De ce vice valorează cât o rublă înghețată

Acum o săptămână și ceva, un cocalar de la vice a citit articolul meu cu bătăile femeilor, a înțeles, evident, pentru că atâta îl duce capul, doar e plătit de vice.com, că eu spun că mama mea merită bătaie și a scris un articol lung și isteț, la care nu dau link, pentru că le dublez traficul. Poate sunteți curioși câți oameni mi-au trimis.

Să ne înțelegem, da? Țapardeii mi-au dedicat un articol cu link și am primit 100 de oameni. Comparați, vă rog, cu cât mi-a trimis Vali, în ziua respectivă, doar din sidebar și linkurile de prin site. Nimic special, nu a scris de mine.

Da, asta e valoarea presei clickbait, stupidă, ronțăitoare de senzațional, plină de loseri crescuți în pualele mamei, precum domnul Iulian Preda, de la Vice.

20 comentarii

 1. #1

  Sa te cobori atat de jos pentru niste vizualizari e ca si cum ai da-o pe maica-ta la produs. Se aude pana acolo domnule Iulian Preda? Asta ai inteles tu de la viata? Te compatimesc!

  11

 2. Vorbesti aiurea. Ceilalti 74.000 pe care ti i-a trimis sunt cititorii lor destepti, au intrat ascunsi, sa nu-i vezi tu.

  25

  • #3

   Hmm, 25 – Bing. <<<acum stii cum intra duamna Firea pe aici.

   5

 3. nu stiu despre ce vorbesti. te aprob din principiu, te cred cu mai mult bun-simt decat dronele ice. vice.

  2

 4. Vice face parte din categoria presa? Articolele alea cu „m-am futut cu jumate de oraș că sa nu o faci tu” reprezintă reportaje?

  24

 5. #6

  Îi ești dator vândut lui Vali! Dacă nu erai pus în lista lui pur și simplu nu mai știam cum să ajung pe site-ul tău, și probabil or mai fi ca mine!:))))))))))
  A devenit un automatism deja ca în atâția ani să intru întâi pe site-ul lui și de la el la tine. Păstrez ce-i mai bun pt sfârșit!

  6

 6. #8

  De ce am impresia ca vice a facut mai multe vizite de la tine, decat tu de la ei? :))

  6

 7. #9

  Tot de la Vali am ajuns si eu acum ceva luni bune pe blog-ul tau.

  0

 8. Suntem doar 73 cu Feedly? Putini.

  0

 9. #16

  Vais, mai prost ca Libertatea. Subiecte „controversate” fără secțiune de comment, ca să dea share hipsterii și să spună că nu sunt de acord cu ce scrie acolo.

  0

 10. Ce e Vice? :)))))

  0

 11. #19

  Or fi fost mulți cititori pe vice dar nu au intrat pe link sa nu faca trafic unuia care promovează bătaia mamelor. La asta te-ai gandit?

  0

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Dacă doresti să dai like unui comentariu, trebuie să fii logat in contul tău de pe cetin.ro

Citește și...

Espressorul este foarte drăguț, nu am putut încă să îl testez la adevărata valoare, pentru că nu am cafea boabe în casă. Am niște Illy, dar mașina zice că e prea fin măcinată, așa că nu face cafea cu el. A mers cu o chestie turcească, nu e deloc ieftină, dar nu […]

Dacă aceste doamne și domnișoare, atât de bătute de soartă încât suraviețuiesc cu te miri ce aruncat pe ele, în rest fiind obligate să se ascundă sub tatuaje de proastă calitate, fac tot posibilul să ajungă la vot, voi ce scuză aveți??

Ieri am primit carnetul de note al fiului, unde am constatat, cu surpriză, că are FB la religie. A întrebat maică-sa învățătoare de ce, răspunsul a fost simplu – S-a înscris el la religie, pentru că îi place. Fiul meu, care are 7 ani, s-a înscris singur la ora de religie și primește […]

Pentru că e aproape weekend și pentru că o să fiu destul de ocupat, am făcut poll-ul oficial care să dea relevanța internetului funcție de realitate. La ultimul poll pus aici, Barna câștiga cu vreo 65%. Mă gândeam că ori votăm frumos, conform conștiinței, ori am eu audiență de USR-iști, conform opțiunilor mele […]