8 comentarii

 1. I knew it was real. Probabil în clasa a doua vor învăța și despre cum să accesezi adevăratele „tuneluri energetice”.

  0

  0

 2. Mai știu și eu un mister: Vara, în sezonul turistic, acolo se manifestă un alt fenomen rar întâlnit, se numește „Invazia pantofarilor și cocalarilor” și are un efect de scârbă asupra oamenilor normali. Legenda spune că Sfinxul și Babele au vrut să urce pe Coștila de frica ăstora, dar au fost împrejmuite cu gard, să rămână la locul lor.

  0

  0

 3. #3

  confirm. cand ajungi acolo iarna si bate vantul te simti mai vioi si cauti mai energic un loc sa te incalzesti. altfel, e misto ca ministerul educatiei nationale si cercetarii stiintifice citeaza „specialistii” in domeniul magnetismului bucegian. poate are legatura cu genunche si abramburica ramura asta cercetarii. abramburica e capu la academia stiintifica, ea stie din astea.

  0

  0

 4. Coruț! Pavel Coruț!

  0

  0

  • #5

   Nu pot sa-ti dau +, ti-as da sincer..
   Chiar uitasem unde citeam treaba de mai sus cand eram mai mic, uau ce amintiri…

   0

   0

 5. #6

  Nici nu vreau sa ma gandesc ce ar putea contine manualul de istorie sau geografie….

  0

  0

 6. #7

  Acolo e si zona unde sunt galeriile subterane (sala proiectiilor etc.) care comunica cu Iraku’?
  A dracu galerii… toti vorbesc despre ele (site-uri, carti, interviuri radio/TV etc.) dar unu’ n-ar pune deshtu’ pe harta sa arate dracu locu’ despre care tot baiguie… ne tot tzin, pe astia neinitziatzi, in suspans! Poate-om muri de inima (rea)!

  0

  0

 7. #8

  MI(ni)STERUL Educației Naționale…

  0

  0

Citește și...

L-am luat pentru copii și prima reacție a fost să fac ochii mari, când l-am auzit pe tipul de la început că înjură. După care am văzut că are și o variantă cenzurată. Foarte drăguț și foarte ciudat, seamănă cu lumea nebună din RIck and Morty la grafică iar muzica e bună bună. […]

De ani de zile mă întreb cum vor reuși să își determine clienții să plătească cu cardul, eu fiind unul din cei care, de fiecare dată când a plătit cu cardul înainte de primirea comenzii, a primit produsele la sfântul așteaptă sau le-a primit bușite, pentru că curierii le sortează în funcție de […]