Articole bune din săptămâna ce a trecut

 • Cabral s-a gândit să îi arate nevesti-sii unde îi e locul în gospodăria comună. Prin urmare, a reușit să doarmă pe preș, fix de Valentine s day. Asta e, cum ți-așterni, așa adormi.
 • Tudor Galoș sesisează foarte bine rezultatul automatizării din sistemul birocratic al diverselor intreprinderi și corporații. Dispariția mutrelor acre de la ghișeuri, mutre care practic își pierd sensul de a fi și sunt nevoite să intre pe piața reală a muncii, acolo unde nu vor fi în stare nici să susțină un interviu mai de doamne-ajută, necum să mai și intre.
 • Adrian Călărașu descoperă, cu talent monstruos, sacrificiile pe care le face un bărbat, doar pentru dragostea pură și neîntinată a unei femei.

  Bărbatul care iubește trebuie să aibă un telefon cu o baterie cu autonomie extrem de mare. Trebuie să fie tot timpul în alertă maximă, pentru că nu va ști niciodată când va fi sunat de urgență că acasă s-a terminat șamponul, că i s-a rupt o unghie, că a înflorit magnolia din față blocului sau, Doamne ferește, că și-a pierdut pisica prin garsonieră.

 • Cristina Săvulescu face o analiză a femeilor din 2013 A.D. Din păcate pentru ele, respectivele ies cam șifonate.

  Din cauza propriilor judecăți ați ajuns să vă ascundeți poveștile de iubire prin apartamente și cafenele obscure, vă e teamă să acceptați o invitație la cafea a vreunui bărbat care vă place, vă consumați iubirea prin mesaje și vă e teamă să vă țineți de mână în public.

 • Cam atât. Din păcate, pe bloguri nu se scrie nimic. Nu vine din urmă nimic, nu sunt articole, nu e nimic. Nu am ce să promovez, iar vechea gardă e deja sătulă de atâta promovare.

  25 comentarii

  1. Sfârșitul poate fi văzut și ca o invitație de recomandat articole bune?
   Sau ar aduce un loc mai mult sau mai puțin călduț în spam?

   0

   0

  2. #3

   O să adaug de azi înainte și blogul lui Cabral ca un must-read zilnic ! Știam că are simțul umorului foarte dezvoltat, dar n-aveam idee că îl transpune așa de bine și în scris :D

   0

   0

  3. #6

   Imi place faza cu articolele saptamanii care a trecut.
   Posibil sa fie mai lunga saptamana viitoare, acum a fost un test ?!

   0

   0

  4. #7

   Mortala faza cu Cabral.

   In rest poate nu gasesti articole pentru ca stai doar „in cercul tau”.

   0

   0

  5. #8

   eu zic ca femeile is de vina. si feminismu`lor. adica ne-au invatat sa ducem gunoiu, sa spalam vasele, sa rajim cartofi….
   pai ce nevoie mai avem de femei care stiu sa faca fix nimic in casa?

   0

   0

  6. #10

   Recomanda si tu o recenzie a unei carti, a unui film, ca nu toata lumea simte nevoia sa stie cat de proaste sunt femeile si ce pot face sa imbunatateasca lucrul asta sau cat de dobitoci sunt barbatii si ce putem sa facem ca sa-i evitam… Asa, va pasati mingea intre voi, relevantii lu’ A-list care sunteti, wow! Extraordinar!

   0

   0

  7. #12

   Apropos de bloggeri si content, recomanda-ne un articol de la Denisa, ca se plangea de singuratatea celor de sus :)

   0

   0

  8. #13

   Arhi, trollezi punand articolul Cristinei Savulescu in lista de articole bune de citit? Nu de alta, dar e un articol mult prea lung pentru alea doua idei obosite ce se vor exprimate. Incoerent, plictisitor. Rasufla de ” Ia uite-ma ce tare sunt, ma invidiaza dujmancele”, ca normal ca ea scrie lucrurile astea din experienta… Pe blogul lui Zoso i-au scris cativa comentatori niste opinii mai neplacute si a raspuns intr-un fel de ma face pe mine sa imi fie jena. Eterna placa, „daca ne intalnim va balbaiti” bla, bla, bla.
   N-am nimic cu ea, dar poate ar trebui sa se rezume la ce stie ea sa faca mai bine. Nu stiu, cumparatul de Agent Provocateure( naspa lenjeria, dar ma rog, chestie de gusturi) si pozatul in Angelina.
   Hai, sa ai o zi faina!

   0

   0

  9. #14

   Se scrie pe blocuri!

   0

   0

  10. #15

   „Nu am ce să promovez”

   Ai !
   Spectacolul de la TNB merita promovat.
   Daca blogurile actuale, cu mici exceptii, nu produc marfa de calitate, mai sunt si bloguri specializate pe turism, fotografii, etc.
   Largeste-ti orizonturile :)

   0

   0

  11. #16

   trebuie sa imi fac blog!

   0

   0

  12. #17

   Poate sunt si alte bloguri anonime care ar merita un pic de promovare.Nu al meu desigur ….sunt la inceput ….dar stiu eu sigur ca sunt altii care au nevoie de promovare..O zi buna

   0

   0

  13. #18

   chiar, ceva carti bune, filme sau stiri interesante, nu doar cancan tv.

   0

   0

  14. #19

   Hai ca aveam si eu un articol bun! http://www.daruiesc.info/2013/02/cifre.html

   Da, da, mi-au murit laudatorii :-))))

   0

   0

  15. L-a rezolvat nevasta pe Cabral la marea arta :))

   0

   0

  Citește și...

  Nu am avut tată pescar. Primul, constănțeanul, era pescar cu barcă, ieșea la 8 km în larg după guvizi de ăia uriași, dar nu era prezent în viața mea. Al doilea nu era, nu îi plăcea pescuitul și nu fusese în viața lui la pește. Primul contact, dealtfel și singurul, din copilărie, a […]

  Din nefericire, aseara am avut groaznica idee de a vedea Hellboy. Eu, fan, gen, al celor 2 filme cu Ron Pearlman. Va spun cu mana pe inima, e cel mai prost film vazut de mine vreodata, si am vazit ceva filme la viata mea. Proaste. Micuta Vera si Cannibal Holocaust sunt capodopere angelice […]