8 comentarii

 1. I knew it was real. Probabil în clasa a doua vor învăța și despre cum să accesezi adevăratele „tuneluri energetice”.

  0

 2. Mai știu și eu un mister: Vara, în sezonul turistic, acolo se manifestă un alt fenomen rar întâlnit, se numește „Invazia pantofarilor și cocalarilor” și are un efect de scârbă asupra oamenilor normali. Legenda spune că Sfinxul și Babele au vrut să urce pe Coștila de frica ăstora, dar au fost împrejmuite cu gard, să rămână la locul lor.

  0

 3. #3

  confirm. cand ajungi acolo iarna si bate vantul te simti mai vioi si cauti mai energic un loc sa te incalzesti. altfel, e misto ca ministerul educatiei nationale si cercetarii stiintifice citeaza „specialistii” in domeniul magnetismului bucegian. poate are legatura cu genunche si abramburica ramura asta cercetarii. abramburica e capu la academia stiintifica, ea stie din astea.

  0

 4. Coruț! Pavel Coruț!

  0

  • #5

   Nu pot sa-ti dau +, ti-as da sincer..
   Chiar uitasem unde citeam treaba de mai sus cand eram mai mic, uau ce amintiri…

   0

 5. #6

  Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar putea contine manualul de istorie sau geografie….

  0

 6. #7

  Acolo e si zona unde sunt galeriile subterane (sala proiectiilor etc.) care comunica cu Iraku’?
  A dracu galerii… toti vorbesc despre ele (site-uri, carti, interviuri radio/TV etc.) dar unu’ n-ar pune deshtu’ pe harta sa arate dracu locu’ despre care tot baiguie… ne tot tzin, pe astia neinitziatzi, in suspans! Poate-om muri de inima (rea)!

  0

 7. #8

  MI(ni)STERUL Educației Naționale…

  0

Citește și...

Articol scris de Major Tom, care s-a mutat odată pe Jupiter, pentru că i-a plăcut mai mult gravitația de acolo. Tigăile jos, fetelor. Știm că nu sunteți ITste și că aveți o minte genială. Ideea din spatele titlului este alta. N-am cum explica bărbaților computația cuantică fără a explica fizica cuantică. Cum să […]

M-am gândit de multe ori că prin poveștile mele s-ar putea să aduc serioase deservicii bărbaților fiindcă din toate rezultă cum că bărbații ar avea doar 3 nevoi de bază: somnul, mâncarea și sexul. Nu prea am cum să ascund asta pentru că așa e. 24 de ore din 24, bărbații își consumă […]