Ascult si plang, ascult

Ma uitam acum la Kiss TV, si canta Eamon, aia cu fuck what I said. Deci bietul baiat, nu i se auzea decat beepurile din toata aia cu fuck shit si altele.
Ceea ce ma aduce la nedumerirea mea. Daca in loc de expresia intromisiei sexuale tradusa in engleza, o spunea in pakistaneza de jos, sau in ebraica, sau in libaneza clasica, mai puneau bipuri?
Eu stiam ca limba nationala aici e romana, si engleza nu stie chiar toata lumea.
Ce ar zice nea Tilica din Pascani, care asculta o emisiune de muzica de pe un post de asta, si in loc de versuri, aude pauze sau bipuri?
Ar zice ca muzica din ziua de azi s-a dus dracului…

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

4 comentarii

  1. Niciodata n-am reusit sa ascult melodia lui Eamon in varianta cenzurata!
    Apropo, tu ce cauti pe Shit Tv? Sper ca nu ai febra! :))

  2. #2

    Da,chiar ca unele tipuri de muzica sunt acum greu de suportat.Iar cantaretii ctiga mai mult!Care e logica acestor evenimente?

  3. :)):)):)) Ca bine mai zici! :)):)):)) Am asculat muzica la un chef, si erau si ceva piese rusesti naiba le stie, da’ mi-a tradus unu… Si nu era cenzurat… Mai explicit de asa nu se poate…

  4. S-a dus dracu’ din start, chiar si necenzurata. Daca nu poti exprima ceva fara sa introduci anuminte cuvinte mai bine las-o balta.

Citește și...

Au fost niste baieti de la PLUS sa imparta pliante prin cartier la mine. Si cum cutia postala e ceva demodat, au pus materialele pe parbrizele masinilor. Dupa care a si plouat putin, asa ca unii au trebuit sa si le razuiasca. In alta ordine de idei, astia care agata rahaturi de clantele […]

Având în vedere că cel de pe locul 4 nu s-a deranjat să îmi trimită adresa, locurile au fost decalate accordingly, iar pentru locul 15, i-am selectat pe următorii doi, în ordinea în care au comentat. Primul care trimite adresa și numărul de telefon, câștigă. GDPR Daddy Alex