În așteptarea rds-ului

2013_Platinum-PR-Awards_Hall-of-Fame_Old-Spice

Aștept eroic de la 9 sosirea echipei rds, sa îmi monteze noul cablu și noul internet. Vis. Deja cineva renovează. Nu am curent. Mi-e sete. Aș mânca ceva bun și aș bea o bere Kameliert. Stinsă cu Macallan.

În altă ordine de idei, mi-am luat și eu cablul complet, cu tot cu Spice Platinum. Cine știe când ai nevoie de un program eroic?

Îți mulțumesc că mă citești.

Poți susține cetin.ro cu un abonament de 3 USD

36 comentarii

 1. Ca tot ai adus vorba. Stie cineva ce acte sunt necesare pentru semnarea unui contract cu rds-ul, in calitate de chirias.

  Thumb up 0
  • buletinul

   Thumb up 0
  • Mie la Cluj mi-a trebuit doar buletinul.

   Thumb up 0
  • … și acordul părinților pentru Spice Platinum

   Thumb up 0
  • Multumesc.

   Thumb up 0
  • #6

   Vorbim de acelaşi rds care nu dă datele de conectare ppoe decât titularului? Nici măcar soţiei/soţului titularului chiar dacă acesta este plecat din ţară.
   Vorbim de acelaşi rds care te întreabă şi mărimea la chiloţi doar ca să vorbeşti cu cineva de la call center?

   Thumb up 0
  • ….acum, daca ai buletin, nu cred ca mai trebuie si acordul parintilor #doarzic

   Thumb up 0
  • #8

   Nu vrei sa astepti? Vezi ca e o cutie albastruie din metal pe afara pe hol pe undeva. Mufe gasesti la Obor 😉 Dupa ce legi firele, ii suni sa activeze ppoe-ul. Cablul merge deja (acum nu mai merge nici ala ca au bagat digital muistii).

   Thumb up 0
  • Cand am stat in Bucuresti, pentru un abonament doar pt. un stick 3G, au cerut doar buletinul si o declaratie pe proprie raspunere (fara proprietar, adeverinte, etc). Cand am vrut sa fiu si cablat doar am facut o cerere pe site.

   Dupa ce m-am mutat din Bucuresti, la noua locatie proprietarul si-a reziliat ce avea pe acolo si m-am transferat eu, la fel, doar cu buletin si declaratie.

   Thumb up 0
  • @Silviu, ai idee ce amenzi aplica Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal daca un furnizor de servicii ofera date altei persoane decat titularul? M-apuca bazdacii cand citesc chestii celor emise de tine sau „vai, nu mi-au dat coletul sotiei, desi avem aceeasi adresa sau m-am dus cu buletinul ei”. De secretul corespondentei ati auzit?!

   Thumb up 1
 2. Când lucram la RDS acum câțiva ani, pentru că eram angajat al lor beneficiam de abonamentul pentru angajați. N-am așteptat decât 5 luni până să mă contacteze cineva. După care încă vreo 2-3 zile de așteptat să vină cineva să întindă cablurile prin casă, că mă tot amânau de pe o zi pe alta.

  Până nu te sună să-ți zică „boss, nu putem ajunge azi, o lăsăm pe mâine” stai bine.

  Thumb up 0
  • #12

   pockip tu esti ma?

   Thumb up 0
  • #13

   Dar tu ca angajat nu iti puteai trage cablul? :))))) Probabil de-asta te-au trollat, la mine s-a rezolvat cu instalarea in 4-5 zile…

   Thumb up 0
 3. #14

  Proprietarul trebuie sa fie de fata sau o procura notariala prim care se stipulează ca e de acord cu montajul.

  Thumb up 0
  • #15

   Era răspuns pentru SAM

   Thumb up 0
  • #16

   De cand s-a introdus regula asta ? Intreb pt ca mie mi-au cerut doar buletinul si au verificat daca la adresa respectiva (unde inchiriasem) sunt restante. In rest nimic.

   Thumb up 0
  • #17

   idem si la mine. si am fost chirias ceva ani…:)

   Thumb up 0
  • Contractul de inchiriere si o declaratie pe propria raspundere nu sunt suficiente?

   Thumb up 0
  • #19

   Cand am facut contractul mi-au cerut expre’ sa fie si proprietara de fata si sa-si dea acordul ca il pot instala.

   Cand am facut mutatie din apartamentul respectiv in alt apartament in care am stat cu chirie nu au mai cerut nimic.

   Thumb up 0
  • #20

   Este suficient doar actul de identitate și o declarație pe propria răspundere.

   Thumb up 0
 4. #21

  Nu-ti trebuie decat buletin. Fara contract de inchiriere sau declaratie sau proprietar sau altceva. Din proprie experienta – pus tv + net de la rcs/rds de curand. La mine s-au miscat iute. Semnat contractul, a doua zi m-au sunat sa-mi spuna ca vin peste o zi cand au si venit.

  Thumb up 0
 5. #22

  Presupun ca prin Kameliert, te referi la Tripel Karmeliet, nu? Excelenta alegere, pacat ca se gaseste foarte greu.

  Thumb up 0
 6. #24

  Te-au pacalit, Spice Platinum nu exista la RCS-RDS

  Thumb up 0
 7. Bai am avut. Chiar am avut SuperOne (nu, Spice Platinum nu mai e demult grandpa) moca pentru o luna. Bai… omg… de cate ori ajungeam pe canalul ala erau niste secvente cu niste haladite care ar fi obtinut cu succes certificarea de antidot de viagra. Daca cumva te punea dreq sa comuti pe HD… era o invazie de cosuri si de par de nu vedeai bine.

  Plm, e moca pa net.

  Thumb up 0
  • #26

   Noi inca-l mai avem, e parte din pachet. Codat, deh, sa nu traumatizam copilul pe viata. Da cand ajungi cu butonatul la el, are vreo cateva secunde de actiune pana apare sa-i introduc codul, iar sonorul merge in continuare. Minunat!

   Thumb up 0
 8. #27

  bietu cal… dupa ca-l calareste cabral mai suporta si mirosu’ de old spice 🙁

  Thumb up 0
  • #28

   La un moment dat un barbat ca si Cabral (ma refer la culoare) a facut mutat niste cutii cu documente. Tipul s-a scuzat ca nu s-a dat cu deodorat dimineata, detaliu care mai tirziu s-a dovedit extrem de important.
   Ei bine..omul a lucrat vineri iar luni dimineata inca mai era miros de transpiratie in camera…

   Thumb up 0
  • #29

   10 pm de rasist :))

   Thumb up 0
 9. #30

  Eu nu am avut niciodată probleme cu ei. Am internet cablu stick și 2 abonamente mobil. Când m am mutat au venit a doua zi dimineata și mi au montat .

  Thumb up 0
  • #31

   Sunt cei mai ok, nu sunt fara repros, dar comparativ cu UPC, Dolce sau alte balarii sunt in alta liga.

   Thumb up 0
  • #32

   Stickul meu e inutil. Am niste viteze fantastice pe el, de ordinul 2-300 kbps. Mi-e si frica sa-l scot, ma obisnuiesc dracu cu viteze de astea si n-oi mai vrea sa revin la cei 100 (sau 2?) de mega promisi in contract.

   Thumb up 0
 10. #33

  La mine un ultimele 2 luni au venit de 2 ori. Prima oara au tras un cablu pentru telefonie ca nu vroiam fixo-mobil, a doua oara au venit si instalat fibra optica. De fiecare au sunat inainte cu 2 zile pentru programat lucrare, de fiecare data au sunat inainte cu 15min sa vina acasa. Deci chiar ok, f placut impresionat de ei.
  In plus, nici la comercial cand am semnat noile contracte nu am mai dat de vreo acritura cu „nu se poate” in gura. Foarte de treaba, chiar facea mici glumite tipa.

  Thumb up 0
 11. #34

  btw de poză. de când au lansat old spice în .ro au schimbat și produsele. e un deodorant considerabil mai prost.

  Thumb up 0
 12. #35

  Am avut si eu Spice platinum. Avea si chestii ciudate, gen japoneze imbracate in costume (taiate strategic) de pisici sau actiune „ea pe el”. Oricum, mult mai interesant decat unguroaicele alea dintre care una cu sfarcurile inversate.

  Thumb up 0
 13. #36

  Eu am contract de inchiriere pe 20 ani. Am facut RDS,E-on,C.I….din astea.
  Referitor la cuplare dupa semnarea contractului,si la cablu TV si la internet cand asteptam baietile aveam minim 2 beri/persoana si o cafea.Nu stiu cum e la altii,mie mi-au instalat net-u` si mi-au lasat 70 m liniari de cablu.Nu glumesc,am cerut sa-mi lase rezerva si atat era pe colac.Mi l-au pus in brate.
  Acu`,daca nu le dai macar o cafea e clar ca-ti baga(introduc) cablul 2 m de la usa,cat prevede contractul.

  Thumb up 0