17 comentarii

 1. Bere pasteurizata? Wtf e prima data cand aud asta

  0

  0

 2. E pasteurizată din căcat.

  0

  0

 3. O fi avand gust de cur?

  0

  0

 4. Bine macar ca e blonda:)

  0

  0

 5. Cred ca e asa:
  Beer = Bere
  As = buna

  0

  0

 6. Ce mai bere, făcută pe vapor sau în lift.

  0

  0

 7. sorin, curul blondelor are exact acelasi gust cu curul altor mamifere hominide:)))

  0

  0

 8. nu sunt asa convins Arhi… cred ca depinde de alimentatie si de cate cacari / basini au trecut de la ultima spalare

  0

  0

 9. @moa: si blondele se spala mai des ?

  0

  0

 10. pasteurizata :)) a e blonda macar

  0

  0

 11. Cur de blonda pasteurizata… Ooooo, Doamne! Oricum, combinatia cur+blonda+bere da bine! Depinde ordinea si pe cine determina „complementul” cur!

  0

  0

 12. De la bere la fund de blonda. Oricum Ursus e de departe a mai buna.

  0

  0

 13. Flacai, daca mai are unu din voi comentarii la blonde va fut in contumacie.Nu vi s-a esplicat ca toate blondele au un trecut negru? Nu le vedeti pe-alea pe bloguri.Blonde blonde da cu radacinele negre ca pana corbului cu titzele de silicon si cururile degajate de grasime cu pompa? alea-s blonde dom’le? Si pretena mea care-a fost pretenu meu e blonda da-i de la natura yemenita neagra ca toti dracii.Aia si-o trage numa-n cur ca gaurica practicata prin schimbare de sex e buna numa de pipi.
  Are cineva ceva de spus? Aud?

  0

  0

 14. Vad aici ca unii n-au auzit in viata lor de pasteurizarea berii. Sunt o gramada de beri si la noi in Romania la care pe langa procesul de fermentatie se aduaga si cel de pasteurizare. Fiind bautor de bere, am baut si Asbeer. Cat despre gust, lasa de dorit. E genul de bere pentru aurolaci, ieftina si proasta. De obicei, spalaturi dupa o bere mai buna. Ramasite.

  0

  0

 15. te-ai gandit vreodata cum ar fi sa iei muie de la toata blogosfera?

  0

  0

 16. i have no life…

  0

  0

 17. cand am citit eticheta m`a dus cu gandul la asbest.

  0

  0

Citește și...

Scris de Robert Agachi Un vis, o dorință, o singură inimă. 22 de jucători incleștați într-o luptă fratricidă. Fotbalul transcende epoci și unește destine.Bună seara stimați spectatori, suntem Miron Costin și Grigore Ureche și vă invităm sa urmariți impreună cu noi cronica finalei Cupei Pașalâcul dintre echipele Moldova și Țara Românească, ce are […]

După faza de mai sus, apare asta. Evident, mă-nțelegi, nu ai cum să întinezi valorile unui festival de asemenea anvergură muzicală, unde muzica de laptop rupe artistico-auditiv nevoia de cultură a plebeilor dezlănțuiți în tina primordială în care se bălăcesc. EC, gardianul revoluției culturale române. Între timp, lumea a cântat ACM, s-a […]