24 comentarii

 1. Aia dupa Ebay nu is hackeri is scammeri E O MARE DIFERENTA
  Uni din acei „hackeri” deabia stiu sa instaleze un WIN daca stiu si asta

  E sc rromaneasca e plina de prosti ambele parti si elevii (is praf) si profi (cati suplinitori si incompetenti o ard pe salarii ca deh … alceva nu ar fi in stare sa faca … sau sa ia macar 8 mil sau cat iau …)

 2. Aici ai dat-o în gard. Întâmplător l-am cunoscut pe wannabe-grafferul ăla și ala nu e singurul punct pe care scrie asta. Omul știe cum se scrie, doar se dă interesant și face puțin mișto de gramatica românilor :)

 3. #3

  Dap.
  Andrei are dreptate.
  Ai dat-o-n gard. Mie omul mi se pare interesant și că face mișto. Ce nu e evident? Chiar are sens. Are înțeles. Bate pula de gramatica românilor.
  Chiar ai dat-o in gard. Rău de tot. Chiar nu e evident?
  Hai bă ce draq. E interesant. Face mișto de gramatica românilor. Gramatica românilor e de kkt. Dă-o dracu de gramatica românilor. Să ne batem joc de ea scriind incorect. E elocvent, nu?
  Ai cam dat-o în gard.

 4. @Andrei- fix asta voiam sa scriu, pasaroiu’ & textu’ te trimit spre ideea de bascalie, fix la adresa agramatilor! ;)

 5. #5

  Apropo de articol, Dictionar roman englez, din cate stiu eu dupa 12 ani de scoala, nu se foloseste „dupa” in loc de „de pe”. Poti spune „Ana sta dupa gard si se joaca cu pietrele”, „Andrei arunca cu pietre dupa bunica”, dar nu poti spune „Pasarea dupa gard a facut un gainat.” sau „Prajitura dupa masa are multe E-uri”. Hackerii „de pe” Ebay, nu „dupa” Ebay.

 6. #6

  Uni dintre noi nu prea stie sa scrie decat de pe ureche….

 7. #7

  @dictionar
  tu ce salariu ai?

 8. pentru aceasta şi merită de ieşit la grevă ;)

 9. Bina macar ca a avertizat, ca na, sunt multi care nici CORENTEAZA nu scriu… :))

 10. Pai, daCA COrenteaza, atunci macar sa nu punem mana, nu? Sau…

 11. #11

  Lasă că mai știu eu pe cineva care spune „copie” în loc de „copiază” :-)

 12. eu am o vaga impresie ca poza e din Iasi…

  • #13

   e chiar de la dristor din spate de la shaormarie

 13. Ajung 5 clickuri pe Hi5 ca sa vezi nivelul mult laudatului invatamant romanesc. Lasati elitele, si uitati-va in jurul vostru la cati analfabeti de 19 ani avem. :-(
  Plashe, poop! xoxo

 14. #15

  Cine este de acord cu mine ca @dictionar este exemplul perfect de produs al scolii romanesti pe care a descris-o cu atata aplomb?

 15. @WaTzaP faza cu „copie” e un fel de regionalism, majoritatea prietenilor mei din Moldova vorbesc asa („vrei sa copii aia”in lod de „vrei sa copiezi”).

 16. @ radsta – Probabil vorbeai cu altcineva. Nu regasesc nici un „copie” in fraza mea :)), deci ar fi timpul sa-ti schimbi dealerul.

 17. #18

  e din graba

 18. Si mai sus sunt niste greseli =)) toti gresim, dar unii prea de tot…

 19. #20

  Se pare că cineva a scris „CORENT” (şi a desenat şi „twitter-ul”), iar apoi altcineva a adăugat „AZĂ”. Asta ca să nu mai daţi vina pe o singură persoană :)

 20. Bre, vrei sa-ti scanez lucrare de clasa I, de-aia cu sa scriem cuvinte, in care invatatoarea lui fiu-meu a corectat pluralul de la ortodox, facindu-l ortodoxi? copilul scrisese corect, cu cs.

  Io le sustin greva din tot sufletul, ca-mi trimit copilul la scoala istet si mi-l iau indarat timpit. Mai bine sa raguseasca pe strazi si sa faca muschi la cur dansind pinguinu’ in ploaie.

 21. #22

  arhi, o intrebare offtopic : daca ar fi sa emigrezi, ce tara ai alege ?
  n-am somn si umblu pe net ;d

 22. #23

  n-o conteaza daca corenteaza..

 23. Termenul este o licenta de origine neologistica importata de la vreuna din Universitatile romanesti dotate cu profesori universitari platiti cu ora si lasati liberi sa dea copy si paste unii de la altii. Cand aveti vreme sa faceti un drum pe site-ul fjsc ca sa cine sunt expertii in jurnalismul si comunicarea romaneasca. Este plin acolo de profi care au la baza informatica, automatica, chimie si alte balarii din zona literelor. Daca ajunge sa ,,corenteze” scoate-ti siguranta….

Citește și...

Poate ați observat că nici presa nu prea să bășicat pe subiect și toată lumea o ține ușor low key, fără să insiste prea mult. Răspunsul e simplu. La ultimul sondaj pe bune pe care și l-au comandat, UDMRiștii au aflat că sunt sub pragul electoral ca opțiune de vot, datorită asocierii cu […]

Eu, locuind la țărănoaia, printre noroaie și construcții, am o problemă. Am mașinile pline de praf non stop. Bine, praf, noroi, ciment, aburi de căcat de la fosa septică deschisă a selgrosului, care împute tot pantelimonul și nimeni nu zice nimic, și ce se mai nimerește. Iar problema survine că, deși am multe […]