Mă gândesc să încep o serie de articole de promovare a celor mai reușite posturi ale săptămânii ce a trecut. Poate mai săltăm și noi puțin nivelul artistic al zonei. Azi încep eu, dar mă aștept ca în cursul săptămânii să primesc mailuri la pagina de contact cu articole despre care credeți voi că sunt de calitate din săptămâna respectivă. Strict din săptămâna respectivă.

  • Trollingul artistic al Măriucăi Chelaru, la care au pus boticul câteva milioane de băieți, băieți ce au ripostat elegant, intelectual, cu finețe.
  • Iritația de răspuns a lui Cismaru, singurul cât de cât coerent și masculin, plus că e între ei, moldovenii. Desigur, se putea și mai bine, dar e timp, e tânăr.
  • Epopeea lui Meeku, despre țiganul căcăcios, care mi-a provocat accente isterice de râs și încă râd când mă gândesc.
  • Articolul lui Ciprinică Pardău, care, după ce a fost promovat aici la greu, el și alți copii sub 18 ani, născuți speranțe și decedați talente, a realizat că de fapt alisterii sunt de căcat și nimeni nu te ajută în viață. După ce i-am bătut obrazul, a băgat excerpt eu și chinezu. Right, cu asta te-ai scos, Ciprinel.
  • Și ultimul, dar nu cel din urmă, cel mai tare anunț posibil. Cu adevărat, o întreagă filozofie internaută, stilizată concupiscent în câteva cuvinte.