Astăzi aflăm dacă Dragnea ne zice pa

Azi e posibil să se dea verdictul în procesul lui Dragnea. Lucru foarte interesant, având în vedere că deja are o pedeapsă cu suspendare, deci, teoretic, alta cu suspendare nu poate primi, ba chiar, în plus, trebuie să facă și restul de pedeapsă de data trecută. Doar că e ICCJ, iar ei deja s-au făcut remarcați în guvernarea Dragnea cu scăpările urmelor pesediștilor de marcă și nu numai.

În altă ordine de idei, nu vi se pare ciudată cum, de fiecare dată când este așteptat verdictul în cazul vreunui măscărici de ăsta, ei nu se află în țară, ci în locuri de unde pot lua rapid avionul spre Madagascar sau alte țări liniștite din punct de vedere al justiției?

Pentru că Dragnea este, întâmplător, în Elveția.

31 comentarii

 1. #1

  S-a amanat sentinta pentru 8 Iunie.

  0

 2. #2

  Mai vorbim pe 8 iunie, că nu s-au încheiat încă negocierile, prin urmare s-a dat o amânare ;)

  0

 3. #3

  „Sentința în dosarul lui Liviu Dragnea, în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, a fost amânată pe 8 iunie, cu o zi înainte de marele miting.”

  Gata, problem solved :)

  0

 4. #4

  citisem ca s-a modificat termenul cu 8 iunie…

  0

 5. Dar s-a dat deja amânare, despre ce vorbim?

  0

 6. Amanare (building suspense)!

  0

 7. #7

  S-a si amanat, ca sa fie treaba treaba.

  0

 8. #8

  Aflam fix pla. S-a aminat pentru 8 iunie.

  0

 9. #9

  Si eu mizez pe o achitare.

  0

 10. #11

  Va urma… pe 8 iunie parca

  0

 11. #12

  Deja au amânat pentru 8 iunie.

  0

 12. #13

  N-am citit toate comebtariile, asa ca scuze daca s-a mai zis. S-a amanat pentru 8 iunie *

  0

  • #14
   Arhi

   da, si eu am auzit ca s-a amanat pe 8 iunnie, dar nu sunt sigur

  • #15

   Boss, recunoaste ca te-ai trezit tarziu si ai pierdut stirile…

   0

  • #16
   Arhi

   trebuia sa apara de aseara, dar am mucit programarea, facand de pe telefon chestii

  • #17

   Baga cablul de alimentare la laptop, astepta 10 secunde si apoi apesi lung inca alte 10 secunde si gata, poti programa de pe laptop!

   0

 13. #18

  Numai eu cred ca i s-a dat cu amanare tocmai si fiindca e in Elvetia?

  0

  • #19

   Da.

   0

  • #20

   @Genghis Han (bunicul lui Kublai):

   Da..? Adica, „Da” sau „Da” ? Plm, hotarati-va odata… da’ sa-mi ziceti si mie! Sa stiu.

   0

 14. #21

  Se amână ! Încă nu au terminat de numărat voturile …

  0

 15. #22

  Daca nu stiai, s-a amanat pt 8 iunie

  0

 16. #23

  Pai daca se tot amana asa, mai bine isi baga statul banii (ai dvs/romanilor de fapt) in industria hoteliera din Elvetia, Costa Rica etc.

  0

 17. #24

  E simplu, pe 8 iunie uitati- si voi in alta parte, in timp ce judecatorii il vor scoate basma curata

  0

 18. #25

  decizia e’n primă instanță, poate fi atacată cu recurs
  nu vă mai luați după toți securiștii împuțiți de la ziare.com, că dacă e condamnat fuge

  0

 19. #26

  Cine face parte din completul lui Dragnea. Președinte este judecătorul Ștefan Pistol. Din complet mai fac parte judecătorii Constantin Epure și Geanina Arghir. Același complet l-a achitat pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în procesul de mărturie mincinoasă privind retrocedarea fermei Băneasa.

  0

  • #27
   Arhi

   nu cred ca judecatorii nu sunt impartiali…:D

 20. #28

  pe 8 iunie se amana pentru septembrie, stati linistiti.
  pana in septembrie isi trece dragnea legile si-si rezolva problemele astfel incat sa fie gata sa devina premier in toamna si sa aplice planul de guvernare din scoarta in scoarta.

  nu mai visati frumos, daca se dorea din afara ca dragnea sa fie infundat, nu se ajungea aici, il executau din fasha, la cat de interconectata e lumea era o chestiune de tras niste sfori si niste decizii la vedere, ar fi culmea culmilor ca dupa 2 ani de progrese evidente pe calea dictaturii, dintr-o data romanii sa scape de astia, vin tehnocratii si fac frumos. nu ?

  asa au rezistat mereu romanii, ba vin americanii si ne salveaza, ba cuza, ba carol, ba dumnezeu. stati chill, singurul care salveaza romania astazi e dragnea. de ue si de soros.

  0

 21. #29

  Dupa primul comentariu, as spune si eu ca s-a amanat pentru 8 iunie. ca sa fac o gluma. Doar ca e o gluma vestejita, n-are sens.

  0

 22. #30

  nu stiu daca ai aflat, dar s a amanat pentru 8 iunie

  0

 23. #31

  S-a amanat deoarece nu erau locuri disponibile la zborul Zurich- San Jose)
  Cat de usor pot fii manevrati judecatorii! Tariceanu a iesit curat si spalat de pe mana acelorasi judecatori. DRAGNE a va scapa fara prea mari emotii. Mai crede cineva ca nu este la butoane peste TOate? Daca se putea paria pe asta, la casele de pariuri cota era de 0.01 pentru achitare!

  0

Citește și...

Una din marile probleme ale știrilor și subiectelor din ziua de azi este fake news. Sub umbrela așa zisului jurnalism, cea care permite orice, pentru că e libertate de opinie, poți minți, poți inventa, poți inventa inclusiv teroriști și vânzători de arme în românia, ca porcul ăla din UK și să nu pățești […]

Citisem zilele trecute o discuție pe internet, despre faptul că, în România, nu se fac case/apartamente cu ferestre mari. Și aici e chestie de mentalități. Oamenii nu consideră ferestrele ca pe un atu al casei, ci ca pe o cheltuială. Nu vreau să cheltuiesc prea mult pe ferestre, nu? Ce mare brânză fereastra? […]

Dragă tată – sau tătuțule, că sunt puțin emoționat, sunt la a doua sticlă de ceai. M-am gândit să-ți scriu și să-ți mulțumesc că m-ai îndemnat să dau la facultate. Țin minte că într-o zi, când am venit acasă, am intrat pe poartă și tu stăteai rezemat în coada cazmalei și mi-ai zis: […]

Scris de Robert Agachi -Alo!Alo!Casa Moise?     -Alo!Da, domnișoară.     -Așteptați vă rog să va fac legătura ,că vă caută Dumnezeu dar acum e pe linia cealaltă cu Noe…     -Da’ durează mult domniță, că e tarziu și as vrea să dorm, că mâine tre’ să mă duc iar cu […]