorit si el sa devina (grivco).

  1

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

E plin internetul de meme și reproșuri despre cât de nasol e la arabi și cum femeile nu au drepturi și despre cum această sălbăticie trebuie eradicată etc. Totodată, aceste memeuri sunt făcute de pe o terasă de la Burj Al Arab, cu o cafeluță tradițională și narghileaua în dinți. Eventual ne revoltăm […]

Vorbeam acum ceva vreme cu un prieten care îmi spunea că îi place să-și țină femeile geloase, ca să nu se plictisească. Recent, domnul meu suflet pereche spunea că n-a fost niciodată gelos și că nu există absolut nimeni și nimic care să justifice sentimentul ăsta. Nu suntem stăpâni pe sufletul celor pe […]

Un montaj de asemenea anvergură, mai rar. Băiatul care face chestiile astea pe jandarmemeria își irosește viața aiurea dacă nu trăiește din editare video pentru comedii, pentru că, domnilor, e inuman ce se întâmplă.