15 comentarii

 1. Na, ideea e ca Socaciu se duce cu ideea asta in consililu general al SRTV. Asta inseamna ca totusi, face un gest cel putin interesant prin a dezbate cu bloggeri mai intai. Desigur, acuma sa vedem ce o sa iasa, desi nu stiu cat de mult e interesata televiziunea romana de parerile bloggerilor.

 2. da’ le explica cineva tuturor ca intre manea, ca stil, si tigani, ca natie, nu exista origini comune ? adica n-are fi rau, zic.

 3. Vorba Ciutacului; unii au o slabiciune deosebita in a arunca cu cacat in ventilator doar pentru a se simti stropiti
  Si deja, in opinia mea, se popularizeaza prea mult pasionatii genului de tip B

 4. ACM vine de la „Asociatia Consumatorilor de Media” sau de la „Asociatia Consumatorilor de Malegar” ?

  🙂

 5. O sa raspund la asta cand ma intorc de la munte, momentan ma bucur de evenimentele de aici, bineinteles de ADSL-ul de la romtelecom si undeva departe de 2.0 😉

 6. Rahat ambalat fistichiu.

 7. Nu chiar, Alexandru (Petria)
  Uite ca nasc „asociatii” care se auto-numesc si denumesc cat mai pompos si cu grabire se arunca exact acolo unde se pricep toti; la media, la fotbla sau la orfani.
  Uite ca se ajunge la dezbateri pe teme de manele si minoritati prin Club A
  Nu-mi pasa foarte tare ca nu se obtine mai mult decat niste after meeting beers. Nu-mi pasa nici cat de important se crede sau risca sa ajunga Horea de mai sus si marile sale eventuri de genul intalnirilor din club A. Nu-mi pasa nici ce va comenta negussu cand se intoarce de la munte.
  Dar imi pasa ca se „baga in fata” din ce in ce mai multa non-valaore, de fete de la pagina 5 si de „minoritati manelistice” in timp ce romanii devin din ce in ce mai analfabeti, sunt mintiti cu tot mai mult spor si manipulati din ce in ce mai usor.
  Si pe temele astea chiar nu simte nevoia nici un … Horea sa faca oarece intruniri prin club A unde, eventual, sa il invite si pe CTP sa isi plimbe palaria.

 8. #9

  Good point WhiteWolf.
  Niste ipocriti!

 9. #10

  Tara arde si baba … se face manelara. 😀

 10. Daca rezultatele acestei iesiri la o bere vor fi la fel de concludente ca si ale aleilalte, unde e panica?

 11. Pai si daca se obisnuiesc betzivani, macabroo ? :):)
  Ca eu de asta ma tem

 12. #13

  wow…. ACM e snsp-ista? nu stiam…. well that explains a whole bunch of stuff…

 13. Aha…iar se inscrie piticu la dezbatere…iar vine zosolina, chipurile sa faca misto…iar ne bagam in seama…iar frecam menta…

 14. a fost deja. concluziile sunt la socaciu pe blog. care e concluzia mare?
  Merita sa discutam.
  M-am cacat pe mine de ras