Asistenta de la maternitatea Giuleşti va fi liberă

În sfârşit, după 2 luni, judecătorii au decis că a fost suficientă perdea de fum şi lumea nu mai caută vinovaţi, aşa că pot să o elibereze din arestul preventiv pe periculoasa asistentă.
În continuare aştept cu interes să aflu cine a făcut lucrarea improvizată la aerul condiţionat, adică autorul fizic al crimei şi cine a dat ok-ul pe lucrare, adică autorul moral al crimei. Observ că tovarăşii procurori sunt ocupaţi cu altceva, aşa că probabil nu o să aflu niciodată.

Nu, nu vreau ca tipa respectivă să scape. Au murit 5 copii, ea fiind părtaşă la respectiva neglijenţă. Vreau să facă închisoare multă vreme de acum încolo. Dar nu pot fi de acord cu faptul că asistenta medicală e declarată pericol social, deci trebuie arestată, iar executantul unei lucrări care a dus la moartea a 5 copii este liber şi nebăgat în seamă. Vreau să fie arestat şi cel ce a decis că 1 asistentă poate face treaba a 3. Vreau să fie arestat şi cel ce a decis că spitalele nu pot angaja oameni, punându-le pe picior de egalitate cu alte categorii de bugetari.

Vreau eu multe. Din păcate, o să tot primesc perdele de fum şi stenograme.

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

13 comentarii

 1. asteapta tu mult si bine !

 2. Bai, bine scrii, dar scrii degeaba. nu cred ca responsabilii pentru incendiu vor plati. Noi avem treba cu Acaru’-Paun in gene. Ne trebuie un vinovat, nu VINOVATUL! :mrgreen:

 3. Tipic rromanesc …

 4. #4

  eu zic ca hunu din fruntea ministerului trebuia sa isi dea demisia instant la o faza de 3 lei ca asta.
  In rest, vinovatii sa-i gaseasca procurorii si sa-i judece judecatorii

 5. Eu asa astepta sa vad cine a produs prizele, cine le-a vandut si cu ce standarde de calitate, cine a aprobat achizitia, cine a redus in asemenea masura personalul. Iar in varful piramidei asteptarilor mele este SA VAD CINE A PERMIS CA ASISTENTELE SA FACA CHEF IN ZIUA AIA (si ce daca era sfanta Maria?). Cred ca o sa raman fara raspuns.

 6. #6

  ziceai ca pleci… nu mai poci din cauza la puradel? 😀

 7. Nu inteleg de ce-i pui poza. O mai ajuti si tu (si toti cei care au dat imagini cu ea) sa devina si mai „celebra”…

 8. #8

  probabil ca raspunsurile la intrebarile tale le gasesti in tarile calde.

 9. noi aici tot doar cu cuvantul, si cat de tare noi n-am vrea – puscarie nu va face, asta e sistemul iar cu el nu prea te poti lupta.

 10. este cumplit ceea ce s-a intamplat si persoanele raspunzatoare ar trebui sa plateasca scump…dar iarasi se mediatizeaza un caz singural cu aceiasi vinovati de ani buni de zile…Nepasarea si Nesimtirea

  aceste 2 „calitati” ar trebui pedepsite legal prevenitv ca mai devreme sau mai tarziu aduc raul altcuiva

 11. #11

  Stai linistit , le vor rezolva ei pe toate ….romaneste !!!

 12. – seful de la administrativ al spitalului
  – electricianul
  – seful de sectie
  – directorul spitalului
  – ministrul sanatatii
  Toti astia sunt mai vinovati decat femeia aia. Dar niciunul n-o sa plateasca. Asistenta va plati pentru toti. Macar de ar fi invatatura de minte pentru toti ceilalti care lucreaza in conditii asemanatoare sa nu accepte asemenea conditii, din pacate nu va fi nici macar atat. Cinic spus, bebelusii au murit degeaba. Nimeni n-a invatat nimic de aici si nimic nu se va schimba.

 13. Bine ar fi sa primim doar perdele de fum, probabil vom primi ca si pana acum: multa muie de la cei ce ne conduc.