Așa ni se duc doctorii

Consiliul Naţional de Atestare a Diplomelor (CNATDCU) a stabilit că premierul Victor Ponta a plagiat în lucrarea sa de doctorat Dintre cei 35 de membri prezenți, au votat pentru verdictul de plagiat 34 și a existat o abținere.

În sfârșit, pe dottore l-a ajuns mâna lungă a legii universitare, scoasă de sub oblăduirea psd-istă. Din păcate, sper că realizați că asta va ține până în noiembrie, când totul va reveni la matca sa adevărată, sub mângâierea părintească a psd, victorios în toată țara.

Partea cu adevărat funny e că această decizie poate duce la o avalanșă de mizerii pentru dottore de nu vă vine să credeți. Lasă alea cu sporul de doctorat de 15%, la salariul de bugetar, 15% înseamnă bugetul pentru fulare al lui Năstase.

Dar omul a obținut intrarea în barou pe baza unei diplome de doctor plagiate. Deci, teoretic, trebuie exclus din barou. Deci, teoretic, TOATE procesele și TOATE acțiunile pe care le-a intreprins ca avocat sunt nule și neavenite. Nu-i așa că sună funny as hell?

Dacă vă uitați ce campanie furibundă, complet dezlănțuită, duce Victoraș pe profilul său de facebook, împotriva lui Cioloș și a targetului zilnic PSD, tehnocrații, mă ia cu frig la gândul ce o așteaptă pe românia după ce PSD va câștiga alegerile în noiembrie.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

34 comentarii

 1. #1

  Mircea Badea scrie postarile lui Ponta de pe Facebook.

  CUM, NU STIATI?!?!

  0

  0

 2. #2

  Replica lui Basescu va ramane antologica…”dottore”

  0

  0

 3. un loop de vo 20 min cu „dottore” :)

  0

  0

 4. #4

  Well, nu ne ramane sa iesim la vot in noiembrie. Sa n-o mai dam in hipsterisme de tipul „toti sunt o apa si-un pamant, nu ma simt reprezentat de nimeni, l-am votat pe Iohanis si uite ce-a facut” si alte cioace.
  Cetin, nu zic de tine, ca mereu ai indemnat la iesit la vot, ci la modul general.

  0

  0

 5. #5

  Poate si rezultat votului de Brexit o sa ne mobilizeze la vot.. si acolo tot populatia pensionara a votat masiv OUT. Diferenta e ca batranii lor sunt mandri si prosti…ai nostri sunt saraci si prosti.

  0

  0

 6. #6

  Nu stiam ca intrarea in barou e conditionata de titlul de doctor

  0

  0

  • #7

   nu e conditionata, dar intri in barou fara examen, daca esti doctor in drept

   0

   0

  • #8

   Atunci pot sugera o mica corectura? In text apare „omul a obținut intrarea în barou pe baza unei diplome de avocat plagiate”. Ma gindesc ca macar pe aia de avocat poate si-a luat-o pe bune.

   0

   0

  • #9

   sunt idiot

   0

   0

 7. Chiar m-am uitat pe pagina lui ieri,dupa aflarea stirii.
  E inspaimantator ce poate sa scoata pe gura (sau na, pe tastatura) dar mai inspaimantatoare e turma care ii comenteaza.
  Aia au drept de vot.
  Si-s multi.

  0

  0

 8. #12

  Exercitarea fără drept a unei profesii zici? 348 Cod penal. Ahahaha.

  0

  0

 9. Suits in real life bro…

  0

  0

  • #14

   1. Ponta nu e Mike… Mike a fost incatusat la sf sezonului :(
   2. Chiar e un serial bun, dar se pare ca nimeni nu stie de el

   0

   0

 10. #15

  Sa ne intelegem, ponta e la fel de doctor ca Dr. Alban?

  0

  0

 11. #19

  intrebare: daca omul ramane fara titlu de doctor si se considera ca a practicat fara drept avocatura, in baza unei furaciuni practic, atunci dosarele pe care le are legate de activitatea de avocat, alea cu Sova, mai stau in picioare ? sau doar se agraveaza povestea pt el ? intreb pt ca nu stiu cum functioneaza trebile astea avocatesti si stiu ca sunt pe aici niste d’astia.

  0

  0

  • #20

   cica nu mai raman in picioare

   0

   0

  • #21

   E autoritate de lucru judecat acolo, nu mai poti sa te intorci.

   0

   0

 12. va-ti luat tara inapoi basistilor. v-a place de tehnocratii astia care da tara peste cap sa o vand lu soros si lu sua sa ne fure padurile si aurul si sa ne impuna omosexualitatea sa ne infieze copi?

  0

  0

  • Nada a fost pusa.

   0

   0

  • #24

   neah, ca il stiu astia ca pe un cal animal breaz.

   0

   0

  • Alin e genu care vine si da peste pluta, chitaie pe langa pescar, arunca pietre in apa dupa care intreaba ‘trage ceva boss?”

   0

   0

  • #26

   Pai si tu ai incercat prea mult, nada ta e un bulgare cu de toate care-ti trage pluta la fund si prinde doar bolovani. Nada buna se face pe principiul less is more.
   E clar ca este o decizie politica luata in 2016, doctoratul a fost prezentat in fata unei comisii acum xx ani, daca era plagiat de ce nu s-a zis nimic atunci? De ce acum, cand se pregateste sa fie din nou prim ministru, sa aduca iar crestere economica si cresteri de salarii? Sa fie cumva impusa de la Bruxel aceasta chestiune a plagiatului?

   0

   0

  • #27

   nada lui a fost Kursk

   0

   0

  • Radule taica, se vede ca matale nu ti-ai miscat curu pe pagina domnului doctor, actual domn michimaus.
   Ti-ai fi dat seama ca nu am exagerat foarte tare :)

   0

   0

  • #29

   E adevarat, n-am servit. Inteleg ca atunci cand te simti mai rau sau deprimat mergi acolo si vezi oameni care cu adevarat ar trebui sa fie tristi si deprimati dar nu sunt. Problema e ca nu sunt suficient de deprimat sa am nevoie sa ma duc acolo, si de buna voie nu ma duc.

   0

   0

 13. #30

  Lu asta nu i-a zis nimeni ca stiripesurse nu da chiar stiri pe surse… :))

  0

  0

 14. Şi totuşi, există Dumnezeu.

  0

  0

 15. #32

  Asa ai cobit si cu Firea. Daca iese pesedeul e doar vina ta.

  0

  0

 16. A fost un bou băsescu el în general, dar ce-am apreciat la el e că nu a încercat să pară ceea ce nu e. Dansa, bea, băga o horă, se mai ameţea, dar era un amărât de căpitan de navă, te înjura pe faţă şi asta e. N-avea pretenţii de intelectual.

  Şi apoi vedeam gaşca psd-iştilor, mai ales pe deşteptul ăla de oprea, cu „enteresul naţional” :)) mă fascina efectiv cu câtă seriozitate pronunţa el asta, aproape că i s-au încremenit sprâncenele în poziţia aia de om serios. Ce limbaj de lemn băga el, se vedea că mai mult de 20-30 de cuvinte elevate nu are în vocabular, şi pe alea le recicla la infinit. Interesul naţional, progresul ţării, stabilitatea româniei, viitorul româniei, şi încă vreo 2-3 cu guvernul.

  Apropo, şi ăla e doctor în ştiinţele militare, om care n-a văzut în viaţa lui un teatru de luptă. La ăla nimic nimic? :)

  0

  0

  • #34

   ba da, e si el in cercetari, toti labarii astia din armata sunt doctori, altfel nu pot preda. poate nu stiai, in romania, daca nu esti doctor in ceva cacat, nu poti fi profesor universitar

   0

   0

Citește și...

Am scos-o ieri pe minunea creață din dotare la biliard. Că nu prea vrea, că nu are chef, câr, mâr. – Hai să jucăm bila 9, propun eu. – Nu știu să joc bila 9. – Nu e nimic, te învață iubitul tău, care e profesionist pe @8Ball Jucăm primul joc, pierd, plin […]

Am hoverboardul acesta de anul trecut, din februarie. După câteva luni, s-a bușit. Din ce găsesc eu pe net, este placa de bază, cel mai des întâlnit defect la chinezăriile astea. Având în vedere că eu nu o să îl repar niciodată și ocupă locul aiurea în casă, dacă îl vrea cineva […]

Am scaunul pe care stau de foarte mulți ani. Nu știu exact câți, dar mulți. E scaunul de birou alb de la Ikea, varianta clasică, dar nu cel care e de vreo 3 ani sau cât e, ci modelul de dinainte, mult mai mișto și mai complet. Nu iau în calcul că, fiind […]

Bicicleta este cea din imagine, este pentru copii mai mici de 6 ani, are 2 ani de când o avem și fiul a învățat să meargă pe ea.