Astăzi mă simt blând

De dimineaţă mă trezisem cu un chef nebun de scris tâmpenii. Voiam să îl injur puţin pe Mazăre, pentru distrugerea parcului Tăbăcăriei. Voiam să îi injur pe comentatorii de la TVR1, care nu au nici o treabă cu comentatul unui meci. Te ia somnul ascultându-i. Unde e frate Teoharie Coca-Cozma? Când îţi comenta ăla un meci, săreai din jambiere cu berea în braţe. Ascultându-l aseară pe tânărul agramat de la TVR, la scorul de 1-0 pentru Portugalia m-am dus să mă uit la Spiderwick Chronicles.

Aş mai fi vrut să înjur şi băncile. Plătesc la Eurolines ăla o gălăgie de bani lunar şi degeaba plătesc. Parcă se duc în Groapa Marianelor. Indiferent de suma achitată, soldul rămâne acelaşi. Pentru un nenorocit de frigider de 14 milioane cred că am plătit deja vreo 30.

Dar nu îi înjur pe niciunul. Astăzi mă simt blând. Ne-am trezit dimineaţă, ne-am băut cafelele şi am bârfit puţin, am scăpat şi de socru-meu care a plecat spre zări mai calde. Viaţa e frumoasă.
Plus că atunci când a plecat adorata la muncă mi-am dat seama că o să îmi fie prea dor de ea să o las să plece, aşa că mi-am luat laptopul în spate şi am plecat cu ea.

Şi acum bloghez de pe wirelessul de la Rouge Cafe, păpând nişte Fornetti, bârfesc mental lumea care trece prin faţa mea, mai sorb o gură de cafea de la Springtime (cred că au văzut ce am scris aici, că şi-au îmbunătăţit cafeaua în mod substanţial).
Vorba unui mare filozof în viaţă, RELAX, YOU HAVE PLENTY OF TIME.

Gabriela Firea vrea să închidă acest site.

Poți contribui la eforturile mele cu un abonament de 3 USD

17 comentarii

 1. M-a luat somnul la 0-0. M-am trezit si am vazut pe net scorul. Propun TVR-ului sa faca un contract cu Ilie Dobre!

  Thumb up 0
 2. vai da fara barba??n`ai nici un farmec:P

  Thumb up 0
 3. #3

  cipoc, esti si gay si gerontofil?:)))))

  Thumb up 0
 4. blogar traseist:)

  Thumb up 0
 5. si eu sunt relaxat total
  LA SERVICIU!!!

  Thumb up 0
 6. in timpul meciului am adormit de vreo 5 sau 6 ori :))

  Thumb up 0
 7. Ai bagat oamenii in sperieti ! Cred ca s-au pus pe facut cafea proaspata numai cu gandul ca poate treci tu pe acolo.. Au un ibirc special pe care scrie ” Pentru domnul acela cu ochelari care ne-a distrus imaginea si ne-a subtiat veniturile cu un simplu post pe blogul lui ” :)))

  Thumb up 0
 8. Nu se poate!

  Exact la 1-0 pentru Portugalia am simţit că mă ia cu leşin. De somn. M-ma cărat de la TV şi m-am ţâpat la masă. Mmm… cina de la ora 12… Trecând peste astfel de detalii – wow, Arhi, bine că mi-ai dat o explicaţie pentru somnolenţa subită care m-a lovit aseară la meci. Eu credeam că e de la Goesser. Dar se pare că comentatorul…

  Apropo de bere, ai făcut testul de care îţi ziceam? 😀

  Thumb up 0
 9. De Teoharie Coca Cola (pardon Cosma) iti era tie dor? Ala era mai rau decat Gradinescu et co. Macar daca ziceai si tu de Topescu pe vremea cand comenta fotbal.

  Thumb up 0
 10. laura…poate in ibricul ala special pentru domnu` cu ochelari si fara barba scuipa mai ades:D

  arhi a dat barba jos sa nu`l mai recunoasca:))

  Thumb up 0
 11. apropos de cafea. am sorghit una ieri de la starbucks si mi-o fost rau toata ziua, chiar dupa ce am ingurgitat 3 furazolidoane 😀

  Thumb up 0
 12. In loc de „spuma” ! Ca sa para proaspata ! :))))

  Thumb up 0
 13. #13

  1. Darius, am decis sa trec pe vinoase
  2. Mugur, in comparatie cu gasca de veseli de la TVR1, si Ionel Stoica e zeu
  3. Ma scuzati, dar eu beau essspressso

  Thumb up 0
 14. Asa e, viata frumoasa si relaxarea te fac sa te molesesti. Prin nervi insa, imbatranesti mai greu… 😉

  Thumb up 0
 15. #15

  Eu beau cafeau facuta doar acasa.Asa ca o fac cum imi place.Aproape intotdeauna o beau amara,evntual un pic de lapte s-au indulcita cu miere, mai rar cu indulcitori.Dar in 80% din cazuri o beau amara ,si e foarte buna ,asa amara.Acum in legatura cu foarte adinca groapa a Marianelor vezi Cotidianul de joi 05 06 2008 articolul ,Culmea pacalelii in rate….

  Thumb up 0
 16. Din cate am inteles esti din constanta!Unde e springtime in cta?hmmm

  Thumb up 0
 17. a fost in carrefour, unde se deschide burger king acum.

  Thumb up 0